7 metode simple ca sa faci mai multi bani din videochat

7-pasi-simpli-pentru-a-ti-creste-incasarile-din-videochat
Ai momente cand nu faci destui bani? Ai incercat tot ce stiai, dar tot nu esti multumita de rezultatele prestatiei tale? Iti doresti sa castigi mai multi bani din videochat, dar nu stii cum sa procedezi? Nu-ti face griji, suntem aici sa te ajutam.

In continuare o sa gasesti 7 metode simple ca sa-ti cresti incasarile. Sunt tehnici testate de cele mai bune modele Standard Studio, sfaturi care o sa te ajute si pe tine sa ajungi la rezultatele pe care le vrei si sa faci o gramada de bani din videochat.

1. Fii disponibila!

Noteaza-ti intotdeauna programul si respecta turele pe site-ul de videochat. Este important ca membrii sa stie cand te pot gasi online. Fa in asa fel incat programul tau sa se coreleze cu timpul lor liber, pe care il petrec in camera de chat. Astfel ai mai multe sanse la sesiuni private, care inseamna mai multi bani.

Pe de alta parte, site-ul ofera promovare speciala modelelor care sunt active si constante pe site. De ce sa nu profiti de acest avantaj si de ce sa nu te folosesti de el la maximum? Promovare din partea site-ului inseamna trafic marit, iar traficul mai mare o sa-ti aduca incasari mai mari.

2. Fii constanta!

Propune-ti sa atingi macar numarul minim de minute online in camera de videochat. Mai ales daca esti model nou, sa stai minim 1.800 de minute online pe saptamana este foarte important.

In primul rand, site-ul iti ofera promovare in functie de activitatea ta online. Daca esti un model cu activitate constanta, care atinge sau depaseste saptamanal cele 1.800 minute, traficul tau va creste si incasarile vor fi pe masura.

In cazul in care esti deja model cu experienta, sa ai minim 1.800 minute saptamanal te va ajuta sa iti mentii pozitia pe site si sa ti-o imbunatatesti.

3. Seteaza-ti obiective!

Propune-ti obiective care sa te motiveze sa faci mai multi bani in videochat. Propune-ti ca de la o saptamana la alta sa-ti cresti incasarile. Seteaza-ti un target saptamanal si depaseste-l. Iar cand o faci, sarbatoreste-ti reusita!
O sa ai de ce, pentru ca la 
Standard Studio, cu cat incasarile sunt mai mari, cu atat comisionul pe care il primesti este mai mare.

Astfel, la 600$/saptamana, primesti un bonus de 70$, la 1100$/saptamana primesti un bonus de 275$, la 2000$/saptamana primesti un bonus de 633$, iar la 3100$/saptamana bonusul este de 1180$. Merita sa incerci sa faci cat mai multi bani din videochat in fiecare saptamana pentru ca rasplata este pe masura 😉

4. Seteaza-ti obiective!

In orice afacere, clientii fideli sunt obiectivul numarul 1. Pentru ca ei sunt cei care iti sunt loiali si iti aduc cele mai mari castiguri. Asa ca ai grija de relatiile cu membrii fideli si incearca sa cresti numarul lor.

Cum sa faci asta? Acorda-le atentie, raspunde sincer si prietenos tuturor mesajelor, asculta-i, fii intelegatoare. Astfel te asiguri ca vor reveni la tine.

Cand esti online, deschide cele mai intime discutii, afla care sunt problemele personale ale membrilor si incearca sa le dai sfaturi. Povesteste-le si despre tine, punand accent pe calitati, experiente vesele, punandu-te intr-o lumina buna. Vorbeste despre planuri de viitor, dorinte, modalitati de a le indeplini. 

Devino prietenul lor fidel, iar membrii cu siguranta vor aprecia interesul tau si te vor contacta in mod constant pentru asemenea discutii.

5. Ia notite!
Este imposibil sa retii toate detaliile despre fiecare membru fidel, dar daca vrei sa faci mai multi bani din videochat va trebui sa o faci. Asa ca este foarte important sa tii notite despre membrii care revin la tine constant in camera de videochat.

Faptul ca ai retinut atatea detalii despre el o sa faca relatia voastra virtuala sa mearga in continuare si nu o sa dai impresia ca esti interesata doar de banii pe care el ii cheltuie pe minutele cu tine. Asa ca arata-i ca este important pentru tine. Noteaza-ti cum ii cheama pe copiii lui, din ce oras este, in ce oras locuieste, unde lucreaza, cu ce se ocupa, care sunt pasiunile lui, care este data lui de nastere etc.

Faptul ca iti amintesti micile detalii il va face sa se simta important si va acorda toata increderea lui relatiei voastre, fapt care il va aduce din ce in ce mai des in camera ta de chat. Iar asta inseamna castiguri mai mari pentru tine 😉

6. Vino mereu cu ceva nou, impresioneaza, surprinde!
Niciodata sa nu apari cu acelasi outfit zile la rand. Devii plictisitoare si dai impresia ca nu ai suficienta grija de imaginea ta. Membrilor le place noutatea, sa fie surprinsi, iar daca vrei sa revina la tine indicat ar fi sa nu arati la fel intotdeauna. Asa cum barbatii sunt incantati cand prietenele lor fac schimbari de look, sau cand se aranjeaza mai special, la fel vor fi incantati si de tine.

Incearca pe cat posibil sa alternezi de la tinute jucause, la tinute serioase, sexy, casual.

Surprinde cu subiecte de discutie interesante, cu experiente neobisnuite, cu atitudini care ies in evidenta.

7. Fa Gold Show-uri! – spectacolul unui model de videochat

De fiecare data cand vezi ca ai un numar mare de membri in pagina de chat free, dar nu se simt motivati sa intre in privat, incepe un Gold Show. Cu atitudinea potrivita este imposibil sa nu iti iasa show-ul. Incearca sa surprinzi cu tot felul de tinute indraznete, jucarii, roleplay.

Un Gold Show nu poate fi niciodata un esec. Modelele care sunt in GS primesc promovare speciala din partea siteului, fiind afisate primele in lista de modele.

Chiar si in situatia in care nu reusesti sa strangi suma pe care ti-ai propus-o pentru show, ai fost vazuta de multi membri noi si sansele ca unul dintre ei sa vrea sa intre in privat sunt mult mai mari decat daca doar stateai in free chat fara sa faci mare lucru. Iar asta inseamna, bineinteles, castiguri mai mari.

Daca o sa aplici macar una dintre cele 7 tehnici pe care ti le-am prezentat, cu siguranta o sa faci mai multi bani din videochat decat pana acum.

Care dintre cele 7 ti se pare cea mai eficienta metoda?

Spune-ne intr-un comentariu tu prin ce tehnici ai incercat sa faci mai multi bani din videochat? Suntem curioase daca se afla pe lista noastra 😉

Daca abia acum ai luat decizia ca ti-ai dori sa faci bani din videochat, vino pe la sediul nostru pentru un tur gratuit, in urma caruia primesti si un cadou din partea noastra, si te poti programa la un interviu sa discutam pe larg toate intrebarile pe care le ai!

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.