Standard Studio la Bucharest Summit 2019

Bucharest Summit se numara printre cele mai importante evenimente din industra live cam, fiind si cel mai mare din Europa. Acest summit joaca un rol esential in unirea celor mai de seama membri ce fac parte din comunitatea live cam, la acest eveniment participand modele din intreaga lume, site-uri web, companii de trafic si, evident, alte filiale cu experienta.

Anul acesta, Standard Studio a participat la Bucharest Summit, alaturi de Streamate, site-ul cu care colaboram exclusiv de 10 ani si am avut marea placere ca trainerii si modelele care au participat, sa cunoasca nu numai echipa Streamate din Europa, dar si echipa venita din Statele Unite, special pentru acest eveniment.

Echipa Standard Studio la AW Summit Bucharest
Echipa administrativa Standard Studio

Cina partenerilor

Lucrand cu Streamate de 10 ani, am avut placerea de a participa la cina privata organizata de ei cu o seara inaintea summit-ului. La cina au participat studiouri si modele care lucreaza cu Streamate, atat din Romania, dar si din alte tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Ucraina, dar cel mai important, am fost alaturi de o mare parte din echipa Streamate, venita special din Seattle pentru acest eveniment.

Am fost intr-o continua socializare, avand ocazia sa dezbatam industria live cam si metoda noastra de training cu persoanele prezente. Ne-am pus la curent cu cele mai recente tehnologii si strategii, am aflat mai multe detalii despre noile schimbari aduse site-ului direct de la cei din “backstage”, dar si despre noutatile care urmeaza a fi implementate pe viitor.

CTA for money post

test

Incepe activitatea ca model videochat la Standard Studio si primesti garantat 5000 lei/luna

Castiga garantat
minim 5000 lei/luna

Da, vreau sa primesc garantat 5000 lei/luna »

Afla mai multe despre toate locatiile Standard Studio pe https://standardstudio.ro

De asemenea, am avut placerea sa cunoastem una din vedetele site-ului, modelul independent EmmaLovett, care ne-a vorbit despre implicarea si dedicarea ei fata de acest job de-a lungul anilor, dar mai ales despre placerea de a colabora cu Streamate.

Atmosfera placuta, locatia, compania tuturor persoanelor prezente si cadourile personalizate, ne-au facut sa incheiem seara cu zambetul pe buze, finalul lasandu-se cu imbratisari si strangeri de mana.

Proof that Ana has a Streamate heart

Seminar de training pentru modele si prezentare Streamate

Urmatoarea zi am inceput-o fructuos. La ora 11:00 am fost prezenti pentru a ne inregistra la Summit, asteptand cu mare interes sa participam la primul seminar si anume “Seminar models training”. Una din persoanele care au vorbit a fost Catalina Bogzoiu Czero, reprezentantul Streamate in Europa.

A fost o placere sa auzim ca si alte persoane din industrie au inceput sa puna accent pe dedicare, timp online, naturalete si comunicare, lucuri pe care noi incercam zi de zi sa le implementam cu modelele Standard Studio de mai bine de 10 ani, aceasta abordare fiind dezbatuta si in prezentarea Standard Studio sustinuta in cadrul evenimentului Bcams din 2018. CLICK AICI pentru a citi mai multe despre aceasta prezentare.

De asemenea, Catalina a pus accentul pe faptul ca Streamate este diferit fata de alte site-uri, ca membrii Streamate sunt diferiti si ca naturaletea va fi intotdeauna cea care atrage pe acest site, spre deosebire de glam-ul care atrage pe altele. Speram ca si alte modele vor intelege cat de important este acest factor in colaborarea cu Streamate.

Dupa seminar am avut parte de o mica pauza, un coffee break alaturi de echipa Streamate, care ne-a oferit impulsul si energia necesare pentru restul zilei. Dupa aceasta mica pauza, ne-am indreptat cu totii spre sala de conferinte pentru a lua parte la prezentarea celor de la Streamate.

Selfie Standard Studio Aw Summit 2019

Toata lumea a ascultat cu atentie, captivata, atunci cand directorul tehnic Streamate, Sky Stebnicki, care se ocupa de dezvoltarea noii platforme SMconnect, a explicat toate imbunatatirile aduse site-ului, dar si modul de solutionare al tuturor problemelor cu care s-au confruntat modelele in ultima vreme.

De asemenea, directorul Streamate in Europa, Laszlo Czero, a urcat pe scena pentru a ne vorbi despre dezvoltarea modelelor, mai exact, despre ce insemana sa fii un model dedicat, despre ce inseamna ca un model sa se autoaprecieze si despre modalitatile prin care acestea pot creste in incasari.

BBQ Party by Streamate

Dupa munca urmeaza si rasplata! Ziua a continuat cu un BBQ Party in aer liber organizat de Streamate.

BBQ Party by Streamate

A fost o ocazie de relaxare, socializare si distractie impreuna cu echipa Streamate si ceilalti invitati, intr-o locatie minunata. A fost o surpriza placuta sa aflam ca celor din SUA le place O-zone si Dragostea din tei, aceasta melodie reusind sa umple cu succes ringul de dans.

Poza cu Simona Bizineche, Laszlo Czero si Ana Nagy
Simona Bizineche, Laszlo Czero, Ana Nagy

Seara am incheiat-o, la invitatia echipei Streamate, la petrecerea de bun venit organizata in clubul BOA unde toata lumea a dansat si s-a simtit bine.

Gala de premiere Bucharest Summit

Summit-ul de anul acesta a culminat cu Gala de premiere (Bucharest Summit Awards Gala) organizata la Soiree Exclusive Events unde castigatorii premiilor au fost decisi prin vot live, de un juriu format din 9 persoane.

Echipa Standard Studio a fost prezenta la gala, pentru a sustine Streamate la categoriile pentru care au fost nominalizati.

Nu putem sa nu specificam faptul ca Paxum a fost votat cea mai buna metoda de plata, iar Liz Rekevicz, una din cele mai importante membre ale echipei Streamate, cu care lucram zilnic de peste 10 ani, a castigat “best bussines woman of the year”!

Gala de premiere Bucharest Summit

Oaspeti extraordinari, interviuri, covor rosu, nume sonore din industrie, divertisment de cea mai buna calitate si premii de prestigiu, toate menite sa antreneze atmosfera! Gala de premiere a fost, fara doar si poate, unul dintre cele mai asteptate momente al intregii experiente oferite de Bucharest Summit 2019.

A fost un eveniment vibrant si o experienta de tinut minte atat pentru echipa Standard Studio, cat si pentru modelele noastre care au avut oportunitatea de a afla lucruri noi, extrem de interesante si productive. Abia asteptam sa participam si la evenimentele viitoare!

Ne vedem la Bcams!

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.