10 lucruri pe care le poti face cu un lubrifiant

Cand auzi de lubrifiant, automat te gandesti la lucrurile intime si incitante care se intampla in dormitor si care devin si mai incitante cu un lubrifiant bun. De ce “bun”? Pentru ca e recomandat sa dam dovada de atentie sporita atunci cand alegem un anumit tip de gel intim, avand in vedere ca ajunge in locuri sensibile. Specialistii recomanda de obicei lubrifiant pe baza de apa, fara parabeni, care nu irita nici macar cea mai sensibila piele.

E clar pentru ce e bun lubrifiantul in general, insa acest articol iti arata 10 alte situatii in care lubrifiantul iti salveaza ziua. La final o sa fii si tu de acord ca este extrem de util sa ai mereu la indemana un lubrifiant bun. 😉

Iata 10 scopuri in care poti sa folosesti lubrifiantul cu succes, altele decat intrebuintarea primara a acestui produs. Pe majoritatea dintre ele le stim de la unul dintre modelele Standard Studio, care avea mereu in geanta un lubrifiant. Asa cum majoritatea dintre noi avem aspirina, servetele umede sau balsamul de buze care nu lipseste oriunde ne-am duce, ea avea un lubrifiant. Pentru ca poti face o gramada de lucruri cu el!

  1. Repara-ti fermoarul!

Stim cu totii cat de enervant este un fermoar care agata. Oricat ai incerca, din orice unghi, nu vrea sa se miste. O cantitate mica de lubrifiant pe zona problematica si fermoarul este ca nou!

  1. Gel de ras.

O intalnire neplanificata apare pe ultima suta de metri? Nu mai trebuie sa iti faci griji ca o sa ai picioarele iritate de la ras. Foloseste lubrifiant in loc de gel de ras si o sa ai picioare netede, fara nicio urma de roseata.

  1. Wet hair look.

Iti place stilul “wet hair”, foarte in voga in ultima vreme, dar nu prea iti iese cu orice gel ai incerca? Normal ca nu, pentru ca look-ul atat de trendy purtat de Beyonce, Kim Kardashian sau Gigi Hadid este realizat cu lubrifiant, nu cu produse traditionale de stilizare a parului. Iar daca vrei doar sa-ti imblanzesti firele de par rebele, ai nevoie de un strop de lubrifiant si parul tau va fi mai matasos ca niciodata.

  1. In loc de burete pentru umezit degetele.

In caz ca nu poti sa numeri toti banii pe care ii faci din videochat sau ai nevoie sa dai paginile unei reviste glossy. 😀

  1. Imblanzeste pantofii noi.

Pantofii noi care iti plac la nebunie iti fac bataturi de iti vine sa plangi? Rezolvi problema cu un pic de lubrifiant aplicat in zonele unde apare frecarea. Materialul devine mai moale si astfel mai bland cu piciorul tau.

lubrifiant

  1. Indeparteaza etichetele.

Stii acele etichete lipite parca pentru eternitate pe care oricat te chinui nu reusesti sa le scoti intregi? E mereu o problema cand faci un cadou si nu vrei sa se vada pretul. Pune putin lubrifiant si eticheta cade singura.

  1. Scoti cu usurinta un inel intepenit.

Am auzit de tot felul de metode cu ata, dar asta e de departe cea mai usoara si rapida metoda sa scoti un inel care se incapataneaza.

  1. Gel hidratant.

Un lubrifiant bun este un excelent hidratant, mai ales in sezonul rece, cand tenul are nevoie de mai multa grija. Standard Lube contine glicerina care este cunoscuta pentru proprietatile ei hidratante.

  1. Lustruieste pantofii, gentile, curelele de piele.

Nu stii cum sa readuci stralucirea de alta data a accesoriilor tale preferate din piele? Putin lubrifiant este tot ce au nevoie si o sa arate ca noi 😉

  1. Remedieaza scartaitul balamalelor.

Nu e nimic mai enervant decat sa auzi scartaitul unei usi. Poti sa folosesti lubrifiant ca sa ungi partile cu probleme si scapi de sunetul enervant.

Cum ti se par aceste solutii? Te-ai fi gandit ca un banal lubrifiant poate sa fie folositor in atatea circumstante? Daca te-ai convins ca lubrifiantul este ceva ce e bine sa ai la indemana, pasul urmator este sa iti cumperi unul de calitate.

Standard Lube este lubrifiantul nostru special pentru pielea delicata. Fara parabeni, fara miros si incolor, se curata usor si nu lasa pete. Ti-l recomandam cu drag. Fetele noastre sunt extrem de multumite. Poti comanda lubrifiantul si pe eMag.

Scrie-ne dupa ce l-ai incercat sa ne spui ce alte intrebuintari interesante i-ai gasit. Abia asteptam sa ne povestesti experienta ta cu Standard Lube!

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.