Cum mi-a schimbat viata videochatul la Standard Studio

am-iarasi-suficienti-bani-sa-imi-permit-orice-imi-doresc-fara-sa-depind-de-altcinevaBuna! Sunt Victoria, model videochat si asta e povestea mea. Am decis sa o impartasesc cu tine, sa-ti fie sprijin si motivatie, ca sa vezi ca se poate. Ca exista solutii sa fii independenta, sa-ti permiti orice iti doresti.

Asta e viata mea acum, traiesc la standarde inalte, am libertate financiara si fac tot ce vreau. Dar nu a fost mereu asa…

Au fost momente cand am fost atat de jos incat ma intrebam pentru ce ma trezesc dimineata, daca viata mea are rost. Am fost tradata, maltratata, mintita si inselata, alungata de oamenii pe care credeam ca pot sa ma bazez. Apoi s-a intamplat ceva ce mi-a schimbat definitiv viata.

Dar hai s-o luam cu inceputul. Provin dintr-o familie modesta, dintr-un sat din judetul Dambovita, cu 9 frati si surori. Nu e greu de ghicit ca nu aveam vreo perspectiva de viitor acolo. Singura mea scapare ar fi fost sa invat bine la scoala si sa vin la Bucuresti la facultate. Dar viata avea alte planuri cu mine.

Cand iubirea doare

La scoala mi-am cunoscut si prima iubire. Relatia noastra s-a infiripat cand eu aveam 16 ani si el 18. El provenea dintr-o familie mai instarita si alor lui nu le convenea ca parintii mei sunt saraci si am multi frati.

Dar nu-mi pasa. Credeam ca eu si Radu ne iubim si ca vom razbate orice problema pe care viata ne-o va aduce in cale, ca ne vom casatori si vom avea cel putin doi copii. Ce naiva eram!

La 17 ani am ramas insarcinata. De rusine si de gura lumii, familia lui Radu m-a luat din casa parinteasca sa locuiesc cu ei si sa ne pregatim de nunta.

victoria-credea-ca-iubirea-va-invinge-orice-problema
Victoria credea ca iubirea va invinge orice problema, insa viata avea sa ii demonstreze contrariul

Radu era singur la parinti si plin de capricii. Avea un comportament imatur si crize de isterie frecvente in care arunca in toate directiile cu orice obiect avea ghinionul sa ii apara in cale.

Totul a culminat cu ziua in care mi-a distrus viata si sansa sa ma mai simt vreodata completa.

Eram insarcinata in 7 luni cand am nimerit sa fiu pe traiectoria lui Radu intr-una din crizele lui de nervi. Era vara si era atat de cald incat apa pe care le-o pusesem cainilor s-a terminat mai repede decat preconizasem eu. Cainii au inceput sa latre si l-au trezit pe Radu din somnul de dupa-amiaza.

Cu o furtuna de pumni s-a razbunat pe mine, dar si pe copilul nostru. M-am trezit intr-un spital din Targoviste, imi pierdusem copilasul si odata cu el si dorinta de a trai.

Interventia prin care am trecut mi-a furat orice sansa sa am vreodata familia la care visasem. Cand am fost externata, m-am intors acasa la ai mei si am asteptat sa implinesc 18 ani. Lucrurile nu au mai revenit niciodata la normal si am hotarat sa iau viata in piept si sa plec la Bucuresti.

Mi-era rusine de parintii mei, de fratii mei, dar cel mai rau imi era rusine de oamenii din sat. Eram un “bun deteriorat”, nu m-ar mai fi luat nimeni de nevasta si orice as fi facut as fi fost privita cu compatimire sau cu repros. “Asa ii trebuie daca a facut copil in pacat”, spuneau batranele.

Noi perspective

Asa ca am plecat la Bucuresti. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut locuri de munca. Orice! Nu conta domeniul, nu conta salariul.

Am reusit sa ma angajez ca femeie de serviciu la Filatura Romana de Bumbac, asa se numea atunci. Imi ajungeau banii cat sa mananc si sa imi platesc chiria, dar eram fericita ca eram independenta.

Intr-o zi, una din colegele de la tesatorie mi-a zis ca pleaca in Olanda cu contract de munca si m-a intrebat daca vreau si eu sa plec cu ea. Acolo am fost ospatarita si l-am cunoscut pe Gerry in restaurantul in care lucram.

