Ce este un Gold Show si cum poti castiga multi bani din el?

Gold Show este asul din maneca modelelor performante, o modalitate sa angrenezi un grup mare de oameni sa interactioneze cu tine si astfel sa castigi o gramada de bani. Ce conditii trebuie sa indeplinesti, cum sa faci un Gold Show reusit si ce poti sa faci ca sa castigi notorietate si bani cu asta, afli din articolul de mai jos.

Un Gold Show, asa cum ii spune si numele, este o adevarata mina de aur. 😉 Este show-ul privat al unui model prin care atrage atentia si ii face pe membri sa o urmareasca si sa plateasca bani frumosi pentru asta. Trece prin aceleasi etape ca orice spectacol: se anunta, se promoveaza si se platesc “bilete” pentru ca membrii sa poata sa-l urmareasca.

Gold Show-urile reprezinta o modalitate de interactiune cu grupuri mari de membri in acelasi timp. Fiecare dintre ei va plati o suma minima ca sa poata sa urmareasca show-ul, care este mai mica decat ar plati in chat-ul privat. Doar cei care platesc pot sa iti vada show-ul, iar tu ai libertatea sa il anulezi daca nu se strange suma pe care ai setat-o ca target.

  • Cine poate sa faca Gold Show?

Ca sa te califici pentru acest tip de chat, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

– calitatea video a camerei tale sa fie HD

– sa folosesti audio

– sa ai un rating de minimum 4.5 stele

– sa fii online in mod constant si sa petreci un procent considerabil din timp in partea de chat platit

Dupa ce ai optiunea de Gold Show aprobata pe cont, iti va aparea un buton auriu “GOLD” in partea de sus a interfatei de chat.

Gold Show este foarte profitabil, dar trebuie sa ai deja cativa clienti fideli, sa ai rating, tags si review-uri excelente. La inceput e recomandat sa setezi sume mai mici ca goal si sa faci show-ul chiar daca nu se strang toti banii. E o modalitate buna sa atragi membrii si sa ii cuceresti cu show-ul tau si astfel sa construiesti relatii de durata cu ei. O sa-ti castigi o reputatie buna printre membri si, de multe ori, se intampla ca dupa un Gold Show sa te ia membrii in privat, doar pentru ca le-a placut show-ul. Iar asta inseamna si mai multi bani.

  • Cum sa faci un Gold Show?

Cand vrei sa incepi un show, apasa butonul auriu “GOLD” in partea de sus a interfatei de chat, si ti se va deschide o fereastra in care trebuie sa completezi urmatoarele:

What I’ll do: descrierea show-ului

GOLD Requested: suma totala pe care o doresti pentru show-ul tau

Minimum Buy in: suma minima pe care sa o plateasca fiecare membru

Minutes I’ll do it: durata show-ului

Minutes to Goal: timpul pe care il consideri necesar pentru a strange de la membri suma dorita

Dupa ce ai completat, apasa “Start Request” ca sa pornesti crononometrul pentru a strange banii. Acesta va aparea in partea de sus a interfatei, iar langa el va aparea suma ramasa pana la suma totala setata de tine.

Membrii nu pot initia un chat privat cu tine in momentul in care ai activat modul de chat Gold Show, chiar daca esti inca in faza de strangere a sumei solicitate si nu ai inceput show-ul propriu-zis.

Poti vedea top 5 membri care au contribuit cu sumele cele mai mari pentru show-ul tau daca dai click pe “gold” de sub butonul “start my show”. Daca vrei, poti sa rasplatesti respectivii membri in show-ul tau. 😉

gold show streamate
Gold Show-ul este o oportunitate excelenta de a castiga multi bani rapid.

Dupa ce expira timpul pe care l-ai setat ca sa strangi banii pentru show, iti va aparea o fereastra pentru 90 de secunde, timp ramas pana cand show-ul trebuie sa inceapa, iar membrii care au platit suma minima pentru spectacolul tau primesc un mesaj ca show-ul incepe in curand. In cele 90 de secunde poti decide fie sa incepi show-ul cu suma stransa pana atunci, chiar daca nu ai atins goal-ul setat de tine, fie sa-l anulezi.

Daca nu ai strans toti banii si decizi sa anulezi Gold Show-ul sumele vor fi restituite membrilor. Fii atenta, pentru ca daca apesi “cancel” in fereastra sau nu apesi nimic, show-ul nu va incepe si se va anula automat, iar sumele platite sunt returnate membrilor.

Daca apesi “Start show” vei incepe imediat show-ul platit. In ultimul minut, inainte de terminarea Gold Show-ului platit, cronometrul se va face rosu pentru a indica timpul ramas.

In cazul in care un membru doreste sa acceseze partea de chat platit, singura optiune este sa achite minimul necesar ca sa rezerve un loc la show-ul tau.

