Standard Studio la BCams 2018, unul dintre cele mai importante evenimente din videochat

Echipa Standard Studio este incantata si mandra sa va povesteasca despre prima participare a studioului la un eveniment important din lumea videochat-ului! BCams 2018, aflat la cea de-a patra editie, a avut loc in 6-8 noiembrie la Bucuresti, in locatii rafinate, cu intalniri de business, dar si cu distractie de bun gust. Evenimentul este o oportunitate extraordinara pentru networking intr-un mediu neutru si prietenos si este dedicat atat studiourilor, cat si modelelor independente, dar si industriilor conexe. Pe scurt, este ocazia ideala pentru invatare, dar si pentru a te face remarcat. Pentru Standard Studio a fost o onoare sa fim prezenti si sa fim alaturi de Streamate, in calitate de studio preferat si parteneri exclusivi. 

Dupa cum era de asteptat de la un eveniment de asemenea anvergura, experienta noastra la BCams 2018 a fost una foarte placuta. Am fost bucurosi sa interactionam cu oameni din toata lumea care inteleg ca videochatul este un business complex si sunt de acord ca relatiile de calitate sunt esentiale in acest domeniu extrem de profitabil.

Cum s-a desfasurat BCAMS pentru Standard Studio

In prima zi de prezentari am sustinut un workshop despre metoda noastra de training pe care o aplicam cu toate modelele si care functioneaza excelent pe site-ul Streamate.

Metoda American Standard inseamna ca trainerii Standard Studio se asigura ca toate modelele ajung la incasari maxime, indiferent de varsta sau aspect fizic. Nici varsta nu conteaza (trebuie doar sa ai 18 ani impliniti) si nici daca nu ai constitutia unui model clasic nu o sa te impiedice sa ajungi la succes financiar.

De-a lungul anilor am ajutat mii de modele sa ajunga la incasari de mii de dolari saptamanal pentru ca echipa de traineri Standard Studio este antrenata sa vada potentialul specific al fiecarui model si sa personalizeze trainingul in functie de asta.

Mai mult, am dezvoltat metoda de training mai departe in lectiile video Standard Acasa, pe care le punem la dispozitie modelelor care vor sa lucreze de acasa.

La finalul prezentarii am aratat si studii de caz cu modele Standard Studio. Nu am ales sa ne laudam cu modelele de top, ci am prezentat modele din diferite medii, cu sau fara experienta anterioara pentru ca e cea mai buna dovada a succesului metodei noastre de training. Pentru ca metoda American Standard functioneaza cu oricine. E nevoie doar de perseverenta si ambitie 😉

Prezentarea a fost foarte apreciata si am primit inclusiv vizita unui studio din Ungaria, impresionat de modul nostru de lucru, la sediul nostru din Magheru 11. Le-am facut un tur al studioului, pe care, apropo, il poate face oricine de luni pana vineri, intre orele 09:00-19:00, si le-am prezentat beneficiile pe care le oferim modelelor noastre si modul de lucru. 

Ziua s-a incheiat cu petrecerea organizata de Streamate din Face Club Bucuresti, un party reusit, cu stil si bun gust. A fost o alta ocazie foarte buna sa interactionam cu oameni din industrie si ne-am bucurat sa constatam inca o data ca oamenii din videochat sunt foarte deschisi la minte, veseli si stiu sa se distreze si sa se bucure de viata!

In ultima seara a evenimentului a avut loc Gala de Premiere CamStars Awards Gala. Am premiat si noi cel mai performant model Standard Studio, dovada incontestabila ca metoda noastra de training functioneaza. Modelul premiat de noi nu a avut experienta in videochat inainte sa vina la Standard Studio, insa a venit plina de ambitie si cu mintea deschisa. Ajutata de trainerii nostri, a reusit sa isi scoata in evidenta personalitatea prietenoasa si sa construiasca relatii solide cu membrii Streamate.

Tot evenimentul a fost unul foarte elegant si cu bun gust, organizat la Le Chateau. Contrar prejudecatilor, industria videochatului este o lume foarte glam care iti deschide foarte multe usi pentru a ajunge in ”topul societatii”. Noi abia asteptam editiile viitoare si alte evenimente din industrie!

Daca tu inca nu faci parte din acest domeniu extrem de profitabil, te asteptam cu drag la Standard Studio sa iti impartasim toate secretele despre cum sa faci mai multi bani decat ti-ai fi imaginat vreodata!

CTA block Streamate

STANDARD STUDIO E RECOMANDAT DE STREAMATE, CEA MAI MARE RETEA DE VIDEOCHAT DIN LUME

Stiai ca Standard Studio lucreaza doar cu Streamate?


Vreau sa fac videochat pe cel mai bun site »

 

Afla mai multe pe https://standardstudio.ro

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.