10 subiecte de discutie care iti aduc succesul in videochat

subiecte de discutie

Asa cum probabil ai mai auzit, sau daca citesti blogul Standard Studio, ai mai vazut cu siguranta ca in videochat succesul inseamna sa stii sa porti o conversatie interesanta. Nu, aceasta activitate nu se rezuma la nuditate, nici nu trebuie sa fii cea mai frumoasa femeie de pe planeta. Cele mai de succes modele videochat sunt cele care stapanesc arta conversatiei. 

Pentru unele e o calitate naturala, pentru altele e mai greu sa stea de vorba cu persoane necunoscute. Vestea buna e ca, la fel ca orice altceva, si asta se invata 😉

Acest articol este menit sa iti arate cateva tehnici si sa-ti dezvaluie subiecte de discutie care sa garanteze conversatii interesante si de durata cu membrii din camera de videochat. Pentru ca banii pe care ii faci sunt direct proportionali cu timpul pe care membrii il petrec online cu tine. Iar o conversatie interesanta o sa ii atraga mereu, pentru ca unul dintre cele mai puternice motive pentru care barbatii acceseaza site-urile de videochat este faptul ca se simt singuri si au nevoie sa comunice.

Asadar am intocmit o lista cu cele mai interesante subiecte de discutie pe care poti sa le abordezi. Am vizat in principal americanii, pentru ca ei sunt marea majoritate a clientilor Streamate.com. 

Regula numarul unu in orice discutie cu americani este sa fii pozitiva. Nu degeaba vorbim atat despre importanta zambetului 😉 

O atitudine pozitiva iti garanteaza nu doar o conversatie de succes in videochat, ci si o stare de bine, iar asta o sa se reflecte in tot ce faci. Asa ca incearca sa vezi partea buna in orice lucru se intampla si hai sa vedem ce subiecte de discutie sa abordezi ca sa ai succes.

  1. Complimente.

Americanii adora complimentele. Asa ca daca iti place tricoul pe care il poarta, ochelarii sau tunsoarea, nu ezita sa ii spui. Asta poate sa fie o metoda excelenta ca sa spargi gheata. Poti apoi sa adaugi ceva care iti place tie, sau daca ceva din ce vezi la el iti aduce aminte de o poveste interesanta. Toata lumea iubeste o poveste buna 😉 

Fii insa atenta sa nu il intrerupi si sa nu vorbesti prea mult despre tine, exceptand cazul in care ti se cere asta. Tine minte ca el, clientul, e cel mai important si arata-i ca esti acolo pentru el si ca esti dispusa sa il asculti. O idee buna ca sa iti arati interesul este sa ii pui intrebari.

  1. Sarbatori si traditii.

E mereu un plus daca stii cate ceva despre cultura omului cu care stai de vorba. Nu trebuie sa fii experta in domeniu, dar nu strica sa fii la curent cu cele mai importante sarbatori si traditii americane. E dovedit stiintific ca ne plac mai mult oamenii care ne sunt asemanatori, pentru ca ne e mai usor sa ne identificam cu ei. Asadar, iti va fi de folos sa stii un pic despre Thanksgiving, Halloween sau Ziua Independentei.

  1. Mancare.

Americanii iubesc mancarea, nu doar sa o consume, dar si sa vorbeasca despre ea. Sa vorbiti despre felul preferat sau mancaruri mai putin obisnuite pentru noi e mereu un subiect interesant. Sa nu presupui ca toti americanii mananca fast-food, multi sunt preocupati de mancarea sanatoasa, asa ca si acest subiect poate sa fie abordat.

  1. Sport.

Fie ca e vorba de baseball, baschet sau fotbal american, suporterii americani sunt la fel de inflacarati ca romanii atunci cand vine vorba de echipa preferata. Nu-ti face griji daca sportul nu te atrage, e de ajuns sa fii la curent cu marile campionate si sa cunosti cele mai importante personalitati din lumea sportului. Si nu uita, sa pui intrebari e mereu o solutie buna 😉

  1. Filme, seriale.

Acest subiect poate sa fie abordat cu oricine. Americanii iubesc serialele si oricine are cel putin unul preferat. Cine stie, poate urmariti chiar aceleasi show-uri si atunci discutia o sa fie floare la ureche. Fii doar atenta sa nu dai “spoilere” pentru ca nimeni nu apreciaza asta.

