Cum sa arati mai bine pe camera de filmat si sa fii mai fotogenica?

atrage-mai-multi-membri-prntr-un-cadru-interesant-punand-in-practica-acesti-12-pasi-simpli

Pentru a fi un model de videochat de succes (si cand vrei sa arati bine la o filmare in general) trebuie te asiguri ca in orice moment in care esti online si camerele ruleaza, imaginea de pe camera te avantajaza si iti scoate in evidenta toate calitatile, ascunzandu-ti defectele.

Cum sa arati bine pe webcam si sa fii mai fotogenica?

Poate ai observat si tu ca unele persoane sunt mai fotogenice decat altele. Eu, de exemplu, nu ies foarte bine in poze si nici nu sunt multumita de fiecare data cand ma filmez. Din acest motiv am cautat niste trucuri si secrete despre cum as putea sa imi imbunatesc imaginea de pe o filmare sau dintr-o poza. Si se putea oare sa nu iti impartasesc informatiile proaspete? 🙂

1. Foloseste camera HD
Un aspect foarte important atunci cand urmaresti sa oferi o calitate video superioara este investitia intr-un webcam high definition. Nu numai ca imaginea va fi mai clara, dar si miscarea ta va fi redata natural, ducand la o experienta cat se poate de aproape de realitate pentru membrii site-ului.

2. Ofera cat mai multa luminozitate pe camera
Extrem de importante sunt sursele de lumina pe care le folosesti si felul in care acestea sunt dispuse in spatiul tau de lucru. Asigura-te ca imaginea este suficient de luminoasa, ca nu ai umbre pe fata si ca accentul luminii cade pe tine.

3. Ia cadre si de aproape
Nu iti fie teama sa te apropii mai mult de webcam! Apropierea te poate ajuta sa oferi un cadru foarte real si incitant atunci cand oferi un blowjob – de exemplu, mai ales daca folosesti o jucarie care imita foarte bine striatiile si culoarea penisului. Venind mai aproape de webcam ai ocazia sa il lasi pe membru sa te vada de sus, ca si cum ai fi in genunchi in fata lui, sa te priveasca in ochi in timp ce faci asta, etc.

4. Pune-ti calitatile in evidenta
Pentru o prestatie ireprosabila trebuie sa te asiguri ca fiecare miscare pe care o efectuezi este menita sa iti puna corpul in evidenta. Tine cont ca intotdeauna camera sa fie focalizata pe tine.
Studiaza pozitiile si cadrele care ti se potrivesc cel mai bine. E foarte important sa incerci cat mai multe pozitii si sa reglezi camera in diferite unghiuri astfel incat sa te cunosti foarte bine cum arati pe camera dar si sa gasesti mai multe perspective care te avantajeaza.

5. Foloseste constant ZOOM-ul camerei web
Prietena ta cea mai buna este telecomanda de la webcam, care te ajuta sa oferi cele mai interesante perspective. Folosirea functiei zoom te ajuta sa incadrezi anumite zone sau parti ale corpului, astfel incat sa dai impresia de apropiere sau de miscare. Cu cat exersezi mai mult cu telecomanda, cu atat o sa realizezi un show online in care cadrele curg firesc, asemenea unui film realizat de un operator video.

6. Seteaza niste culori cat mai naturale pe camera
Nu abuza de culorile si optiunile camerei. Daca vrei sa pari mai bronzata o idee buna este sa te mai expui la soare sau sa mergi la solar, in niciun caz sa nu folosesti optiunile de la camera pentru a da alta nuanta pielii tale. Desi poate parea interesant un contrast mai puternic sau niste culori mai vii, care iti pun ochii in evidenta, in mod sigur ce este in plus strica. Daca tu te vezi bine nu inseamna ca pe site imaginea este la fel de placuta.

In momentul in care faci abuz de culorile/optiunile de la camera imaginea devine incarcata, iar un membru care te vede face eforturi sa isi adapteze vederea la setarile camerei tale. De multe ori culorile stridente, lumina slaba sau imaginea arsa obosesc ochii foarte mult, iar asta nu te avantajeaza deoarece tu vrei sa tii membrii cat mai mult cu putinta in pagina ta de chat.

7. Foloseste tehnica “POV” in chat-ul privat
Sunt foarte apreciate filmele porno facute de amatori datorita felului in care aceste imagini sunt realizate folosind tehnica punctului de vedere (“Point Of View”). Poate suna a tehnica dificila si intr-adevar este pentru cineva care se apuca de scris romane, insa pentru tine care interactionezi cu camera video nu exista nimic mai simplu. Folosirea “point of view” da membrului de pe site impresia nu doar ca priveste actul sexual, ci il si experimenteaza ca si cum ar fi langa tine. Faptul ca tu tii camera in mana si o dirijezi in unghiuri care imita pozitiile sexuale creeaza pentru privitor senzatii vizuale cu efect inedit.

Daca ai un webcam stabil poti sa incerci sa il aduci in pat langa tine, sa il orientezi deasupra ta, astfel incat membrul care este cu tine in privat sa aiba impresia ca sta peste tine. Imaginea vazuta de sus, in combinatie cu tremurul mainii tale care misca webcamul vor ajuta membrul sa isi imagineze ca te vede de aproape, ca poate oricand sa se aplece peste tine sa te atinga ca si cum ar fi langa tine.

Nicoleta Coman

Nicoleta Coman, trainer Standard Studio, are o vasta experienta de training, gasind mereu metoda potrivita pentru modele provenind din medii sociale si cu experiente de viata total diferite una fata de cealalta. Nicoletei i se datoreaza succesul a sute de modele, fiind unul dintre trainerii care se bucura de cea mai mare popularitate din echipa Standard Studio.