De ce sa NU accepti bani direct de la membri

bani videochat

Tentatia e mare, mai ales daca esti la inceput sau esti intr-o perioada mai putin productiva si nu faci destui bani din videochat. Pare o metoda mai usoara, mai simpla si mai sigura sa-ti cresti incasarile sau sa-ti fidelizezi clientii. Dar sa accepti bani direct din partea membrilor cu care interactionezi in camera de videochat nu e niciodata o idee buna. Mai mult, poate sa iti creeze foarte multe probleme si pur si simplu nu merita sa iti asumi acest risc. Pentru ca poti sa faci aceiasi bani din videochat legal, fara griji sau batai de cap.

Nu esti convinsa ca nu e bine sa accepti “cadouri suplimentare” din partea membrilor? Iata 7 motive concrete pentru care nu recomandam sa accepti bani din partea membrilor, in afara site-ului de videochat:

  1. E interzis.

Site-urile de videochat iti interzic sa-ti dezvalui datele personale membrilor. Una dintre regulile principale in aceasta activitate e ca identitatile reale ale membrilor si modelelor raman secrete.

Daca iti impartasesti numele real, adresa, numarul de telefon, contul bancar sau orice alte date, ti se va inchide contul. Gandeste-te daca merita sa pierzi sansa sa castigi multi bani din videochat, in mod legal, pentru o “oportunitate” sporadica sa primesti bani de la un membru in afara site-ului.

  1. Confidentialitatea iti va fi compromisa.

Site-urile si studiourile de videochat iti garanteaza confidentialitatea datelor,  dar daca alegi sa iti dezvalui numele, sau orice alta informatie personala cu membrii cu care discuti, nimeni nu iti mai poate garanta ca identitatea ta va ramane protejata.

Pot sa te gaseasca pe retelele sociale, iar de acolo pana la viata reala e doar un pas. Este un risc pe care vrei sa ti-l asumi?

  1. Poti fi implicata in infractiuni.

Pe site sunt numeroase metode de a prinde acei membri care comit frauda cu carduri furate. Sunt o multime de elemente de securitate menite sa te protejeze.

In schimb, daca accepti bani in afara site-ului de videochat, nu ai nicio metoda prin care sa verifici provenienta banilor. Astfel risti sa fii implicata in frauda cu carduri furate si sa fii anchetata de FBI, Interpol sau alte organe internationale.

  1. Te expui hartuielilor.

Nu poti sa stii ce fel de oameni sunt acei membri care iti propun bani in afara site-ului. Daca le oferi o metoda sa-ti trimita bani, trebuie sa le dai datele personale precum numele tau si contul tau.

Nu numai ca astfel cresc sansele sa te gaseasca in online, dar cresc sansele sa te gaseasca si in viata reala: sa afle in ce tara si oras locuiesti, poate chiar adresa exacta. Esti sigura ca iti doresti asta?

  1. Risti sa fii pacalita.

Ce pare un castig usor si rapid, poate sa insemne de fapt pierdere de timp si de bani. Site-ul de videochat va protejeaza pe amandoi: tu stii sigur ca in schimbul timpului petrecut in privat cu un membru vei fi platita, iar el isi primeste serviciul pentru care a platit sau are optiunea de a pleca oricand.

Daca accepti tranzactii in afara site-ului nu ai nicio garantie ca o sa primesti banii promisi. Risti sa-ti petreci timpul cu cineva si sa nu primesti nimic, timp pe care daca l-ai fi folosit pe site, l-ai fi transformat in bani garantat.

bani videochat

  1. Este ilegal!

Nu numai ca incalci termenii si conditiile cu care ai fost de acord la inceperea activitatii pe site, dar banii pe care ii primesti in contul tau personal sunt foarte greu de justificat fiscal. Ca sa fii in deplina legalitate trebuie sa iti declari toate veniturile extra salariale si sa platesti taxe si impozite pentru ele. Chiar si daca sunt cu titlu de cadou.

  1. Iti pui in pericol siguranta fizica.

Asa cum am spus mai sus, nu stii niciodata cu cine vorbesti pe internet. Asa cum si tu joci un rol, si cel cu care interactionezi poate sa faca la fel. Nu tot ce iti spune este adevarat si nu poti sa te increzi in informatiile pe care ti le da. Chiar daca este sarmant si tinzi sa ai incredere in el, sa-ti dai datele personale unui necunoscut este extrem de iresponsabil.

Ti-ar placea sa te astepte intr-o seara in fata blocului? Cel mai probabil ca nu, asa ca iti recomandam sa fii foarte atenta cu aceste detalii.

Situatiile in care sa vrei sa accepti bani de la un membru simpatic in afara site-ului de videochat pot fi multiple. Poate ai nevoie disperata de bani, poate ti se pare calea usoara si accesibila, poate te-a fermecat clientul cu personalitatea lui si crezi ca puteti sa aveti o relatie in afara online-ului.

Dar intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui este: Merita sa iti asumi asemenea riscuri?

Asa cum ai vazut in cele 7 motive prezentate, nu exista nicio suma de bani pentru care sa iti asumi riscuri punandu-ti in pericol libertatea, linistea sau integritatea fizica. Pur si simplu nu merita!

Mai bine te concentrezi pe activitatea ta online ca sa ajungi la incasarile pe care le visezi. Iar partea buna este ca la Standard Studio ai parte de training profesionist gratuit. Echipa este alaturi de tine la fiecare pas ca sa iti imbunatatesti stilul si sa iti cresti incasarile.

American Standard este o metoda inedita de training, pentru ca fiecare model are un trainer dedicat, iar programul consta in lectii video, foarte usor de urmarit si de aplicat.

Programeaza-te la un interviu fara nicio obligatie si vino la Standard Studio sa descoperi cum poate videochatul sa iti ofere viata la care ai visat! Te asteptam!

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.