Care sunt dezavantajele unui studio de apartament si de ce sa alegi un studio mare

Asa cum banuiesti sau cel mai probabil stii deja, videochatul este un domeniu extrem de profitabil. Este jobul prin care poti sa ajungi la independenta financiara in timp record si sa iti traiesti viata fara griji. Tocmai pentru ca piata domeniului de videochat este in plina expansiune, au aparut in ultima perioada foarte multe studiouri. Intrebarea pe care ti-o pui cu siguranta este cum sa alegi dintre ele? De unde stii care este cel mai potrivit pentru tine? In acest articol iti dezvaluim care sunt dezavantajele si riscurile la care te expui daca alegi sa lucrezi intr-un studio de apartament si iti expunem si motivele pentru care cea mai buna alegere este un studio profesionist, cu renume si reputatie. Asta, bineinteles, daca vrei sa faci performanta in domeniu si sa castigi banii la care ai visat.

Studiourile care se axeaza doar pe profit pe termen scurt aleg de obicei sa nu investeasca mai mult decat strictul necesar in aceasta afacere. Asa se face ca inchiriaza spatii mici, au aparatura de proasta calitate si personal auxiliar mai deloc. Toate in incercarea de a face cat mai mult profit, indiferent de conditii.

In schimb, un studio care se respecta va avea un sediu impecabil, o echipa intreaga in spate si aparatura de ultima generatie. Asta pentru ca studiourile de videochat profesioniste au o strategie pe termen lung, stiu cum sa faca afaceri cu succes si aleg durabilitatea in locul unui castig rapid, dar efemer.

Iata care sunt principalele dezavantaje ale studiourilor de apartament, riscurile la care te expui daca alegi sa lucrezi intr-un astfel de studio:

  • Sediu necorespunzator

Dupa cum spuneam, de cele mai multe ori, studiourile mici incearca sa reduca la minim cheltuilelile, asa ca inchiriaza un spatiu ieftin, la periferie. Mai mult, amenajarile se limiteaza doar la aparatura strict necesara, fara decoratiuni sau alte beneficii.

Pe de alta parte, un studio mare va avea mereu grija de imaginea pe care o transmite. Standard Studio, de exemplu, functioneaza intr-o cladire de birouri, intr-o zona ultracentrala, in Piata Romana, si ocupa 5 etaje. Nu a fost usor, am cautat un an de zile un spatiu potrivit pentru deschiderea studioului. Politica Standard Studio era ca domeniul sa fie perceput ca ceea ce este: un domeniu real de business, motiv pentru care doream sa fim localizati intr-o cladire de birouri.

Un studio de videochat profesionist are mai mult de 5 camere, iar fiecare model trebuie sa aiba camera ei dedicata.

Unul dintre scopurile studioului de videochat trebuie sa fie sa te faca sa te simti in largul tau, asa ca si decorul ar trebui sa se potriveasca personalitatii tale. In plus, nimeni nu ar trebui sa aiba acces in camera atata timp cat esti in tura de lucru.

Intimitatea trebuie sa fie un criteriu eliminatoriu cand alegi un studio de videochat.

  • Lipsa aparaturii profesioniste

Calitatea imaginii pe care o transmiti este decisiva in ceea ce priveste succesul modelului, de aceea ai nevoie de aparatura si lumini de ultima generatie. Din pacate, nu o sa gasesti asa ceva la studiourile mici din simplul motiv ca nu este deloc ieftin.

In schimb, studiourile mari o sa ofere streaming de calitate superioara si suport tehnic continuu. Modelul nu trebuie sa stie sa repare sau sa seteze aparatura.

  • Lipsa trainerilor

Studiourile mici au de obicei unul sau doi angajati buni la toate. Acelasi angajat este si secretara si femeia de serviciu, asa ca modelele nu au parte de training si de suport constant, asa cum se intampla la studiourile mari. Standard Studio are o intreaga echipa de traineri cu ani buni de experienta care se ocupa strict de consilierea modelelor, pentru ca acestea sa aiba cele mai bune rezultate. Obiectivul nostru principal este ca modelele sa se simta in largul lor si in siguranta, de aceea echipa de traineri Standard Studio este 100% feminina. Trainerul are rolul de a-ti explica ce este bine sa faci, ce nu este indicat sa faci, sa iti ofere sugestii referitoare la vestimentatie, atitudine (fara a impune nimic), avand ca unic scop cresterea incasarilor si a nivelului tau de confort.

