Top 10 sfaturi ale trainerilor ca sa faci mai multi bani din videochat

10-sfaturi-de-la-trainerii-standard-studio-pentru-a-castiga-mai-multi-baniModelele Standard Studio sunt printre cel mai bine platite modele videochat din Romania. Asta nu doar pentru ca nu oprim niciun comision din castiguri si pentru ca Streamate ne listeaza modelele pe primele locuri. Modelele Standard Studio castiga foarte multi bani din videochat pentru ca au parte de training constant, profesionist si personalizat. Pentru ca primesc sfaturi obiective si invata tehnici utile ca sa-si imbunatateasca performanta si sa faca si mai multi bani din videochat. In acest articol, trainerii nostri ti-au pregatit cele mai bune 10 sfaturi care sa te ajute sa castigi banii la care ai visat.

Sfaturile si ajutorul in videochat sunt parte din trainingul pe care modelele Standard Studio il primesc zilnic.

Trainerii au lucrat cu mii de modele si au experienta si cunostintele necesare sa ajute modelele sa progreseze in permanenta, sa se perfectioneze si, evident, sa-si mareasca incasarile constant.

Principiul de baza al metodei de training American Standard este faptul ca fiecare femeie este unica si are trasaturi fizice si de caracter ce o fac atractiva.

Fiecare persoana este diferita si trainingul modelelor este personalizat in functie de trasaturile specifice, insa exista 10 principii de baza pe care daca le pui in aplicare, se vor transforma imediat in bani. Le poti incerca chiar si in viata ta personala ca sa-i faci pe toti din jurul tau sa te placa pe loc!

Iata ce sa faci cand esti online daca vrei sa castigi multi bani din videochat:

1. Zambeste! 🙂

La Standard Studio avem un motto: “Zambeste si profitul creste!”. Atunci cand zambesti transmiti celor din jurul tau ca esti o persoana bine dispusa si optimista, iar asta ii atrage pe cei care te privesc.

2. Fii activa!

Un model static exprima timiditate sau dezinteres, ceea ce te face mai greu abordabila. In schimb daca esti vesela si activa, fie prin miscari ale corpului sau gesticulari, fie prin mentinerea unei conversatii, cu siguranta vei reusi sa captezi si sa mentii atentia membrilor pentru un timp mai lung.

3. Converseaza!

Cand tu esti cea care initiaza conversatia si da ritmul, esti si cea care controleaza concluzia discutiei. Nu te teme sa fii deschisa pentru orice tip de conversatie si lasa ca replicile dintre tine si membrii tai sa curga natural. Doar prin comunicare vei reusi sa creezi legaturi de prietenie cu membrii si ii vei transforma in clienti fideli. Iar cu cat ai mai multi clienti fideli, cu atat mai multi bani din videochat! 😉

4. Adopta tinute care te reprezinta 

Cand te imbraci cu haine care iti plac si te reprezinta, te simti bine in pielea ta, esti increzatoare si transmiti si celor din jur asta. Cele mai bune tinute pentru videochat sunt cele pe care le-ai purta in mod obisnuit, poate chiar la o prima intalnire. Cand esti naturala si sincera cu tine, vei atrage in jurul tau oameni la fel de autentici ca si tine.

5. Fii creativa!

In orice situatie, ca sa te diferentiezi de restul femeilor, este necesar sa fii creativa si sa iesi din tipare. Daca organizezi constant in camera ta jocuri sau activitati cu membrii tai, cu siguranta ei vor reveni la tine pentru ceva nou in fiecare zi. Pentru modelele incepatoare noi recomandam The Sex Game by Standard Studio care te ajuta daca esti in pana de idei. E un simplu joc de Adevar sau Provocare, plus alte doua tipuri de joc speciale pentru modelele de videochat, dar care fac minuni in ce priveste incasarile.

the-sex-game-primul-joc-adult-pentru-modele-videochat
Poti comanda jocul The Sex Game aici

6. Creeaza o atmosfera placuta in camera ta!

Orice gazda incearca sa isi faca oaspetii bine primiti atunci cand sunt in vizita. Daca si tu vrei sa fii o gazda desavarsita pentru membrii tai, fii atenta la ambianta. Pastreaza decorul irelevant la minimum (tablouri, tablii de pat prea ornate), fa-ti un playlist de melodii comerciale, care sunt pe placul tuturor, si fii pregatita sa incepi conversatii interesante si placute cu toti membrii care iti viziteaza camera de chat.

7. Lasa-ti personalitatea sa straluceasca!

Fii tu insati, nimeni nu poate fi ca tine si nici tu nu poti sa pozezi la infinit intr-un alt tip de persoana decat esti. Fiecare persoana este speciala in felul ei si are calitati frumoase. Daca iti pui in evidenta personalitatea, te vei face remarcata prin naturalete si onestitate. Membrii prefera mereu autenticitatea in detrimentul unor clisee si stereotipuri.

8. Construieste relatii de durata!

Incearca sa-ti fidelizezi si sa-i pastrezi aproape pe membrii care revin la tine. Arata-le ca iti face placere sa vorbesti cu ei, noteaza-ti informatii esentiale despre ei, intreaba-i despre viata lor, asculta-i. Pe scurt: fa-i sa se simta importanti. Un model de succes stie ca membrii fideli sunt cei care ii vor genera cele mai mari incasari. Asadar, straduieste-te sa construiesti relatii de prietenie virtuala.

9. Organizeaza-ti timpul!

Trainerii iti recomanda sa stai online in sesiuni de cel putin 2 ore. Exista mici trucuri care tin de algoritmul unic al site-ului Streamate pe care trainerii Standard Studio le cunosc si pe care le poti invata de la ele ca sa profiti la maximum de fiecare sesiune pe care o petreci online. Daca iti iei pauze dese, iti cedezi pozitia pe site in favoarea unui alt model care este logat de mai mult timp decat tine, dar poate nu este la fel de productiv ca tine. Asadar iti scad sansele sa fii vazuta de mai multi membri, si, implicit si sansele unei sesiuni private.

10. Fii constanta!

Tine-te de programul pe care ti l-ai propus. Prezenta online este extrem de importanta in videochat. Nu numai ca nu poti face bani decat daca esti online, dar este singurul mod prin care membrii te pot vedea si pot interactiona cu tine. Un program bun este unul pe care tu il poti respecta cu usurinta. Daca programul pe care il ai pe contul de model este la zi si tu intri online in acel interval, membrii vor sti cand sa te gaseasca.

exemplu-castiguri-model-videochatEvolutia ta ca model videochat se va reflecta in incasarile pe care le ai. La inceput incasarile tale nu vor fi fabuloase. Dar vor fi tot mai impresionante pe masura ce aplici sfaturile trainerilor. De la luna la luna o sa faci tot mai multi bani din videochat. Sigur, o sa ai zile mai slabe. Pentru asta e bine sa iti setezi un obiectiv zilnic care sa te motiveze. Iar cand atingi acel target, recompenseaza-te

Videochatul iti ofera oportunitatea sa castigi multi bani. Depinde doar de tine cat de multi. Conteaza cat de mult esti dispusa sa inveti, sa te dezvolti. Iar partea buna e ca trainerii Standard Studio sunt alaturi de tine ori de cate ori ai nevoie de ajutor. Asa ca, daca vrei si tu sa beneficiezi de training specializat in videochat si sa iti atingi si tu potentialul maxim ca model, vino la un interviu la Standard Studio! Te asteptam cu sfaturi si tehnici care o sa te ajute sa fii printre cel mai bine platite modele din Bucuresti. 😉

Nu mai sta pe ganduri si programeaza-te chiar acum la interviu!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.