Era agent imobiliar american care lucra exclusiv cu piata europeana. L-am cucerit imediat cu farmecul meu romanesc si a hotarat ca si Romania merita atentia lui pentru viitoarele investitii.

Urmatorii 11 ani din viata mea au fost un vis. Ne-am intors in tara si Gerry imediat mi-a cumparat un apartament cu 3 camere, in care urma sa locuim impreuna.

sarut
Relatia cu Gerry i-a redat Victoriei speranta

Pentru ca el pleca des in Statele Unite ale Americii si prin restul Europei cu afaceri, aveam acces la toate conturile lui. Puteam sa imi permit orice moft, oricat de extravagant ar fi fost pentru Romania anilor ’90.

Imi aduc aminte si acum ca am fost cu Gerry la Timisoara la shopping. Era cu mult superioara Bucurestiului in privinta modei, erau mai sincronizati cu occidentul. Dupa o sesiune de cumparaturi de haine, am dat peste magazinul Still Do, din centrul Timisoarei.

Acolo am dat peste raiul cosmeticelor de lux si am incercat prima oara parfumul Dolce Vita de la Dior. Pana cand m-am despartit de Gerry, a fost parfumul meu semnatura. Aparent, si lui i se parea ca mi se potriveste si mi-l recumpara cu fiecare ocazie.

Dupa 11 ani de relatie, Gerry a disparut cu totul din viata mea. A plecat intr-o zi in SUA si nu s-a mai intors niciodata in apartamentul nostru, care era acum… doar al meu. Dupa cateva luni am aflat ca se combinase cu avocata lui din Romania.

Nu mi-a dat nicio explicatie si nici nu m-a avertizat. Dar aveam sa trec si peste asta.

Punct si de la capat!

Din nou, am pornit in cautarea unui job din care sa supravietuiesc. Din fericire nu imi trebuiau decat bani de mancare si pentru utilitati. Macar aveam un acoperis deasupra capului.

Fratii mi-au zis sa imi vand apartamentul si sa-mi iau o garsoniera ca sa nu ma chinui prea mult. Nici nu concepeam asa ceva. Aveam sa gasesc o cale sa ma descurc.

In anunturile de joburi deja incepuse sa apara videochatul. Banii erau tentanti, suna prea bine ca sa fie adevarat. Eram reticenta. Nu aveam de gand sa mai iau o teapa vreodata, asa ca am abandonat varianta videochat. Am cautat un loc de munca despre care stiam ca e sigur.

Puteti sa va imaginati o vanzatoare intr-o ghereta obscura dintr-o statie de troleibuz imbracata intr-o rochie Roberto Cavalli? Asa am fost eu in prima zi de munca. Penibil, dar nu stiam mai bine pe vremea aceea.

Revenisem la origini, doar ca acum aveam si gusturi mai rafinate. Liceul nu il terminasem, nu aveam diploma de Bacalaureat, deci ce alte optiuni aveam?

Imi lipseau lucrurile scumpe, dar ma bucuram, in sfarsit, de putina stabilitate in viata mea. La magazin mi-am intalnit si actualul iubit, care avea un venit la fel de mediocru ca si al meu. Totusi eram fericiti impreuna.

Cum am ajuns la Standard Studio

Dar nimic bun nu poate dura la infinit. Intr-o zi m-am dus la munca si am avut surpriza sa aflu ca micutul meu magazin fusese demolat abuziv de primarie.

Vanatoarea de joburi a reinceput. Timp de trei luni am incercat sa ma angajez tot in comert, insa peste tot ofereau sub salariul minim pe economie, fara contract de munca si program de 12 ore pe zi. Nu puteam sa accept asa ceva!

Intr-o zi am intrat pe internet sa caut locuri de munca si am fost bombardata de anunturi pentru videochat. Am sunat chiar atunci la peste 10 studiouri. Nu mi-a convenit nicaieri pentru ca banii se dadeau la doua saptamani. In plus, nu aveam incredere ca o sa iau toti banii, pentru ca studiourile percepeau tot felul de taxe.

Am sunat si la Standard Studio si m-au programat imediat la un interviu. Am acceptat pe loc sa incep activitatea si a doua zi m-am apucat direct de treaba. A fost evenimentul care mi-a schimbat viata, care m-a salvat de la mediocritate.