Un trainer bun te va sustine si motiva permanent pentru ca tu sa ramai pozitiva, vesela si motivata. Trainingul nu este pe perioada determinata, este o activitate continua, de care trebuie sa beneficiezi pe toata durata colaborarii.

  • Lipsa serviciului de paza

Studiourile mici nu au o firma de paza dedicata care sa le protejeze pe modele. Din pacate, riscul ca oricine sa intre in studioul-apartament este destul de mare, or este inacceptabila situatia in care cladirea in care iti desfasori activitatea sa nu fie supravegheata permanent.

Studiourile mari pun accent foarte mare pe siguranta modelelor si angajatilor. Un studio profesionist trebuie sa asigure paza la intrare, sa aiba sisteme de alarma, camere de supraveghere la exterior, pentru a se monitoriza cine intra in cladire si restrictionarea pe cat posibil a persoanelor de sex masculin in cladire.

Spre exemplu, la Standard Studio avem paza dedicata 24/7, astfel incat fetele noastre sa se simta perfect in siguranta.

  • Lipsa personalului auxiliar

In studiourile de apartament, de regula, modelul este responsabil pentru curatenia in camera in care lucreaza. Aceste studiouri mici nu angajeaza femeie de serviciu care sa se ocupe de curatenia spatiului. De cealalta parte, un studio profesionist stie ca este obligatia studioului sa ofere servicii de curatenie, si nu datoria modelelor. Spatiul de lucru trebuie sa fie impecabil, curatenia trebuie facuta inainte si dupa fiecare tura. Asternuturile trebuie schimbate tot dupa fiecare tura si orice problema legata de salubritate trebuie raportata si rezolvata imediat.

  • Lipsa transparentei

Din pacate, cazurile in care modelele sunt mintite si ajung sa nu fie platite sunt frecvente in cazul studiourilor mici si dubioase. Asadar, este foarte important sa fii atenta de la inceput, iar la orice semn de netransparenta sa iei masuri.

De la inceput trebuie sa primesti toate informatiile necesare pentru desfasurarea activitatii (contul de model, modalitatile de plata, felul in care se fac incasarile, program si buna conduita etc.).

Primul aspect discutat la interviu sau chiar la telefon trebuie sa fie dovada varstei de 18 ani pentru a-ti putea desfasura activitatea in mod legal. Daca observi practici care par in neregula sau informatii pe care nu le-ai inteles, cere detalii unui reprezentant al echipei administrative pana intelegi exact ce presupune. Un studio profesionist iti va oferi orice informatie, cu argumente clare si logice.

Standard Studio este prima companie de videochat cu politica de transparenta. Inca de la deschidere am fost extrem de deschisi si de transparenti, atat cu modelele, cat si cu persoanele din exterior. Pe blog abordam fara perdea si prejudecati subiecte de interes dupa intrebari pe care le primim de la cititori sau de la modelele Standard Studio. Tratam partea legala inca din faza de interviu si oferim informatii exacte si concrete, fara ocolisuri.

CTA block Streamate

STANDARD STUDIO E RECOMANDAT DE STREAMATE, CEA MAI MARE RETEA DE VIDEOCHAT DIN LUME

Stiai ca Standard Studio lucreaza doar cu Streamate?


Vreau sa fac videochat pe cel mai bun site »

 

Afla mai multe pe https://standardstudio.ro

In concluzie, un studio de videochat de calitate trebuie sa iti ofere suport si training constant, sa nu iti impuna un anumit program sau stil de viata, sa nu iti opreasca comision si sa te promoveze pe site-urile de videochat pentru a avea succes inca de la inceput. Cel putin la Standard Studio asa se intampla 😉

Din 2010, de cand am intrat pe piata din Romania, am antrenat peste 2000 de modele de videochat, oferindu-le acestora sansa de a-si schimba viata si de a-si asigura un nivel de trai la care nici nu visau inainte. Mai mult, peste 1 milion de dolari au fost investiti in studio pentru a asigura cele mai bune conditii posibile pentru modelele noastre. Aceasta investitie colosala dovedeste ca suntem foarte seriosi si implicati in dezvoltarea activitatii de videochat la nivel ridicat in Romania.

Modelele noastre sunt printre cele mai bune din lume, iar partenerul nostru exclusiv, site-ul Streamate, este liderul pietei de videochat, ajungand la o cota de piata globala de peste 70%.

Alatura-te si tu familiei Standard Studio si incepe sa traiesti viata la care ai visat! Vino la un interviu si afla cum poti sa traiesti o viata fara griji!

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.