  1. Muzica.

Orice subiect ai aborda este important sa tii cont de preferintele celuilalt si chiar daca nu coincid cu ale tale, sa nu judeci. Nu trebuie sa va placa acelasi stil de muzica sau aceiasi artisti ca sa puteti sa purtati o conversatie lunga si interesanta. Iar partea frumoasa, pe langa banii frumosi care iti intra in contul de model videochat, e faptul ca poti sa inveti o gramada de lucruri noi doar stand de vorba cu oamenii.

  1. Evenimente.

E indicat sa fii la curent cu cele mai importante evenimente din State. Sa ai habar inclusiv de alegeri sau ultimele noutati pe scena politica. Nu o sa-ti fie greu, avand in vedere ca gasesti stirile si in buletinele de la noi, pentru ca efectele multor astfel de decizii trec granitele SUA. 

De asemenea, stirile din lumea show-biz-ului american sunt usor de urmarit si pot fi de folos atunci cand incerci sa initiezi o conversatie. Tine minte, barbatii care intra pe site-urile de videochat nu cauta o papusa porno, ci o persoana reala, inteligenta si deschisa. Iar daca arati ca esti informata si la curent cu ce se intampla, e un mare plus 😉

  1. Personalitati.

Nu trebuie sa stii cine e primarul in cel mai ascuns orasel, dar o sa-ti fie extrem de folositor sa stii cateva nume importante care tin de cultura sau de viata de zi cu zi a americanilor. Nu e fizica cuantica, o sa tii minte numele personalitatilor daca iei in serios punctul 7.

  1. Stil de viata/hobby-uri.

Majoritatii le place sa vorbeasca despre ei, despre ce le place sau ce nu le place, iar in momentul in care gasesc pe cineva care sa ii asculte cu interes, se simt impliniti. Asta cauta in videochat. Iar sa vorbesti despre hobby-uri e cel mai usor lucru de pe lume pentru ca e ceva care iti face placere, care te entuziasmeaza. Sa-l intrebi ce ii place sa faca in timpul liber e excelent ca sa spargi gheata.

  1. Sex.

Chiar daca videochatul nu e doar despre asta, mai devreme sau mai tarziu ajunge discutia si aici. Si nu e vorba doar de barbatii americani sau cei din Europa de Vest cu care o sa te intalnesti in camera de videochat, ci toti barbatii de pe planeta asta se gandesc la sex. Asa suntem programati genetic si nu e nimic in neregula cu asta. 

Faptul ca ai o minte deschisa atunci cand se abordeaza acest subiect de discutie, ca nu ii judeci pentru preferintele lor si chiar esti interesata sa cunosti si acest aspect al personalitatii lor, ii incurajeaza sa revina la tine. 

Iar secretul succesului in videochat este tocmai asta: clientii fideli. 

Ei sunt cei cu care o sa ai cele mai lungi si inclusiv cele mai banoase sesiuni online. Asa ca incearca sa-i cunosti si sa vezi care sunt subiectele lor de interes, ca sa poti sa ii atragi din nou si din nou.

Asadar, daca esti in pana de idei si nu stii despre ce sa vorbesti cu membrii din camera de videochat, alege linistita dintre cele de mai sus. Cel putin un subiect cu siguranta o sa fie castigator. 

Retine, e foarte important sa fii pozitiva, curioasa si interesata, sa asculti activ si sa fii deschisa la nou. O sa inveti o gramada de lucruri noi si o sa faci o gramada de bani. Ce poti sa iti doresti mai mult?

Daca inca nu esti model de videochat si ai ajuns pe blogul nostru din curiozitate, te invitam la studio sa ne cunoastem. Programeaza-te la un interviu! Nu te costa nimic si nu ai nicio obligatie. 

Haide sa vezi cum poti sa castigi banii la care visezi ca sa iti permiti stilul de viata pe care il meriti. In plus, inveti o gramada de lucruri interesante si iti faci si prieteni. Ce mai astepti? Fa pasul acum catre viata pe care ti-o doresti.

Contacteaza-ne AICI. Iti stam la dispozitie pentru orice intrebari 😉

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.