Standard Studio a ajuns si la Cluj! Afla ce surpriza ti-am pregatit!

Vrei un job unde sa mergi cu placere, sa te simti in siguranta, sa fii apreciata si platita mult peste media pietei? Iti doresti un program flexibil, bonusuri si beneficii si castiguri saptamanale care sa-ti asigure independenta financiara? Activitatea de model videochat la Standard Studio iti asigura toate acestea! Iar acum e si mai usor sa faci pasul catre o viata lipsita de griji, pentru ca Standard Studio vine in orasul tau! Deschidem Standard Studio la Cluj la inceputul lunii ianuarie si abia asteptam sa ne cunoastem! In plus, daca esti printre primele 100 de modele ale noului studio, iti facem cadou de bun venit si un parfum Scandal by Jean Paul Gaultier. Afla din articol de ce activitatea de model la Standard Studio e cea mai buna alegere!

Standard Studio nu e ca alte studiouri de videochat. Chiar daca iti suna a ingamfare, e de fapt siguranta de sine sustinuta de dovezi si de rezultate. Nu intamplator am rezistat pe piata cand altii au inchis si nu din intamplare suntem lideri in domeniu, cu cel mai bine platite modele.

Standard este un studio profesional de videochat, detinut integral de catre actionari americani, care au investit peste 1 milion de dolari in studioul din Romania, in Bucuresti, in 2010. De atunci, Standard Studio a antrenat peste 2000 de modele de videochat si le-a oferit sansa de a atinge un nivel de trai la care nici nu visau inainte.

Iar acum e randul Clujului! Cu o capacitate de 8 camere, Standard Studio Cluj pune la dispozitia modelelor un spatiu profesional de lucru, unde, ajutate de programul de formare prin metoda American Standard sa ajunga la castiguri extraordinare. Traineri certificati Standard Studio, o echipa administrativa 100% feminina si conditii privilegiate pe site-ul Streamate.com, de care beneficiaza in exclusivitate modelele Standard Studio, sunt ingredientele care te ajuta sa incasezi in fiecare saptamana sume pentru care altele muncesc luni de zile.

De ce sa faci videochat la Standard Studio

Modelele Standard Studio sunt printre cele mai apreciate din lume, iar partenerul nostru exclusiv, site-ul Streamate.com, este liderul pietei de videochat, cu o cota de piata globala de peste 70%.

Modelele Standard Studio sunt printre cel mai bine platite modele videochat din Romania. Asta nu doar pentru ca nu oprim niciun comision din castiguri si pentru ca Streamate ne listeaza modelele pe primele locuri. Modelele noastre castiga foarte multi bani din videochat pentru ca au parte de training constant, profesionist si personalizat. Iata cateva exemple de incasari:

Nu doar situatia ta financiara o sa devina excelenta si banii pe care ii faci o sa te scuteasca de o gramada de griji, ci o sa descoperi o multime de alte avantaje pe care aceasta activitate ti-o ofera. Viata de model videochat inseamna si o doza consistenta de dezvoltare personala, o sa dobandesti o multime de skill-uri care o sa-ti fie de folos nu doar la studio, ci si in viata de zi cu zi.

De exemplu, ca model videochat o sa devii experta in comunicare. O sa stii cand si cum sa asculti, cand si ce sa spui, cum sa interpretezi limbajul corpului si ce semnale sa trimiti la randul tau ca sa obtii ce iti doresti. Iar asta este un beneficiu extraordinar, pentru ca nu exista aspect al vietii de zi cu zi in care sa nu ai nevoie de comunicare.

Nu-ti face griji daca habar nu ai despre acest domeniu. La Standard Studio echipa de traineri te invata tot ce trebuie sa stii ca sa fii un model de top, chiar daca nu ai mai avut vreo tangenta cu videochatul pana acum. Mii de modele, care au beneficiat de trainingul expertilor Standard Studio de-a lungul anilor, sunt acum printre cele mai de succes modele din lume. Asta pentru ca metoda de training Standard Studio este una speciala. In primul rand pentru ca programul este adaptat pentru fiecare model in parte si scoate in evidenta atuurile fiecareia, apoi pentru ca folosim lectii video. Am dezvoltat o metoda de training dupa model american care iti garanteaza succesul.

Asadar, daca vrei un loc de munca stabil cu un salariu cu care sa-ti permiti orice iti doresti, sau esti doar curioasa de domeniul videochatului, te invitam in vizita. Ne gasesti pe strada General Traian Mosoiu nr. 41. Doar sa ne suni inainte sau sa completezi formularul, sa stim ca vii si sa putem sa ne ocupam de tine cu toata atentia.

Nu conteaza cati ani ai, atata timp cat ai peste 18 ani. Nu te ingrijora nici daca nu ai dimensiunile clasice ale unui model. Atitudinea si personalitatea ta conteaza mult mai mult decat aspectul fizic. Interviurile si informatiile oferite sunt strict confidentiale si nu te obliga la nimic. Contacteaza-ne chiar acum si schimba-ti viata! Si nu uita de cadoul pe care ti-l oferim, daca esti printre primele 100 de modele 😉

SS Cluj - Phone

Ne apropiem de deschiderea oficiala a celui mai mare studio de videochat din Cluj!

Castiga GARANTAT minim 1000$/luna

Primele 100 de modele vor primi cadou parfumul Scandal de la Jean Paul Gaultier

Aplica telefonic la 0756.130.162 📞

 

Afla mai multe pe https://www.standardstudio.ro/cluj


Iar daca nu esti sigura ca vrei sa devii model videochat, poate i se potriveste mai mult prietenei tale. Daca recomanzi Standard Studio unei prietene, iar ea devine modelul nostru, castigi automat 300 de dolari. Nu trebuie sa vii la fiecare interviu al persoanelor recomandate, ci doar sa ne anunti ca vin din partea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau prin email si sa ne dai datele tale pentru intocmirea contractului de recrutare.

Comisionul il vei primi in contul tau personal, in doua transe, 100$ dupa prima luna de activitate a modelului recomandat de tine si inca 200$ dupa a doua luna. Iar taxele aferente le vom plati tot noi! Cu cat recomanzi mai multe persoane, cu atat vei castiga mai mult!

Asadar, fie ca te programezi la un interviu, fie ca vii doar in vizita la Standard Studio Cluj, noi te asteptam cu drag! Intre timp, poti sa ne urmaresti pe Facebook si pe Instagram si nu uita sa le povestesti si prietenelor tale despre noi!

 

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.