Cum le spun parintilor ca fac videochat?

blog-iza

Am decis sa-mi impartasesc povestea cu voi, pentru ca observ cata nevoie au femeile sa distinga intre rau si bine – intre rusine si demnitate, intre moral si imoral.
Sunt Izabela, am 27 de ani si va invit in lumea mea, o lume curata si pasionala, care a castigat razboiul cu prejudecatile.

Nu simt rusine, trebuie sa le spun parintilor ca fac videochat!

“Fotomodel?” M-au intrebat amandoi, simultan. Atunci am inceput o discutie lunga cu parintii mei.

”Da” le-am spus. ”Sunt tot un model, dar nu am un public vizibil. Pozez nud pentru milioane de barbati, dar nu pozez. Ei nu sunt fotografi, dar respecta nuditatea. Defilez sub ochii lor, dar nu e o defilare propriu-zisa. Sunt pe o scena, dar scena mea e un pat, un scaun sau un fotoliu.”

Erau deja derutati.

In videochat esti muza celor care iubesc arta seductiei

Am crezut ca nu voi reusi in veci sa le explic ce presupune jobul asta.

La inceput au fost tentati sa asocieze videochat-ul cu prostitutia. Dupa toate eforturile mele de a ma raporta la arta, ei au inteles ca… ma dezbrac si ma mangai pentru bani. Pare rusinos in contextul asta, nu-i asa? In fond e corect, asta fac.

Sunt o actrita supusa unei multimi de regizori
Pare usor, dar nu e, cand stii ca te privesc atatia ochi. E un rol foarte dificil, dar e platit pe masura. Sunt platita, sigur ca sunt platita. De ce ar fi asta o problema? Incasez bani asa cum actritele respectate incaseaza mii de dolari pentru scenele erotice din filme mega premiate.

Sunt o actrita in fata unui webcam si am o multime de regizori. La studio le spunem “membri”. Sunt barbati care dau bani grei pentru a privi o femeie. Pentru a o admira cu pasiunea unui amator de arta care se uita pe sine in fata unui tablou de Modigliani.

Senzualitatea e arta, iar eu sunt responsabila de asta. Senzualitatea i-a inspirat pe marii artisti: pictori, poeti, sculptori etc.

Am fost nevoita sa discut cu ai mei despre prostitutie

Revin la discutia cu parintii.

S-au temut ca o sa ma arate lumea cu degetul. Ca voi fi confundata cu o dama de companie. A trebuit sa le explic printr-o gramada de argumente logice ca videochat-ul nu are nicio legatura cu prostitutia.

Videochat-ul este similar cu actoria, nu cu prostitutia.

Sunt chiar modele virgine care castiga o gramada din videochat. De prostituate virgine nu am auzit… Sincer, nu m-a atras niciodata prostitutia pentru ca am nevoie sa-mi simt corpul in siguranta.
Ideea e simpla: corpul meu nu vreau sa ajunga pe mana oricui si nu vreau sa comit nicio ilegalitate! Compatimesc fetele care castiga bani facand orice ilegal, pentru ca se expun unor pericole mari. Daca sunt prinse risca pedepse mari si nici nu se pot proteja impotriva eventualelor abuzuri din partea celor cu care intra in contact.

Videochat-ul NU este prostitutie!

Imagineaza-ti ca traiesti intr-o o tara in care lumea crede ca este imoral sa porti tocuri. O sa te amendeze niste politisti pentru ca esti prea sexy. Le-a crescut pulsul cand ti-au vazut picioarele, infractoare mica :)) Nu m-as mira. In Romania inca exista principiul ca o femeie ii e inferioara barbatului, mai ales daca e maritata. Si doar pentru asta, unele sunt pedepsite din cand in cand.
In concluzie problemele moralitatii si ilegalitatii sunt grave.

Dar, din fericire, videochat-ul este o activitate 100% legala, tocmai pentru ca nu exista argumente logice care sa o interzica.

In final au inteles si ai mei ca nu e nimic gresit in ceea ce fac. Le-am spus ce aveam pe suflet, am rosit, mi-a transpirat fruntea si, cand i-am simtit de partea mea… am zambit impreuna. Mama si tata mi-au dat dreptate.

Daca si tu vrei sa obtii niste bani in plus, fie pentru o masina noua, fie ca ai nevoie de bani sa te muti singura, ma gandesc ca n-ar fi rau sa vii la noi la un interviu.

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.