Atitudinea este cea mai importanta calitate pentru succesul in videochat

atrage imediat membri in camera de chat aplicand aceste sfaturi simpleCa sa fii un model videochat de succes si sa ai castigurile pe care ti le doresti nu trebuie nici sa fii o pustoaica, nici sa arati ca o papusa de portelan, dar trebuie sa ai atitudinea potrivita.

Din pacate, majoritatea modelelor de videochat din Romania nu inteleg importanta atitudinii pe care o au atunci cand sunt online. Cu cat intelegi mai repede ca atitudinea si energia pe care o transmiti sunt cele care iti garanteaza succesul in videochat, cu atat mai repede o sa vezi ca iti cresc incasarile.

Conteaza mai mult cum te comporti, decat cum arati in camera de videochat

Orice model cu experienta o sa-ti confirme ca nu este suficient sa fii foarte frumoasa si sa arati perfect de fiecare data. Pentru ca membrii platitori cauta mai mult decat o imagine frumoasa pe care o poate gasi peste tot.
Ca sa faci cu adevarat bani din videochat este esential sa arati ca iti face placere ceea ce faci. Bineinteles ca poti sa atragi privirile clientilor si cu un decolteu generos, dar fii sigura ca nu vor sta prea mult in preajma daca atitudinea ta este cea a unei regine de gheata.

Oricat de multa promovare ai avea, oricat de frumoasa ai fi, oricat de bogata ar fi cultura ta generala sau oricat de bine ai vorbi engleza, daca nu transmiti energie pozitiva, nu o sa fidelizezi clientii.

Oricare dintre utilizatorii site-ului de videochat va alege sa petreaca timp si bani cu o fata vesela si activa, in detrimentul uneia cu look perfect, dar care e mai preocupata de ultimele update-uri de pe Facebook decat sa ii ofere atentie.

Vrei sa ai succes in videochat? Ofera o experienta completa!

Membrii cauta socializare, intimitate, posibilitatea stabilirii unei conexiuni, chiar si la distanta, cu o persoana reala cu emotii si sentimente, nu cu un robot. Acestia cauta pe cineva cu care sa poata impartasi vietile lor, de la elemente banale din cotidian, pana la sentimente, experiente, sfaturi in dragoste sau fantezii sexuale.

Toate acestea fac parte din intimitatea fiecarei persoane, toti le avem. Unii pot fi norocosi si pot avea cu cine sa le imparta, altii, asemenea membrilor de pe site-uri de videochat, se vad nevoiti sa apeleze la un model online pentru asta.

Oricare dintre cei cu care intri in contact pe site, cauta modele care sa le ofere o experienta placuta si autentica, sa ii faca sa se simta speciali, unici, apreciati si poate chiar iubiti. Membrii isi doresc sa fie intelesi si nu judecati.

Membrii cauta o persoana cu care sa poata comunica in mod deschis, cineva care sa le creeze iluzia ca totul se petrece dezinteresat, nu pentru bani. Daca ai impresia ca banii ti se cuvin doar pentru simpla ta prezenta in camera de videochat sau pentru calitatile fizice remarcabile, sansele sa ai castiguri impresionante sunt extrem de mici.

Daca un model isi ofera membrilor doar prezenta sa, crezand ca un look sexy va fi de ajuns, sansele sa fie tratata doar ca un obiect sexual cresc exponential. Practic isi pune singura bariere si nu va reusi sa construiasca relatii de durata cu clientii, relatii care aduc sumele considerabile.

In videochat, nu e suficient sa arati ca esti acolo doar fizic, ci ca esti disponibila pentru cei ce te privesc, esti atenta la nevoile si dorintele lor si esti mereu gata sa ii binedispui cu un zambet, o privire calda, cuvinte dulci, flirturi.

Ca sa ai succes in videochat, trebuie sa ai aceeasi atitudine ca cea pe care ai avea-o in viata reala cu un tip. Pentru ca sunt oameni normali in cautare de fete normale.

Imagineaza-ti ca intalnesti o persoana in club, careia nu-i arati nimic mai mult decat un trup frumos si un dans senzual. Cu siguranta te vei alege doar cu un one night stand, iar a doua zi va trebui s-o iei de la capat. Ca sa construiesti o relatie durabila e necesar sa dezvalui ceva mai mult despre tine. Sa arati ca esti mai mult decat o distractie temporara.

Jobul de model videochat este foarte similar cu cel al unei actrite. Cand ai intrat online, iti intri in rol si toate problemele de acasa/scoala/munca/relatie de cuplu, trebuie sa dispara pret de cateva ore.

Singura preocupare pe care ar trebui sa o ai cand esti online, e sa convingi membrii din camera de chat ca iti face placere compania lor si nu te intereseaza doar banii.

Cu siguranta, din momentul in care vei incepe sa tratezi astfel lucrurile, si nu o sa mai crezi ca traficul si banii vor pica din cer doar pentru ca tu le-ai facut onoarea membrilor de a fi online, vei fi mai aproape de succesul pe care ti-l doresti. Atunci vor incepe sa apara si banii cu mai putin efort pentru ca o sa ai atitudinea unui model videochat de succes.

Crezi ca ai atitudinea necesara pentru a face bani din videochat si sa ai stilul de viata pe care ti-l doresti? Viziteaza-ne la Standard Studio!

Vino la o scurta discutie pe Bd. Magheru, nr 11, etajul 5 in sectorul 1 si vezi daca poti sa fii un model videochat de succes!

Alexandra Botea

Alexandra Botea, trainer Standard Studio, este pasionata de munca ei si pune foarte mult suflet in colaborarea cu fiecare model. Cauta si gaseste solutii pentru fiecare problema cu care se confrunta. Increderea pe care modelele o au in ea este rasplatita intotdeauna prin sustinerea continua si rabdarea cu care le explica si le invata secretele succesului in aceasta activitate.