Cum decurge un interviu la Standard Studio

interviu la standard studio

Standard StudioĀ este studioul videochat care ofera cele mai mari castiguri si cel mai bun pachet de beneficii din Bucuresti. Afla tot ce trebuie sa stii despre interviul la Standard Studio si devino unul dintre cele mai performante modele videochat! In primul rand trebuie sa stii ca prezenta la interviu nu presupune niciun fel de obligatie din partea ta. Interviul este mai mult o discutie in care afli detalii despre metoda American Standard si modul nostru de lucru. O sa afli de ce modelele Standard Studio fac cei mai multi bani din acest domeniu. šŸ˜‰

Dupa ce ai facut in prealabilĀ o programare la interviu, fie prin intermediul formularului de contact de peĀ www.standardstudio.ro, fie telefonic, te vei prezenta la ora stabilita la receptia sediului nostru dinĀ Bd. Magheru, nr. 11.

La sediul Standard Studio lucreaza doar persoane de sex feminin, adica atat modelele, cat si echipa administrativa. Nu pot lucra ca model videochat la sediul Standard Studio persoane de sex masculin, si nici cupluri (indiferent din ce sexe este compus acest cuplu). Daca te intereseaza acest tip de cont de model, potiĀ lucra doar de acasa prin intermediul programuluiĀ Standard Acasa.

Interviul va dura aproximativ o ora, deci trebuie sa iti alociĀ de dinainte acest timp. De asemenea, poti sa te prezinti si impreuna cu o prietena sau cu prietenul/sotul, daca doresti.

Asadar, dupa ce ajungi la sediul nostru, primesti o fisa de interviu pe care o vei completa cu oricate informatii doresti (nu estiĀ obligata sa furnizezi absolut toate informatiile). Dupa terminarea completarii fisei, vei fi invitata la interviu.

Ce inseamna sa lucrezi la Standard Studio?Ā 

O sa afli inca de la inceputul discutiei aspectele cele mai importante de care trebuie sa tii cont in videochat, conditiile site-ului nostru partener,Ā Streamate.com.

O sa descoperi avantajele de a lucra cu Streamate.com prin intermediul Standard Studio:

  • Plata directa site-model pe cardul personal First Choice (fostul Payoneer)Ā al fiecarui model in parte, fara intermediere sau comision din partea Standard Studio (incasarile afisate in sectiunea ā€œMy earningsā€ iti revin in totalitate).
  • Plata saptamanala, in fiecare vineri, fara niciun fel de intarzieri.
  • 5 niveluri diferite de comision, in functie de castigurile realizate intr-o saptamana ā€“ Streamate.com ofera modelelor Standard Studio un urias comision deĀ 83%, la nivelul maxim.
  • Trafic garantat ā€“ Streamate.com ofera promovare suplimentara fata de restul modelelor de pe site, aceasta promovare fiind directionata catre fiecare model in parte in orele ei de program.
  • Listare preferentialaĀ pe homepage-ul Streamate.comĀ ā€“ niciun model Standard Studio nu este listat mai jos de pagina 2 a site-ului (listing de 80 modele/pagina) inca din prima zi de logare.
  • Urcarea in listing se face foarte usor, poti sa ajungi pe prima pagina a site-ului chiar din primele zile ā€“ acest lucru iti garanteaza o vizibilitate la membri si deci sansa sa castigi si mai multi bani.
  • Obiectul nostru de activitate este chiar trainingulĀ si suntem platiti de catre Streamate pentru a transmite modelelor Standard Studio ā€œreteta succesuluiā€ in acest domeniu.

Vei avea unĀ trainer dedicat,Ā care te va ajuta si ghida la fiecare pas, inca din prima clipa in care intri in studio. Aceasta instruire o vei primi pe toata perioada de colaborare dintre tineĀ si Standard Studio.

  • Programul de puncte bonusĀ Standard RewardsĀ ā€“ pe masura ce ai sesiuni platite pe Streamate, vei aduna puncte bonus pe care apoi le poti folosi pentru a cumpara produse care fac parte din acest program (de la jucarii si mancare, pana la masini si apartamente). Pentru mai multe detalii, te rog acceseaza urmatorul link:Ā Programul de puncte bonus Standard Rewards
  • Sedinta foto profesionalaĀ organizata de noi in urma careia veiĀ primi fotografiile.
  • Sediul nostru a fost gandit special pentru aceasta activitate si vei beneficia de: camere individuale, menajere care se ocupa de curatenia din camere, dusuri cu produse puse la dispozitie de catre noi, vestiar pentru fiecare model in parte, spatiu de pauza pe terasa si zona de camere pentru fumatori.
  • De asemenea, vom discuta si aspectul legalitatii si de ce la Standard Studio vei lucra inĀ 100% legalitate. Daca doresti sa afli mai multe detalii despre legalitate, inainte de a te prezenta la interviu, te rog sa citesti urmatorul articol:Ā Cadrul legal de a lucra la Standard Studio

ā€œAs vrea sa ma mai gandesc, trebuie sa dau un raspuns pe loc?ā€

In urma discutiei, tuĀ vei decide daca doresti sa incepiĀ colaborarea si sa iti creezi un cont de model chiar atunci, sau daca doresti sa te mai gandesti/consultiĀ si sa revii cu un telefon in momentul in care te-aiĀ hotarat.

In cazul in care estiĀ decisa inca de la interviu, urmeaza completarea si semnarea diferitelorĀ acte necesare, alegerea unui nickname si a unui program de lucru. Poti incepe activitatea inca din urmatoarea zi dupa crearea contului.

ATENTIE!Ā Pentru a crea contul este necesar sa ai la tine un act de identitate cu poza: carte de identitate, carte de identitate provizorie, pasaport sau permis auto.

Tur al studioului de videochat

Daca ai nevoie de mai multe informatii sau vrei sa vezi cum e la noi la studio, poti sa vii pur si simplu la noi la sediu, peĀ Magheru nr. 11,Ā pentru a face un tur al studioului. Una dintre colegele noastre iti prezintaĀ camerele, echipamentul si cateva informatii pe scurt despre cum e sa fii model de videochat la Standard Studio.

Sau daca vrei sa ne vizitezi virtual, urmaresteĀ prezentareaĀ video a Standard Studio aici.

ā€œNu vreau sa afle nimeni ca ma gandesc sa devin model videochatā€

Standard Studio SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat sub numarul 25535, motiv pentru careĀ TOATE datele si informatiile cu caracter personal al persoanelor care se prezinta la interviu sunt confidentiale si nu vor fi niciodata comunicate vreunei terte parti.

De asemenea, ai din partea noastraĀ garantia unei colaborari bazate pe transparenta: ti se va explica de ce semnezi fiecare document in parte si iti explic in orice moment de ce sunt necesare anumite date.

Asa ca, lasaĀ emotiile deoparte, haide la unĀ interviuĀ acum, si intr-o saptamana ai primii bani pe cardul tau. šŸ˜‰

Te asteptam!

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.