Cand show-ul tau este in derulare, membrii care nu au platit vor vedea un patrat negru in locul unde in mod normal este imaginea ta si un cronometru care le spune timpul ramas din show ca sa se decida daca vor sa plateasca suma minima sa-l acceseze sau nu.

La sfarsitul Gold Show-ului platit, va exista un cronometru care va arata timpul in care nu te poate vedea nimeni, timp pe care il folosesti ca sa te aranjezi si sa revii la o tinuta care nu contravine regulilor site-ului pentru sectiunea de chat neplatit, adica fara nuditate.

Banii vor fi colectati de catre site de la membri dupa terminarea show-ului tau.

In cazul in care show-ul tau este deconectat accidental inainte de expirarea timpului alocat de tine pentru derularea acestuia, membrilor nu le vor fi colectati banii si nu vei primi nimic pentru partea de show prestata de tine. Nu exista optiunea de a relua show-ul odata ce acesta a fost deconectat.

  • Cum arata un Gold Show?

Un Gold Show trebuie sa fie un spectacol in adevaratul sens al cuvantului, ca membrii sa simta ca ai facut ceva special pentru ei. Iata cateva recomandari pentru un Gold Show de succes:

  • Fii explicita in descriere – scrie cat mai multe detalii despre ce urmeaza sa vada
  • Incita-i sa participe – asigura-te ca trezesti interesul, dar mai ales fanteziile si pofta lor pentru tine si spectacolul tau
  • Nu te jena sa folosesti “dirty talk” atat inainte, cand “faci reclama” show-ului, cat si in timp ce performezi
  • Livreaza ce ai promis – fa tot ce ai promis in descriere, ba chiar mai mult; o sa-i surprinzi placut pe participanti
the sex game videochat
Foloseste The Sex Game daca vrei sa faci un show inedit!

Daca esti in pana de idei si nu stii ce sa faci exact pentru un Gold Show de succes, cea mai buna varianta este The Sex Game.

Este un joc cu caracter sexual creat de Standard Studio special pentru modele. E inovativ si complet personalizabil in functie de preferintele fiecareia, insa simplu de utilizat si incitant de jucat atat pentru tine, cat si pentru membri. The Sex Game vine cu o modalitate de joc special creata pentru Gold Show-uri.

Pachetul de carti este impartit in trei categorii:

  • Carti mov cu intrebari cu tenta sexuala, in stilul celor din clasicul adevar sau provocare
  • Carti rosii, care ilustreaza zone ale corpului
  • Carti portocalii, care indica o actiune fizica

Pentru Gold Show folosesti doar cartile rosii si cele portocalii. Asigura-te ca lasi in pachet doar cartile cu zone si actiuni cu care esti confortabila.

Iata cum poate acest joc sa fie un topic excelent pentru show-ul tau de succes:

  • Anunta in descrierea Gold Show-ului ca vei juca The Sex Game cu ei.
  • Fa o scurta descriere a jocului in topic.
  • Trage trei carti rosii si trei portocalii.
  • Membrul care iti da tips-ul cel mai mare poate sa aleaga o carte rosie si una portocalie, adica ce zona a corpului (rosu) sa o stimulezi si in ce fel (cartea portocalie).
  • Alternativ poti sa faci trei perechi de zone + activitati pe parcursul unui Gold Show.

Care sunt avantajele unui Gold Show?

Un Gold Show nu poate fi niciodata un esec. Modelele care sunt in Gold Show primesc promovare speciala din partea site-ului, fiind afisate primele in lista de modele.

Este o idee buna sa incepi un Gold cand vezi ca ai un numar mare de membri in pagina de chat free, dar nu se simt motivati sa intre in privat cu tine. Cu Gold Show o sa le faci o oferta irezistibila 😉

Chiar si in situatia in care nu reusesti sa strangi suma pe care ti-ai propus-o pentru show, ai fost vazuta de multi membri noi si sansele ca unul dintre ei sa vrea sa intre in privat sunt mult mai mari decat daca doar stateai in free chat fara sa faci mare lucru. Iar asta inseamna, bineinteles, castiguri mai mari.

Nu uita sa incerci The Sex Game intr-unul dintre show-urile tale, apoi povesteste-ne in comentarii cum a fost. Gold Show este o optiune excelenta pentru modele, asa ca profita de varianta asta si bucura-te de castiguri!

CTA block Streamate

STANDARD STUDIO E RECOMANDAT DE STREAMATE, CEA MAI MARE RETEA DE VIDEOCHAT DIN LUME

Stiai ca Standard Studio lucreaza doar cu Streamate?


Vreau sa fac videochat pe cel mai bun site »

 

Afla mai multe pe https://standardstudio.ro

Important de mentionat este ca optiunea de Gold Show este disponibila doar pe Streamate, partenerul nostru exclusiv. Daca vrei sa afli mai multe despre videochat si cum poti castiga banii la care ai visat mereu, programeaza-te chiar acum la un interviu

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.