Iata un plan de incasari realistic pentru incepatoare in videochat

Ai vazut si tu anunturile de angajari videochat care promit incasari in videochat de 2.000 de dolari sau chiar 5.000 de dolari pe luna. Chiar daca aceste incasari sunt reale, este vorba despre banii pe care ii fac modelele cu experienta, care au deja un public fidel. Iar asta se obtine in timp si cu multa ambitie si munca. Daca te astepti sa faci banii astia in prima saptamana, o sa fii dezamagita si o sa ramai cu un gust amar, care poate sa iti afecteze intreaga cariera in domeniu. De aceea credem ca este important sa stii din start care sunt INCASARILE REALE ale modelelor videochat la inceput de drum. Afla din acest articol, cu exemple concrete, la ce castiguri sa te astepti cand esti incepatoare in videochat!

Probabil ca ai mai auzit ca studioul nostru nu cere nici experienta, nici dimensiuni de fotomodel. Asta pentru ca la Standard Studio echipa de traineri te invata tot ce trebuie sa stii ca sa fii un model de top, chiar daca nu ai mai avut vreo tangenta cu videochatul pana acum. Mii de modele, care au beneficiat de trainingul expertilor Standard Studio de-a lungul anilor, sunt acum printre cele mai de succes modele din lume. Dar asta nu se intampla peste noapte.

Depinde de cat timp stai online, cum reusesti sa atragi membrii, ce personalitate ai, cat de perseverenta esti si cat de mult esti dispusa sa inveti.

Dar chiar si cel mai dificil caz de model, cu sanse slabe de crestere, ajunge la incasari la care nici nu ar putea sa spere in alte domenii.

Iata cateva exemple concrete de incasari in videochat din randul modelelor Standard Studio:

  • Model 24 de ani

Sta aproape de Bucuresti si vine la studio cu autobuzul in fiecare dimineata. La inceput nu stia engleza deloc si nu a avut experienta in videochat. Cu toate acestea, a reusit sa isi atinga targetul de 200$ in prima saptamana, chiar daca asta a insemnat mult timp petrecut online. Apoi a reusit sa scada timpul petrecut online, iar incasarile i-au crescut. A asimilat foarte bine informatia primita si a pus in practica toate sfaturile primite de la trainerii Standard Studio.

Dupa 3 saptamani online a ajuns la 210$ pe saptamana constant, iar dupa 3 luni incasarile ei au fost de 300-400$ saptamanal. Dupa jumatate de an se mentine constant la nivelul de 400$ pe saptamana. A reusit sa isi cumpere tot ce si-a propus si se bucura de timpul liber cu iubitul ei.

Statistica incasarilor din prima saptamana
  • Model 20 de ani

Locuieste in Bucuresti, cu iubitul ei, in chirie. Stia engleza de la inceput si a avut si putina experienta in videochat cand a inceput colaborarea cu Standard Studio. In prima saptamana a castigat 350$, chiar daca a fost dificil sa se lase de obiceiurile negative pe care le-a acumulat de pe site-urile Freemium, unde lucrase inainte. Dupa 3 saptamani, a ajuns la 921$ pe saptamana si s-a mentinut la acest nivel pana la 6 luni, cand a luat o pauza mai mare. Asta a dus la afectarea statisticilor, iar dupa revenire incasarile au scazut – ajungand la nivelul 2 saptamanal, adica peste 601$. A reusit sa se mute intr-un apartament mai spatios si sa-si cumpere tot ce si-a dorit.

Statistica incasarilor din prima saptamana
  • Model 21 de ani

Este modelul Standard Studio premiat la BCams Gala 2018 pentru performanta ei. Nu stia engleza si nu avea experienta cand a inceput sa lucreze in studioul nostru. A inceput sa faca videochat pentru ca avea nevoie de bani pentru chirie sa poaya renunta la traiul de camin nesatisfacator. Apoi si-a dat seama ca oportunitatile de castig in videochat ii permit planuri mult mai mari, si dupa doar un an si jumatate si-a cumparat o casa.

In prima saptamana a castigat 348$, iar dupa 3 saptamani a ajuns la 423$ pe saptamana. Dupa 3 luni a ajuns la peste 600$ pe saptamana, iar dupa 6 luni a ajuns la peste 1101$ pe saptamana. Dupa un an si-a cumparat o masina de lux si in putine minute online reuseste sa-si mentina castigurile la peste 1101$ saptamanal.

Statistica incasarilor din prima saptamana

Stim ca orice job nou vine cu provocari la inceput si e normal ca in primele luni, in perioada de acomodare, sa nu performezi la capacitatea maxima. La Standard Studio echipa de traineri ghideaza pas cu pas fiecare model nou, astfel incat sa ajunga la performante maxime si castiguri pe masura. Mai mult, la Standard Studio ai parte nu doar de training si sprijin constant, ci si de un venit garantat de minimum 1.000$ pe luna.

CTA for money post

test

Incepe activitatea ca model videochat la Standard Studio si primesti garantat 5000 lei/luna

Castiga garantat
minim 5000 lei/luna

Da, vreau sa primesc garantat 5000 lei/luna Ā»

Afla mai multe despre toate locatiile Standard Studio pe https://standardstudio.ro

ItiĀ garantam incasari in videochat de minimum 1000$ pe luna in primele 3 luni.

Nu conteaza daca ai reusit sa faci doar 400$, 700$ sau 0$ in prima luna, Streamate completeaza restul, iar tu o sa ai in buzunar la finalul lunii 1000$.

Tot ce trebuie sa faci ca sa ai parte de acest beneficiu este sa stai online 2100 de minute in fiecare saptamana. Primesti GARANTAT 1000$ atata timp cat faci minutele necesare online. Este o garantie, o plasa de siguranta, oferita de Streamate pentru modelele noi ca sa le usureze adaptarea de la inceput, dar important este ca in timpul asta o sa te perfectionezi cu ajutorul trainerilor nostri si cu siguranta o sa faci si mai multi bani de atat. Iar faptul ca ai un castig garantat, indiferent de cat reusesti sa faci tu, iti ofera siguranta financiara de care ai nevoie ca sa fii relaxata si sa poti sa inveti mai repede si mai bine sa performezi la cote maxime.

Asa ca, daca vrei un job stabil, unde sa incepi cu un castig garantat de 1000$ lunar si sa ai parte de o multime de alte beneficii, nu mai sta pe ganduri! Vino la Standard Studio si incepe noua ta viata acum!

Programeaza-te online la un interviu sau suna-ne si iti raspundem cu drag la orice intrebare!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.