OnlyFans sau Videochat? Ce sa alegi in 2024?

OnlyFans Vs Videochat

OnlyFans VS Videochat

2colonlyfans

OnlyFans Videochat la Standard Studio
Trafic 0, eforturi colosale pentru a construi o audienta mare Trafic garantat, chiar din prima zi, fara niciun efort
Expunere totala catre publicul din Romania (Facebook, Instagram, Twitter, Reddit) Expunere foarte mica catre publicul din Romania (lucrezi pe Streamate, site promovat americanilor)
Castiguri mici: $200-$300/luna (mai putin decat salariul unei vanzatoare la Zara) GARANTAT minim $1000/luna, in primele 3 luni de activitate, ajungand pana la 25.000 lei pe luna, sau mai mult!
Plata lunara Plata saptamanala, in fiecare vineri, direct pe cardul tau personal
Esti pe cont propriu, nu ai deloc parte de ajutor Suport 24/7 (echipa de traineri este formata doar din femei, cu o experienta de peste 12 ani de zile in domeniu)

Interview CTA

Ce este OnlyFans?

Infiintata in 2016, OnlyFans este o platforma si o aplicatie online folosita de creatorii de continut pentru adulti, dar si de influenceri si persoane publice care isi doresc sa-si monetizeze profesia.

Only Fans castiga din ce in ce mai multa popularitate, dar este OnlyFans cea mai buna alegere pentru a face bani in 2023?

Ceea ce poate nu stii, este ca pentru a avea succes pe OnlyFans, trebuie sa atragi trafic catre pagina ta prin propriile eforturi de marketing (sau apeland la serviciile contra-cost ale unei echipe de marketing). Indiferent de varianta aleasa, va fi nevoie sa faci eforturi colosale pentru a construi o audienta masiva, cu ajutorul careia sa castigi intr-adevar sume considerabile de bani.

Afla la ce riscuri te expui daca lucrezi pe OnlyFans

Piata OnlyFans este suprasaturata, iar pentru a-ti ridica contul este necesar sa te expui total pe alte platforme de socializare (Twitter, Reddit, Instagram, Facebook), pentru a atrage astfel trafic catre contul tau de OnlyFans. Asta inseamna ca vei fi expusa total publicului din Romania.

Chiar daca esti dispusa sa te expui total, acest lucru nu garanteaza ca vei castiga sume mari de bani din OnlyFans, deoarece platforma necesita si un nivel de implicare ridicat (continut nou, skill-uri de editare, mesaje, poze, filmari, timp invesit etc).

De asemenea, observand ca un numar foarte mare de persoane au inceput sa-si promoveze conturile de OnlyFans, din ce in ce mai multe platforme de socializare au inceput sa baneze promovarea conturilor de OnlyFans! De exemplu, cea mai populara platforma la momentul actual, Tik Tok, NU permite promovarea conturilor de OnlyFans.

Este OnlyFans mai profitabil decat activitatea de videochat?

In industria Only Fans, doar creatorii OnlyFans din top 5 (cei care s-au apucat de la inceput sau erau deja persoane publice) pot ajunge realmente la castiguri de mii de dolari pe luna asa cum vezi in toate anunturile!

Primii 25% din utilizatorii platformei castiga in medie doar 200-300 USD pe luna. Adica mai putin decat salariul unei vanzatoare in mall (ex. salariu vanzatoare Zara 2350 lei NET pe luna). Asadar, fetele normale, care abia acum se apuca de OnlyFans, nu au sanse sa castige sume prea mari de bani.

Spre deosebire de OnlyFans, ca model videochat la Standard Studio nu ai de ce sa iti faci griji! Iti oferim toata promovarea de care ai nevoie, ca sa faci sume impresionante din videochat, inca din prima zi de lucru! De asemenea, esti mult mai in siguranta si mai putin expusa publicului din Romania, decat daca alegi sa iti faci cont pe OnlyFans!

Modelele Standard Studio lucreaza in exclusivitate cu Streamate, cel mai mare site de videochat din lume, promovat in principal americanilor! Traficul pe Streamate este garantat, iar datorita parteneriatului exclusiv dintre Standard Studio si Streamate, modelele noastre sunt promovate pe site in fata altor modele, asigurandu-le astfel venituri incredibile chiar din prima zi de activitate!

De asemenea, iti asiguram cadrul perfect pentru a incepe: aparatura de ultima generatie, traineri specializati, bani si trafic garantat (nu mai este nevoie sa platesti fotograf, videograf, servicii de marketing etc).

5000 Block

Devino model videochat la Standard Studio si primesti
garantat minim 5000 lei/luna

Castigi garantat minim
5000
lei/luna

Programeaza-te online la interviu »

Afla mai multe despre toate locatiile Standard Studio pe standardstudio.ro


Castiguri din videochat

Noi iti oferim reteta succesului inca de la inceput, iar tu iti primesti banii dupa prima saptamana lucrata, comparativ cu OnlyFans unde iti iei banii la luna, ca la orice job obisnuit! La Standard Studio esti platita saptamanal, in fiecare vineri, direct de catre site, pe cardul tau personal! Noi nu luam comision din banii tai, iar tu esti platita direct de catre site, ca orice model independent!

Si asta nu e tot, TOATE modelele noi primesc GARANTAT minim 5000 lei/luna (*$1000 la cursul BNR din ziua retragerii banilor), in primele 3 luni de activitate, ajungand pana la castiguri de 25.000 lei pe luna sau mai mult!

Echipa noastra de traineri este integral alcatuita din femei si avem o experienta in domeniu de peste 12 ani de zile! Suntem profesioniste, respectuoase si prietenoase, si abia asteptam sa te primim si pe tine in randul nostru!

Trainingul pe care ti-l punem la dispozitie este GRATUIT si bazat atat pe interactiune directa model/trainer, cat si pe lectii video simplu de urmarit! Ai parte de suportul nostru 24/7!

Nu mai sta pe ganduri! APASA AICI pentru a programa un interviu la una din locatille Standard Studio din Bucuresti, Cluj, Arad si Targu Mures si fii pe faza, pentru ca anul acesta va avea loc si marea inaugurare a sediului Standard Studio din Sibiu!

Interviul nu te obliga sa si incepi activitatea de model, ci este o sansa de a afla totul despre aceasta activitate si de a putea sa decizi singura daca doresti sa incerci sa iti castigi independenta financiara ca si model videochat.

Preferi sa lucrezi de acasa?

Nu-ti face griji, Standard Studio ofera o solutie si pentru modelele care vor sa lucreze din confortul de acasa, prin intermediul programului Standard Acasa. Modelele care aleg sa faca videochat de acasa beneficiaza de training gratuit, sustinut chiar de trainerii Standard Studio si au acces la pretioasele lectii video pe care le primesc modelele care lucreaza de la studio.

Esti gata sa iti schimbi viata? APLICA ACUM! Alatura-te echipei Standard Studio si scapa de grija banilor! Incepi maine si ai primii bani pe cardul tau intr-o saptamana!

Interview CTA

OnlyFans VS Videochat

Interview CTA

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.