Cum a fost excursia gratuita la Roma?

Vara trecuta am lansat o super promotie pentru modelele Standard Studio noi. Toate modelele care au inceput activitatea in perioada mai-septembrie si au atins nivelul 2 de incasari in 4 saptamani diferite, au primit garantat o excursie la Roma pentru 2 persoane (bilete de avion si cazare). 

Dintre zecile de modele care au inceput activitatea la studioul nostru din Magheru 11, Iulia a acceptat si propunerea noastra de a impartasi experienta sa cu modelele si cititoarele blogului Standard Studio. Iata ce ne-a povestit despre zilele petrecute in Roma.

City break-ul meu la Roma, oferit de Standard Studio

Duminica, la ora 11, Roma m-a primit cu cateva raze razlete de soare si un aer primavaratec. Plecasem de la un ianuarie inghetat sub 0 grade Celsius si 2 ore mai tarziu, martie ma invaluia in adierea lui. Ce putea fi mai frumos pentru a incepe un sejur de 4 zile intr-unul dintre cele mai romantice locuri din lume?

cazare Roma
Camera de hotel pusa la dispozitie de Standard Studio

Ajunsa la cazare, m-am aruncat in asternutul pufos din camera inchiriata de Standard Studio pentru mine. Nu stiam daca sa dorm sau sa ma pregatesc pentru explorarea imprejurimilor. Entuziasmul nu m-a lasat sa pun geana pe geana asa ca am luat decizia sa ies la o plimbare.

Aveam harta pe care cei de la cazare mi-o pusesera la dispozitie, astfel ca am pornit, la pas, prin Roma. Un mic rucsac si geaca desfacuta in fata, o pereche de cizme sic, parul prins lejer la spate, cam asa ma plimb si prin Bucuresti, asa ca nu transmiteam niciun fel de semnal cum ca nu as fi localnica (harta statea in buzunar pentru orice eventualitate). Asta daca nu vorbeai cu mine… nu stiu o boaba de italiana. 🙂

Ce m-a surprins in aceasta prima ocazie de a explora vechiul oras roman au fost distantele relativ mici intre punctele de atractie turistica. Privind harta si apoi mergand propriu-zis prin oras, am realizat ca puteai ajunge usor dintr-un punct in altul. Din loc in loc puteam observa vestigiile vechii civilizatii, imbinate ca intr-un mozaic cu cladiri mai moderne, ale secolului trecut sau actual. Nimic insa exagerat de modern. Poate, pentru a pastra aerul antic, constructorii italieni respecta anumite reguli. Chiar si mall-urile erau mai degraba niste galerii cu arhitectura somptuoasa.

Una dintre atractiile principale din Roma

In zilele urmatoare, pe masura ce ma adanceam si mai mult in acest oras spectaculos, nu neaparat prin bogatie, ci mai degraba prin marturia istorica pe care o aduce generatiilor actuale, am remarcat varietatea umana din Roma. Puteai vedea oameni de toate rasele si nationalitatile. O mare parte dintre ei, localnici, dar si multi turisti. Asta te ajuta sa treci neobservat mult mai usor si sa admiri in liniste peisajul.

Am fost atenta sa ascult daca cei din jur vorbeau limba romana, obisnuita cum eram cu ideea ca in Italia sunt multi romani, dar nu, doar in drum spre aeroport am vazut conationali de-ai nostri.

Curioasa, am cautat sa gust inghetata din Roma. Nu puteam sa ma intorc acasa fara sa fi incercat cateva dintre cele “peste 150 de arome de inghetata” pe care le puneau la dispozitie gelateriile.

inghetata cappuccino Roma
Doar cateva dintre deliciile savurate in Roma

Varietatea si imaginatia sunt la ele acasa, insa ma bucur ca traiesc in acest secol in care nu mai exista diferente pregnante intre produsele pe care le poti cumpara din zone diferite ale lumii. La fel s-a intamplat cu pizza sau cafeaua pe care le-am servit acolo. Asta nu a stirbit cu nimic din bucuria de a le servi privind pe fereastra la statuile lui Cezar, Marc Antonius sau Traian. 🙂

Am savurat din plin aceasta excursie si le multumesc celor de la Standard Studio pentru ideea de a oferi acest premiu. Pentru mine a venit ca o adiere de primavera in mijlocul unei ierni destul de terne.

CTA for money post

test

Incepe activitatea ca model videochat la Standard Studio si primesti garantat 5000 lei/luna

Castiga garantat
minim 5000 lei/luna

Da, vreau sa primesc garantat 5000 lei/luna »

Afla mai multe despre toate locatiile Standard Studio pe https://standardstudio.ro

Alatura-te si tu echipei Standard Studio si profita de super promotiile noastre

La Standard Studio incercam sa adaugam constant noi beneficii modelelor noastre, pe langa punctele bonus, mancarea gratuita, tombolele speciale si multe alte premii speciale. In prezent, toate modelele noi primesc garantat $1000 lunar, in primele 3 luni, daca ating numarul de 35 de ore online pe saptamana.

Castigurile pot ajunge pana la sume mult mai mari, insa acesti $1000 sunt doar o plasa de siguranta, pentru a ne asigura ca modelele noi asimileaza corect informatiile din training-ul nostru American Standard, fara sa isi faca griji in privinta incasarilor.

Programeaza-te chiar acum la un interviu si afla toate detaliile si cum iti poti schimba viata la Standard Studio. 

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.