In prima zi am stat in fata calculatorului 7 ore in care am conversat cu membrii si am incercat sa pun in practica sfaturile trainerilor. Vorbeam destul de bine engleza, fiind obisnuita cu fostul meu iubit.

Cand m-am uitat la bani nu mi-a venit sa cred! Deja incasasem mai mult decat as fi castigat in 3 zile de munca la fostul job.

La inceput, castigam sume destul de frumusele pentru o incepatoare, intr-o saptamana faceam banii pe care i-as fi facut intr-o luna ca vanzatoare. In timp am ajuns sa castig mii de dolari pe saptamana. Am simtit ca m-am regasit pe mine ca femeie. Aveam mijloacele necesare sa imi permit iarasi orice moft fara sa depind de vreun barbat!

Acel interviu la Standard Studio a fost exact ce aveam nevoie. Am simtit ca pot sa am incredere, ca pot sa ma bazez pe echipa, ca e un studio profesionist unde pot sa-mi construiesc un viitor stabil. Si dupa ce am fost si sus si jos, dupa ce am trait si de pe o zi pe alta, dar si in lux stralucitor, stiu ca niciodata nu ma mai intorc la un stil de viata mediocru. Pentru ca videochatul imi ofera posibilitatea sa traiesc la standarde inalte din nou.

Ma simt mai libera si mai stapana pe mine, fac ce vreau, cand vreau si cum vreau, pentru ca pot.

Nu mi-a fost usor, ba de multe ori a fost al naibii de greu, dar se poate trece peste orice obstacol. Si de multe ori un simplu interviu iti schimba viata in bine.

Poate te regasesti in povestea mea, poate cunosti persoane care au trecut prin situatii similare. Daca povestea mea inspira macar o femeie care simte ca nu exista solutii pentru ea, daca macar o femeie decide sa-si ia viata in maini si sa fie independenta, eu sunt multumita. Pentru ca stiu ca asa cum Standard Studio mi-a schimbat mie viata, poate sa o faca si pentru tine.

Nu e doar inca un studio videochat din Bucuresti. E singurul care iti ofera training personalizat si care nu iti ia comision din castiguri.

Modelele Standard Studio castiga cel mai bine de pe piata. Asa ca daca vrei sa ai stilul de viata pe care il admiri la altele, vino la un interviu la Standard Studio. Videochatul o sa iti deschida usi la care nici nu te-ai gandit si nu va mai trebui sa-ti faci griji niciodata pentru bani.

Programeaza-te la interviu si incepe noua ta viata acum! Abia astept sa iti aud povestea cu final fericit!

Mini quiz Victoria

Povesti videochat

Mini Quiz Victoria

 

1. Cat a durat cel mai lung privat al tau?

Cel mai lung privat al meu a fost de 4 ore.

2. Care este cel mai interesant lucru care ti s-a cerut in privat?

Membrul nu a vrut decat sa stau in pat, relaxata, imbracata intr-o rochita alba si sa se uite la mine. A devenit cel mai bun membru al meu in urmatorii 3 ani.

3. Ce ti-ai cumparat din primii bani pe care i-ai castigat facand videochat?

O papusa, pentru ca in copilarie nu am avut niciuna. Am avut o singura papusa din carpa, facuta de bunica.

4. Ce crezi ca te face speciala in ochii membrilor?

In felul meu, sunt unica. Membrii vad la mine fie zambetul, fie ochii. La fel si vocea, li se pare foarte senzuala. Majoritatea spun ca sunt funny si smart.

5. Spune-ne 3 lucruri care s-au schimbat in bine in viata ta de cand ai inceput sa faci videochat.

– Ma simt mult mai libera si stapana pe mine.

– Daca vreau sa merg la shopping, merg la shopping.

– Imi permit ce nu puteam sa imi permit cand eram copil.

6. Prietenii/familia stiu ca faci videochat? Ce parere au?

Cine conteaza – iubitul si sora cea mai apropiata. Si ea a fost model si intelege perfect.

7. Ai pierdut “prieteni” din cauza videochatului?

Nu, toate persoanele care stiu ca sunt model au aflat asta de la inceput si m-au acceptat ca atare.

8. Da-le un sfat modelelor incepatoare.

Zambiti cat mai mult! Fiti dezghetate, aveti incredere in voi si, mai ales, curaj ca sa va invingeti timiditatea!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.