La barfa cu Izabela – Episodul 6

blog-header-izabela-6

Am stabilit cu Ruxi ca Gabi Firea este cam toapa. De ziua sotului ei, a scris un mesaj pe Facebook de ni s-au strepezit dintii citindu-l. Cica „La multi ani, tati! Sa fii sanatos si fericit! Maica Domnului sa te protejeze cu Preacinstitul ei Acoperamant“.

Pe bune! Haide, fata, ca mai avem si noi fantezii sexuale cu diversi tatici, insa nu ne apucam sa face role play in public, ca doar ii spuneai „la multi ani barbatului tau, nu unui tatic caruia ai vrea tu sa ii faci un dans la bara imbracata cu un acoperamant sexy, transparent, de matase.

OK, am inteles ca i-a spus asta sotului Pandele in calitatea lui de tatic al celor doi copii mici ai ei, insa tot suna prost. Ca sa nu mai zic ca primarita asta bisericoasa a umplut Bucurestiul de iepurasi, oua, gaini si tot felul de alte animale alegorice, de nici nu mai stii ce se sarbatoreste de Paste: invierea lui Iisus, invierea Iepurasului sau ziua de nastere a lui Tati, peste care Gabi a tras un acoperamant de-ale ei din dantela. Ruxi a zis ca Firea este atat de bisericoasa si tine atat de mult la sarbatorile religioase, ca nu s-ar mira daca, de Paste, i-ar vopsi ouale lui tati cu niste ruj de buze. Ma rog, uneori mai facem si noi, fetele, glume din astea de baieti.

Ca sa mai raman un pic la Firea, desi nu e chiar genul meu de tipa, am inteles ca primarita noastra s-a gandit sa organizeze niste concursuri de genul „Cel mai frumos balcon“ si „Cea mai frumoasa fatada“, si ca bucurestenii sunt invitati sa isi aranjeze si sa isi impodobeasca frumos balcoanele si ferestrele. Ruxi mi-a spus ca participa si ea la concursul cu balcoane, ca tocmai si-a cumparat un sutien foarte misto si o bluza neagra, mulata, care ii scoate foarte bine in evidenta balcoanele.

***

Data trecuta iti povesteam ca m-am conversat si chiar am iesit la un pahar de vin cu un tip la vreo patruzeci de ani, care imi ceruse la Mega sa ii dau lui strumfii, ca face colectie pentru copiii lui. Ei bine, Ruxi i-a dat atunci numarul ei de telefon si, din cate mi-a povestit, tipul a sunat-o si a invitat-o in oras, iar Ruxi, fata desteapta, lipsita de prejudecati, s-a dus si cica a fost foarte bine.

Am intrebat-o ce s-a intamplat asa de foarte bine, iar ea mi-a zis ca au fost la o cafenea la mall, au vazut un film si apoi s-au dus la el acasa si si-au tras-o. Imi place de Ruxi ca este o fiinta libera si nu isi refuza nici o placere.

***

Acum doua zile m-a sunat un fost iubit sa imi spuna ca se casatoreste si ca daca vreau sa vin la nunta. I-am spus ca ma bucur pentru el, dar ca ultimul lucru pe care mi-l doresc momentan de la viata e sa ma duc la nunta lui.

N-am fost prea amabila cu el, insa mi s-a parut complet aiurea sa ma cheme la nunta lui, mai ales ca nu ne-am despartit in cele mai bune conditii, eu chiar l-am iubit pe tampit, iar el a disparut ca magarul in ceata. Vreo luna n-am stiut nimic de el, n-a mai raspuns la telefon, ca apoi sa imi toarne niste minciuni pe care nu le-as fi putut crede nici daca as fi avut fulgi de porumb in loc de creier. Iar acum ma cheama la nunta lui. Sa-si bage nunta undeva, ca pot sa traiesc eu foarte bine si fara sa il vad mire.

I-am urat casa de piatra si sa nu ma mai caute decat pentru a ma chema la botez, dar numai daca naste nevasta-sa tripleti.

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.