La barfa cu Izabela – Episodul 9

blog-header-izabela-6

M-am uitat si eu o singura data la „Uite cine danseaza“, la Pro TV, si m-am ingrozit.

O sa va zic imediat de ce. Eu n-am nici o problema cu operatiile estetice, fiecare e libera sa isi faca ce operatie vrea, fix acolo unde vrea. Daca vrea sa isi puna doua kilograme de grasime in fund, cum si-a pus fosta sotie a frumuselului Jorge, Alina, acum sotie a afaceristului Ilan Laufer, n-are decat.

Femeia a vrut sa aiba un fund bombat, asa ca si-a pus fundul la bataie si a bagat in el vreo doua kile de grasime.

Mi-a placut precizarea asta, nu mai stiu in ce revista am citit-o, ca grasimea nu a fost din comert, ci a fost obtinuta prin liposuctie, nu care cumva sa inteleaga careva ca si-a bombat fundul cu jumari de porc.

In fine… asta e primul caz care mi-a trecut acum prin cap, dar mai sunt si altele, cum ar fi acela, destul de trist, al lui Brigitte Nastase, sotia lui Ilie Nastase, care si-a facut o gramada de operatii estetice, saraca, cele mai multe pentru a repara ceea ce stricasera operatiile de dinainte.

E groaznic sa iti pui viata in pericol doar pentru a fi frumoasa, insa, asta e, unele femei si-ar da si viata doar ca sa arate mai bine.

Revenind la emisiunea de la Pro TV „Uite cine danseaza“, sa va zic de ce m-am ingrozit. M-am ingrozit de cum arata Mihaela Radulescu.

Mihaela era o femeie frumoasa intr-o vreme, dar acum arata ca naiba, ma iertati ca ma exprim asa, dar nu prea stiu altcumva. Sunt sigura ca ea isi imagineza ca arata OK, dar pe mine m-a apucat jena cand am vazut-o in ce hal au adus-o operatiile estetice. Pare o cu totul alta persoana.

E nasol, fetelor, cand nu esti in stare sa iti asumi varsta pe care o ai!

De ce sa vrei neaparat sa arati cu o suta de ani mai tanara, cand tu ai doar 47 de ani!? La 47 de ani, esti o femeie inca tanara si n-ar trebui sa te stresezi ca nu mai arati ca la 20 sau ca la 30 de ani, ar fi cumva si penibil sa fie asa.

Uitati-va numai putin, pe net, la noua prima doamna a Frantei, Brigitte Macron! Femeia are 64 de ani, arata fix ca o femeie de 64 de ani, dar arata impecabil. Lasa ca sotul ei, noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, n-are decat 40 de ani.

Am tot citit diverse prostioare despre diferenta asta de varsta, care, intr-adevar, este mare, insa oamenii se iubesc mult si de mult timp, si sa le fie de bine. Si-apoi, ce treaba are dragostea cu varsta din buletin?! Si de ce ar fi mai OK cuplurile in care barbatul e cu 20-30 de ani mai in varsta decat femeia, dar invers, nu!?

Mi-as dori si eu ca la 64 de ani sa arat ca doamna Macron si sa am un sot de 40 de ani. Dar nu mi-as dori niciodata sa arat la 47 de ani cum arata acum Mihaela Radulescu, in fine…

***

Va povesteam data trecuta ca am inceput si eu sa ies cu un tip. Nu e cu 24 de ani mai tanar decat mine, e cu sapte ani mai mare. E OK tipul. Nu e perfect, dar nici eu nu sunt perfecta decat foarte rar.

Faza e ca, dupa ce am mers impreuna sa dansam undeva, m-a invitat la el acasa, sa bem un vin, si chiar am baut. Bineinteles ca si-ar fi dorit sa mi-o traga, toti barbatii vor asta, daca s-ar putea chiar de la prima intalnire. Nu s-a intamplat nimic, si nu pentru ca nu mi-as fi dorit, dar vreau sa ii testez putin rabdarea.

Nu mai am chef de aventuri, asa ca, daca e baiat destept, si eu cred ca e, va primi in curand fix ce isi doreste, cu conditia sa aiba rabdare.

V-am pupat, pe curand!

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.