Standard Studio a implinit 10 ani! Vezi cum am petrecut!

10 ani de Standard Studio

In vara anului 2011 intra online primul model Standard Studio! 10 ani mai tarziu, am sarbatorit acest eveniment cu mare fast, pe terasa cladirii cu 5 etaje, de pe bulevardul Magheru 11, pe care o ocupam integral!

Sediul Standard Studio din Bucuresti este o cladire de birouri situata in inima orasului, chiar la Piata Romana, construita la inceputul anilor 1900, foarte eleganta, cu scari de marmura, lift dedicat de acces si camere inalte si frumoase.

Cladirea Standard Studio din Bucuresti

Terasa cladirii este o oaza de liniste in Bucurestiul agitat. Aici, sub cerul liber, am organizat o petrecere de neuitat cu ocazia aniversarii a 10 ani de existenta pe piata din Romania!

Vremea ne-a dat putine emotii in ziua petrecerii, ploaia incepand chiar cu jumatate de ora inainte de sosirea invitatilor. Norocul a fost insa de partea noastra: ploaia s-a oprit, iar petrecerea organizata pe minunata noastra terasa a fost un real succes, demna de un veritabil outdoor cocktail party!

In timp ce oamenii se intorceau de la munca in forfota si traficul de pe bulevardul Magheru, noi admiram o priveliste fantastica, panoramica, asupra Capitalei, savuram un pahar de Prosecco, ne bucuram de apus si dadeam startul unei petreceri de neuitat!

Oaspetii nostri au fost intampinati cu sute de cadouri deosebite, pregatite cu cea mai mare atentie si grija!

Rujul de buze Yves Saint Laurent, nuanta Rouge Extravagant, a fost piesa de rezistenta a cadoului! Am gasit consacrata nuanta de rosu Standard Studio dupa indelungi cautari, si, in final, am gasit-o doar la YSL, faimoasa companie de cosmetice de lux frantuzeasca.

Sute de cadouri deosebite-petrecere Standard Studio

Ne-am bucurat intreaga seara de cocktail-uri fresh si de shot-uri delicioase preparate de Razvan, barmanul nostru, care ne-a servit cu zambetul pe buze pe durata intregului eveniment.

Am savurat o multime de preparate sofisticate si gustoase care au alintat pe deplin papilele gustative ale invitatilor.

Am avut parte de o petrecere memorabila! Am avut parte de o atmosfera de vis, am ras, am dansat, am povestit, ne-am adus aminte de inceputurile Standard Studio si am discutat cu entuziasm despre viziunea pe care o avem pentru viitor!

Le multumim modelelor noastre pentru loialitatea si pentru increderea acordata in acesti 10 ani de existenta pe piata din Romania!

Promitem ca vom lucra constant pentru a deveni mai buni profesional si pentru a putea transmite cat mai usor metoda noastra de training intr-un mod natural, bazat pe cooperare si intelegere. Vom face intotdeauna in asa fel incat fiecare model sa isi maximizeze potentialul in mod constant.

10 ani de existenta pe piata din Romania Standard Studio

Daca nu faci inca parte din echipa noastra, te asteptam cu drag la un interviu la Standard Studio. Interviul nu te obliga sa incepi activitatea de model, ci este o sansa de a afla totul despre aceasta activitate si de a putea sa decizi singura daca doresti sa incerci sa iti castigi independenta financiara ca si model videochat.

APASA AICI pentru a programa un interviu la una din locatiile noastre din Bucuresti, Cluj, Arad sau Targu Mures!

Cu respect si pretuire,

Echipa Standard Studio

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.