Ce factori iti determina clasarea pozitiei pe site in videochat

pozitia pe site in videochatDe ce depinde locul pe care esti clasata pe site-ul de videochat? Care sunt acei factori care iti asigura o pozitie de top si de care e bine sa ai grija daca vrei sa faci multi bani? Cu siguranta ti-ai pus aceste intrebari daca esti un model ambitios care si-a propus sa faca multi bani din videochat. Probabil de unele lucruri ti-ai dat seama singura, pe altele le-ai aflat de la trainerii nostri, ori daca nu esti model Standard Studio, o sa le descoperi acum, din acest articol 😉

Asadar, hai sa vedem care sunt acei factori care decid ce loc sa ocupi pe site. De ce este important sa stii si sa ai grija de aceste aspecte? Pentru ca incasarile tale o sa depinda foarte mult de asta. Cu cat ai o pozitie mai buna, adica esti pe primele locuri, cu atat esti mai vizibila. Iar cu cat esti mai vizibila, cu atat iti cresc sansele sa fii remarcata de mai multi membri si sa faci mai multi bani. Si ce bani! Cele mai bune modele Standard Studio ajung sa castige chiar si peste 3.000 de dolari pe saptamana.

Iata ce trebuie sa stii ca sa ajungi si tu un model clasat pe primele pozitii de pe site: Sistemul de alocare a pozitiei pe site este automat si ia in considerare mai multi factori pe care ii vom trata in acest articol. Este foarte important ca modelul sa cunoasca acesti factori si sa faca tot posibilul sa indeplineasca conditiile de baza care ii determina pozitia pe site.

Membrii, atunci cand acceseaza site-ul, vad lista de modele care sunt online pe mai multe pagini. In mod natural, parcurg lista de sus in jos, incepand cu prima pagina si pana la ultima pagina. Evident, cei mai multi membri se opresc in camerele de chat ale modelelor aflate pe primele pagini si nu ajung mai departe de pagina 2 sau 3.

Din acest motiv, sistemul automat de listare conceput de Streamate listeaza modelele in ordinea performantei, incepand cu cele mai bune modele si terminand cu modelele care au o evolutie mai slaba. In acest mod se asigura ca marea majoritate a membrilor relationeaza cu cele mai bune modele si au o experienta foarte placuta. Iar asta ii face sa fie clienti fideli ai Streamate si sa nu caute alternative in alta parte, adica pe site-uri concurente.

Exista tot felul de mituri care circula in domeniu despre ce anume iti determina pozitia pe site-ul de videochat. Am decis sa le spulberam si sa iti aratam in acest articol care sunt factorii reali care sunt luati in calcul. Asadar, daca vrei vizibilitate, vrei sa fii pe primele pozitii, acestea sunt aspectele de care trebuie sa ai grija:

  • Popularitatea si constanta pe site

Modelele care sunt online in mod regulat, cu un numar minim de 1800 de minute in fiecare saptamana, aproximativ in acelasi interval orar in fiecare zi, vor fi listate deasupra modelelor care sunt online doar cateodata. Modelele constante sunt vazute de mai multi membri, au sanse mai mari sa fie notate ca favorite ale acestora, au sanse sa aiba mai multi membri fideli. Iar toate acestea contribuie la pozitia pe care o au pe site, pozitie care se va imbunatati in mod constant, pe masura ce isi mentin acelasi program.

  • Calitatea video

Este vital ca imaginea online sa fie la o calitate superioara. Este important sa te asiguri ca setarile din SMBroadcast sunt corecte: rezolutie de 1280×720 si minimum 30 frame-uri pe secunda. Este recomandat ca la fiecare inceput de tura sa calibrezi encoderul, ca sa fii sigura ca functioneaza la parametri optimi. Streaming-ul in Widescreen (format 16:9) este de asemenea un factor determinant al pozitiei in lista de modele.

  • Audio

Membrii prefera show-uri online cu sunet, iar Streamate incurajaza acest lucru. Astfel, in lista de modele sunt promovate cele care folosesc optiunea audio. O interactiune in care modelul vorbeste in loc sa scrie este mult mai naturala. Poate sa se foloseasca de limbajul corpului ca sa atraga si mai mult, in timp ce daca nu foloseste optiunea audio, arata mereu la fel, cu privirea la tastatura si la birou.

  • Rating-uri

Cu cat un model are mai multe rating-uri mari, de 4 sau 5 stele, cu atat va fi pozitionata mai sus in lista de modele. Trebuie sa incurajeze membrii care ii acceseaza pagina de chat platit saii lase un rating si sa se asigure ca show-urile sale merita mereu 5 stele.

  • Favoritii

Cu cat modelul este adaugat de mai multe ori in lista membrilor de modele favorite, cu atat ii va creste popularitatea pe site si, implicit, si pozitia si promovarea. Iti recomandam sa ceri constant sa fii adaugata la modele favorite, chiar si atunci cand esti in chat-ul gratuit.

  • Procentul de timp petrecut in modul de chat privat

Cu cat isi petrece mai mult timp un model “in privat”, cu atat va fi mai promovata pe site si ii va creste pozitia in lista de modele. Nu te lasa atrasa in discutii fara sfarsit in free chat, chiar daca acel membru e unul mai special.  Invita-l in privat pentru discutii detaliate.

  • Acuratetea programului introdus pe contul de model

Programul setat pe contul de model poate fi accesat de membri, ca sa stie cand pot gasi modelul preferat online. Respectarea orarului este recompensata, iar nerespectarea lui este penalizata in listarea pe site. Este important sa il completezi si sa ai grija sa il modifici cand intervine o schimbare in programul tau de la studio.

  • Billing-ul pe ora

Aceasta reprezinta suma medie de bani pe care modelul o incaseaza pe parcursul unei ore online. La fel ca orice alte statistici, si acesta se face ca o medie a billing-ului pe ultimele 90 de zile.

Acestia sunt factorii care sunt luati in considerare la sistemul de alocare a pozitiei pe site:

  • Minute online
  • Billing pe ora
  • Numarul de favoriti
  • Media rating-ului
  • Calitatea video
  • Folosirea optiunii audio
  • Procentul in privat

Pare strict si complicat sa ai grija de toate aceste aspecte. Partea buna e ca trainerii Standard Studio sunt alaturi de tine si sunt gata sa te ajute la fiecare pas. Totul ca sa iti imbunatatesti continuu performanta si sa te clasezi pe primele pozitii pe site. Iar asta inseamna pentru tine castiguri pe care nici nu ti le-ai imaginat!

Trainerii nostri au format mii de modele si le-au ajutat sa ajunga si sa se mentina pe primele pozitii ale site-ului. De aceea Standard Studio este “Preferred Studio” al Streamate 😉

Programeaza-te la un interviu la Standard Studio sau vino la o discutie! Viata fara griji la care visezi te asteapta, poti incepe sa castigi bani chiar de maine!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.