Cum sa atragi mai multi membri in camera de videochat

umple-ti-camera-cu-membri-aplicand-acesti-pasi-simpli

Niciodata modelele nu sunt multumite de numarul de membri prezenti in camera lor de chat. Acest articol iti ofera sugestii pe care le poti aplica imediat pentru ca numarul membrilor din camera ta sa creasca substantial.

Cum aduci mai multi membri in camera ta de videochat?

Este evident ca cel putin la inceput obiectivul tau principal este sa iti aduci cat mai multi membri in camera ta de videochat. Ulterior obiectivul va putea deveni fidelizarea catorva si sincronizarea la diverse ore. Insa, practic scopul tau va ramane sa castigi tot mai multi bani iar asta va insemna sa tot cresti numarul de utilizatori interesati de tine pe site-ul de videochat.
Sa vedem impreuna ce poti face pentru a convinge mai multi membri platitori sa te viziteze cat mai des.

1. Member Preview – primul pas spre cucerirea mai multor membri activi
Una dintre cele mai folosite optiuni pe care site-ul Streamate le ofera membrilor este optiunea “member preview”. Prin intermediul acestei optiuni, membrii pot vedea si auzi modelele direct de pe lista de modele de pe site doar trecand cu mouse-ul peste poza de profil a acestora. In acel moment membrii vad intr-o fereastra mai mica imaginea din chat-ul modelelor fara ca acestea sa stie ca sunt vazute.

Asadar, incearca sa te gandesti ca atunci cand in camera ta sunt 3 membri, prin member preview te mai vad inca 30! De aceea este preferabil ca atentia ta sa fie centrata mereu pe interactiunea online si sa nu uiti sa zambesti nici macar cand ai impresia ca nu ai niciun membru in chat-ul tau. Nu uita, ochii din umbra vor aduce cu siguranta un plus incasarilor tale!

2. Atitudinea seducatoare iti aduce mai multi membri in camera de videochat
Este important sa ai in permanenta o atitudine de milioane! Cel mai probabil, membrii s-au plictisit de nevestele lor care sunt vesnic nemultumite, suparate si nu le acorda nici cel mai mic gram de atentie. Incearca sa fii tot timpul zambareata, bine dispusa, deschisa la conversatie si incantata de prezenta lor in camera ta. Fa-i sa se simta importanti si bine primiti! Secretul consta in modul in care tu percepi activitatea pe care o ai pe camera.

Simte-te bine de fiecare data cand intri online. Fa bani distrandu-te!

3. Creeaza o atmosfera placuta in camera ta de videochat
Tebuie sa lucrezi constant la atmosfera din camera ta! Un playlist cu muzica ce te duce cu gandul la senzualitate si visare este cu siguranta un factor important ce va aduce un plus atmosferei. Genurile muzicale ce intra in aceasta categorie sunt: muzica ambientala, jazz, tango. Pentru o atmosfera mai animata, poti pune in playlist-ul tau muzica usoara, dance, house, hip-hop, pop, rap, reggaeton, reggae si electrica. Gandeste-te la stilul care ti se potriveste cel mai bine si la starea de spirit pe care o ai in momentul respectiv.

4. Felul in care te imbraci in fata camerei de videochat poate atrage mai multi barbati
Cel mai mare secret legat de modul in care un model trebuie sa se prezinte in fata camerei este ca e mult mai bine sa fie IMBRACATA. Avand in vedere faptul ca majoritatea modelelor se afiseaza semi-dezbracate (doar in chiloti si cateodata si cu sutien), membrii sunt atrasi ca un magnet atunci cand vad fete imbracate cat mai normal, care le lasa impresia de “girl next door”. In plus, nu uita ca sansele ca membrii sa stea mai mult de 2 minute in partea de privat (dupa ce modelul este deja semi-dezbracat in free) sunt minime! Desigur, nu strica nici creativitatea.

Membrii sunt foarte atrasi de ideea de roleplay si de outfit-urile sexy. Poti incerca sa vii intotdeauna cu cate o tinuta noua. Posibilitatile sunt multiple! Poti imbraca costume de asistenta, politista, eleva, menajera, secretara, profesoara, stripperita, iepuras, craciunita, majoreta, dominatoare/supusa. O poti impersona chiar si pe actrita ta preferata! Majoritatea fetelor au o inclinatie catre fashion asa ca acest lucru nu poate lucra decat in favoarea ta!

Daca nu esti inca model de videochat dar parca te atrage ideea, vino sa discutam mai pe larg la un interviu.

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.