Ce nu stiai despre Standard Studio

Standard Studio nu e ca alte studiouri de videochat. Chiar daca iti suna a ingamfare, e de fapt siguranta de sine sustinuta de dovezi si de rezultate. Nu intamplator am rezistat pe piata cand altii au inchis si nu din intamplare suntem lideri in domeniu, cu cel mai bine platite modele. 

Am reusit toate acestea tocmai pentru ca am actionat diferit fata de piata mainstream, pentru ca am cautat mereu sa inovam, sa imbunatatim, sa fim cu un pas in fata. Suntem convinsi ca pana la finalul acestui articol o sa ne dai dreptate ca Standard Studio nu e un studio videochat traditional. E mult mai mult de atat. 

Ca sa intelegi mai bine de ce spunem asta, am facut o lista cu lucruri mai putin stiute despre studioul nostru, aspecte care o sa te ajute sa vezi mai clar diferenta. 🙂

Iata ce nu stiai despre Standard Studio:

  • Functioneaza intr-o cladire de birouri

Da, sediul Standard Studio este intr-o zona ultracentrala, in Piata Romana, intr-o super cladire de birouri si ocupa 5 etaje. Nu a fost usor, am cautat un an de zile un spatiu potrivit pentru deschiderea studioului. Politica Standard Studio era ca domeniul sa fie perceput ca ceea ce este: un domeniu real de business, motiv pentru care doream sa fim localizati intr-o cladire de birouri. Insa proprietarii de astfel de cladiri au fost extrem de reticenti, pentru ca videochatul era perceput la acel moment ca ceva de ascuns, iar noi eram foarte deschisi.

Un alt aspect interesant e ca mutarea din sediul vechi de la Piata Unirii la sediul nou de la Piata Romana s-a facut intr-o singura zi, fara niciun downtime online (tura de noapte a lucrat la Unirii, si cea de dimineata a venit direct la Romana). 

In schimb, a durat un an si jumatate obtinerea autorizatiei de firma luminoasa pentru logo-ul de pe fatada sediului nou. 🙂

Nu e de neglijat nici privelistea pe care o ai din sediul nostru. Una dintre cele mai bune vederi cu Piata Romana o poti avea de pe terasa Standard Studio de la etajul 5. Modelele se pot bucura de ea la o cafea pe terasa amenajata extrem de confortabil.

  • Decor elegant, cu focus pe model.

Contrar practicilor comune din domeniul videochatului, la Standard Studio folosim decoruri extrem de simple. Nu amenajam niciodata camerele glam, super incarcate, cu obiecte sclipicioase, extravagante. Este important un decor simplu si curat, exact ca acasa, pentru ca focusul sa fie pe model si pe conversatia de calitate. Astfel membrul simte ca vorbeste cu o persoana reala, o persoana obisnuita, ca in viata de zi cu zi, si nu cu o papusa din turnul de fildes.

camera standard studio
Camerele Standard Studio sunt decorate discret, ca acasa.
  • Prima companie de videochat cu politica de transparenta.

Inca de la deschidere am fost extrem de deschisi si de transparenti, atat cu modelele, cat si cu persoanele din exterior. Pe blog abordam fara perdea si prejudecati subiecte de interes dupa intrebari pe care le primim de la cititori sau de la modelele Standard Studio. Tratam partea legala inca din faza de interviu si oferim informatii exacte si concrete, fara ocolisuri.

  • Primul model Standard Studio lucreaza si in prezent.

In cei peste 7 ani de experienta din Romania, Standard Studio a schimbat viata a peste 2.000 de modele. Unele dintre fete s-au reorientat in cariera, altele au ramas in domeniu, precum primul model al Standard Studio.

  • Promovam oameni din interior.

Tot personalul din managementul Standard Studio a fost promovat din interior. Nu am angajat direct pe post de manager, ci am promovat persoanele care si-au dovedit implicarea in companie.

  • Bonusuri substantiale pentru personalul administrativ.

Nu doar modelele sunt recompensate pentru performanta cu premii lunare (modelul lunii) si tombole saptamanale, ci si echipa administrativa.

Standard Studio ofera posibilitatea angajatelor pe postul de trainer sa isi dovedeasca cunostintele prin testari semestriale, in urma carora isi pot mari substantial salariul si pot primi bonusuri salariale. La fel ca in cazul modelelor, trainerii isi stabilesc singure salariul.

Trainerii Standard Studio primesc constant bonusuri si mariri de salariu
  • Training cu lectii video amanuntite.

Trainingul de baza al modelelor, precum si cel pentru modelele care lucreaza de acasa prin programul Standard Acasa, se face exclusiv prin lectii video. Acest lucru garanteaza ca modelele primesc toate informatiile de la inceput si cand intra online au deja o baza, apoi incep lucrul individual cu trainerii. Lectiile video sunt actualizate in permanenta si se adauga lectii noi de fiecare data cand se schimba ceva. Interesant de stiut este ca cele mai bune modele incepatoare sunt de obicei cele fara experienta, pentru ca vad totul cu ochi noi si absorb informatia corect si mai rapid din trainingul nostru. Modelele care au lucrat la alte studiouri au deprins de multe ori anumite obiceiuri care le fac sa piarda bani si sunt greu de schimbat.

  • Standard Studio “a adus” Streamate in Romania.

Cand Standard Studio si-a inceput activitatea la Bucuresti, site-ul Streamate era aproape necunoscut in Romania, desi era cel mai mare din lume si la acel moment. Asta s-a intamplat pentru ca putine studiouri sau modele independente isi permiteau sisteme suficient de performante ca sa corespunda exigentelor cerute de Streamate.

De asemenea, majoritatea studiourilor logau modelele pe mai multe site-uri simultan, ceea ce duce la o calitate a interactiunii online foarte slaba, si incasari mici pe Streamate.

Standard Studio a schimbat toate acestea! Am oferit tehnologia necesara modelelor pentru streaming de calitate. Am oferit training corect si am dovedit potentialul site-ului Streamate. Am demonstrat ca un model va castiga mult mai mult pe un singur site, daca se concentreaza pe comunicarea corecta cu membrii, decat pe mai multe site-uri simultan, concentrandu-se pe nuditate si sexualitate.

Acum Streamate ocupa locul 1 si in Romania, si tot mai multe modele independente si alte studiouri au copiat modul nostru de lucru pentru rezultate mai bune. E interesant de stiut ca Streamate testeaza toate update-urile de la site prima data cu modelele Standard si apoi le implementeaza pe site.

  • Produse proprii, marca Standard Studio.

Pentru ca ne dorim ce e mai bun pentru modelele noastre, si nu numai, am creat propriile noastre produse. Am creat propriul lubrifiant si toy cleaner pentru a oferi cea mai buna calitate la un pret bun. Am dezvoltat jocul de carti The Sex Game, singurul joc dedicat modelelor de videochat, care deja are rezultate foarte bune. Le vindem inclusiv pe eMag.

produse standard studio
Descopera toate produsele Standard Studio aici sau pe Emag.

Daca esti curioasa si de alte lucruri interesante din interior, sau iti doresti un loc de munca stabil, la un studio diferit de cele de duzina, te invitam in vizita. Doar sa ne suni inainte sau sa completezi formularul, sa stim ca vii si sa putem sa ne ocupam de tine cu toata atentia. Te asteptam cu drag!

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.