De ce nu ai trafic in camera de videochat?

exprima-te-prin-zambete-si-gesturi-vorbeste-mereu-pentru-a-atrage-atentia-membrilorIn videochat, la fel ca in orice alt domeniu, vor exista intotdeauna zile mai slabe sau “fara trafic”, in care nu intra membri in camera de videochat. Nu este capatul lumii si nu trebuie sa te demoralizezi, pentru ca de tine si de atitudinea ta depinde daca situatia persista sau reusesti sa trezesti interesul membrilor astfel incat sa intre in camera ta de chat. Hai sa vedem ce poti sa faci intr-o zi cu trafic slab:

Traficul este efectiv numarul de membri in camera ta de videochat. Sunt toti cei care iti viziteaza camera si nu doar cei care dau tips sau te iau in privat. Daca prin camera ta trec destul de multi membri, insa putini dintre ei intra si in privat, atunci nu ai o problema cu traficul, ci cu convertirea membrilor in membri platitori.

Daca site-ul iti trimite 10 membri in 5 minute, iar din acesti 10 membri, tu reusesti sa convertesti in privat mai mult de 50%, este clar ca ai un potential mare, si ca atare vei avea si un trafic foarte bun in continuare.

Dar daca nu reusesti sa convertesti niciunul, sistemul automat de alocare a traficului pe site va intelege ca nu ai un potential foarte mare si vei avea trafic mai scazut.

De aceea este important sa acorzi atentie fiecarui membru cu care intri in contact si sa ai atitudinea corecta pe toata durata timpului in care esti online. Primele 4 saptamani de munca sunt decisive pentru cariera ta de model videochat, deoarece site-ul iti va aloca un trafic mult mai mare, ca sa-ti determine potentialul. Daca esti focusata pe ceea ce faci si ai o atitudine placuta, o sa ai multi membri in camera de videochat.

Ca sa poti sa tratezi problema lipsei de trafic trebuie sa afli in primul rand care este cauza. De ce nu ai trafic in camera de videochat?

  • Astepti ca banii sa curga din cer. Ei bine, trebuie sa realizezi ca totul se face cu munca, ambitie si perseverenta. Gandeste-te ca si videochatul este o industrie ca oricare alta, iar siteurile sunt companii imense, care nu vor sa isi piarda timpul cu persoane care nu prezinta pentru ei potential, sau care nu doresc sa depuna un minim de efort.

  • Nu ai destula rabdare. Fie ca e vorba de o intreaga zi, spre sfarsitul careia ti-ai pierdut energia, sau doar un Gold Show in care nu ai rabdare pana la sfarsit sa vezi cine plateste, e posibil sa renunti prea usor.

  • Te panichezi si frustrezi ca nu ai trafic in camera de videochat. Nu incerca sa iti gasesti o scuza in faptul ca pana in momentul respectiv ai facut tot ce trebuia si a fost degeaba, pentru ca membrii care urmeaza sa iti viziteze camera de acum inainte, nu vor sti decat ceea ce vad, adica probabil un model frustrat. Fii constienta de fluctuatiile permanente de pe site, si nu renunta dupa primele 5 minute mai slabe.

  • Nu esti constienta ca traficul este alocat automat si pe masura rezultatelor fiecarui model. Daca pana in momentul de fata ai fost neserioasa, nu ai insistat pe fidelizarea membrilor, sau nu te-ai straduit sa ii convertesti in membri platitori, ai creat un precedent in ceea ce te priveste. Site-ul recompenseaza modelele ambitioase care depun efort. Daca vrei si tu sa reintri in “gratiile” site-ului pe care lucrezi, atunci dovedeste ca nu doar iti doresti sa devii un model de videochat de top, ci chiar depui efortul necesar pentru a infaptui acest lucru.

Cum poti sa iti cresti traficul din camera de videochat? Iata cateva recomandari:

  1. Stabileste-ti un program, pe care sa il respecti cu strictete. Trebuie sa fie clar cate ore si cate zile vrei sa lucrezi si de asemenea sa te hotarasti la o anumita perioada a zilei. Dar cel mai important, organizeaza-ti orele si zilele de lucru, in asa fel incat sa poti atinge minimul de minute necesare. Gandeste-te la un program de munca intens, in care sa fii online intre 8 si 10 ore pe zi, minim 5 zile pe saptamana. In maxim 2 luni, vei observa cresteri semnificative de trafic si bineinteles si cresterea incasarilor.

  2. Stabileste un target. Acest target trebuie sa fie unul realist, incat sa poti fi increzatoare in fiecare zi ca il poti atinge. Atunci cand ai un scop, fiind el si un simplu target, vei oberva ca esti mult mai motivata sa faci ceea ce e necesar ca sa iti atingi obiectivul propus.

  3. Automotiveaza-te si autodisciplineaza-te! Depinde doar de tine sa atragi traficul la tine in camera. Fara sa te inarmezi cu o atitudine buna, rabdare si chiar si compasiune pentru membri, nu te poti astepta la rezultatele dorite. Nimeni nu poate face asta in locul tau.

Despre cum sa atragi mai multi membri in camera de videochat am mai vorbit si iti recomand sa ne urmaresti permament cu noi sfaturi despre cum sa ai o atitudine mai buna ca sa faci mai multi bani din videochat!

La Standard Studio ai parte de training personalizat care te ajuta sa iesi din situatii precum zile cu trafic scazut. Vino sa ne cunoastem si sa descoperim impreuna cum poti sa ajungi un model videochat de top!

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.