10 avantaje pe care le ai ca model videochat la Standard Studio

blog-iza2Societatea romaneasca nu este inca destul de toleranta, cu o mentalitate dezvoltata incat sa priveasca videochat-ul ca pe o meserie ca oricare alta. Modelele de videochat inca simt nevoia sa isi ascunda ocupatia, de teama sa nu fie stigmatizate de cele din jur. Dar job-ul de model videochat nu este ceva de care sa iti fie rusine. Dimpotriva! E o activitate stabila cu o multime de beneficii.

In acest articol o sa-ti dezvalui care sunt motivele pentru care eu sunt mandra si lucrez cu placere la Standard Studio si o sa-ti arat 10 super avantaje pe care le ofera jobul de model de videochat. O sa intelegi de ce nu este nimic condamnabil sau jenant in aceasta meserie si de ce am ales Standard Studio in locul oricarui studio videochat din Bucuresti.

1. Am reusit sa fac chiar si 150 de dolari in fix 48 de minute

Au fost 48 minute intense in care am castigat 150 de dolari – o conversatie cu un om care avea impresia ca ma stie de o viata, iar sentimentul era reciproc. Fiecare cuvant al lui parca era gandit de mine si viceversa. E vorba de un suedez bogat, care a zis ca in unele momente a uitat pur si simplu sa respire. Si a considerat ca merit toti banii.

Nu o sa te mint sa spun ca vei avea un flux de bani de genul asta permanent, insa daca iti creezi o baza de clienti fideli, care vor intra pe site special pentru a interactiona cu tine, banii multi nu vor mai fi o problema cu siguranta. Pentru un model de nivel mediu la Standard Studio, o ora petrecuta cu un membru in private room inseamna un castig de 50 de dolari. Eu am depasit deja aceasta suma 😉

2. Videochat-ul este perfect legal

Imi place sa vorbesc deschis despre sumele pe care le castig pentru ca nu am nimic de ascuns. Fiecare dolar care ajunge in contul meu e castigat legal. Imi declar venitul si platesc impozitul la stat. La Standard Studio totul se desfasoara legal, si echipa te ajuta sa stii ce impozite ai de platit ca model videochat.

Chiar daca banii vin din strainatate, trebuie sa stii ca ai obligatia sa-i declari la stat o data pe an. In fiecare an declari sumele pe care le-ai castigat in anul precedent din strainatate, fie ca sunt din activitatea de videochat sau ai primit bani de la o ruda din alta tara. Apoi statul iti calculeaza impozitul pe care trebuie sa il platesti pentru acele venituri.

Avantajul major la aceasta activitate este ca platesti taxe dupa ce ti-ai acoperit deja datoriile si ti-ai cumparat mare parte din ce aveai nevoie urgent. Faci banii anul asta, declari anul urmator si abia pe la jumatatea anului urmator trebuie sa iti platesti si taxele.

3. Castiguri mari inca de la inceput in videochat

La niciun alt studio videochat nu incasezi banii atat de repede. La Standard Studio primesti banii in fiecare saptamana, ceea ce e un mare avantaj cand ai nevoie urgenta de bani. Nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi sa depind de o suma lunara. Sa muncesc aproape zilnic si sa astept patru saptamani niste bani? La Standard castigi bani din prima saptamana!

Bineinteles ca la inceput banii nu vin usor. E nevoie de o perioada de acomodare, de training, pentru ca la inceput ai multe de invatat despre cum sa te comporti in camera de videochat. Mi-am dat seama inca de la bun inceput cat este de important sa ma dedic cu adevarat. Asta inseamna ca trebuie sa il privesc cu aceeasi seriozitate ca pe orice job, sa petrec suficient de multe ore pe camera si sa fiu cat mai placuta si abordabila posibil.

Nu este usor daca esti genul careia ii place sa “traga chiulul”, dar daca esti o fata serioasa, iti garantez ca saptamanal vei fi surprinsa de cati bani poti aduna!

4. Fiecare zi o traiesc altfel, pentru ca videochat-ul imi permite asta

Pentru ca nu am grija banilor, imi permit sa-mi fac toate poftele. Duc o viata extrem de variata si distractiva.
Vineri e zi de plimbat si shopping prin magazine. In restul zilelor saptamanii ma vad cu prietenii, mergem la o cafea sau la o piesa de teatru, iar in weekend am niste sesiuni de infrumusetare in care merg la salon sau ma relaxez la un spa. Seara poate merg la un film sau ies din nou la un restaurant bun, in club nu prea imi face placere sa merg, recunosc. Ah, si mai merg de vreo 3 ori pe saptamana si la sala.

Imi permit toate astea pentru ca am un plan de castiguri foarte bine pus la punct, cu obiective clare de care ma tin cu sfintenie. 

Daca azi imi iau liber, o sa am grija ca maine sa imi dau intalnire pe site cu fiecare membru care mi-a dus dorul, chiar daca o sa muncesc mai multe ore.

5. Am un program flexibil la studio-ul de videochat

Programul meu la Standard Studio nu este batut in cuie. Nu trebuie sa lucrez 8 ore pe zi, la fel cum nu trebuie sa lucrez de luni pana vineri. Programul mi-l fac exact cum imi doresc eu, in functie de ce treburi am de facut.

Important e sa fiu mereu online intre aceleasi ore, sa ma gaseasca prietenii mei virtuali.

De cand mi-am inceput cariera de model videochat, nu mai am timp sa ma plictisesc. Sunt in permanenta miscare si ador stilul asta de viata. E exact ce iti trebuie: iti faci programul in functie de timpul pe care vrei sa-l petreci cu iubitul, familia si prietenii.

6. Membrii fideli platesc bine si ma sustin la nevoie

Nu e o treaba usoara sa cuceresti un membru si sa-l fidelizezi.

Insa odata ce i-ai ajuns la “coraçon”, el va deveni dependent de gesturile tale. Poti fi tentata sa il manipulezi, dar din punctul meu de vedere faci o greseala. Pe termen lung mult mai departe ajungi daca respecti si apreciezi membrii fideli.

Catorva dintre ei imi place sa le spun “membri de suflet” pentru ca abia astept sa-i intalnesc online. Sunt barbati inteligenti care stiu sa ma sustina atunci cand am nevoie de un sfat sau o vorba buna. Cand cineva te sustine si te rasplateste pentru eforturile tale, acela e un om de tinut aproape.

Cu cat sunt mai multi barbatii care vor sa te vada si sa-ti vorbeasca aproape zilnic, cu atat te simti mai increzatoare in tine insati. Apropo, increderea in sine este tot unul dintre avantajele unui model de videochat.

7. Mi-am cumparat o casa cu banii din videochat

Cele mai castigate, in final, tot noi suntem. Noi, modelele videochat, care ne-am perfectionat in arta comunicarii si ajungem sa ne implinim visele in cel mai scurt timp posibil.

E mare lucru sa-ti iei o casa dupa un an de videochat la Standard Studio, cand stii ca pentru asta altii muncesc o viata. Nu spun asta cu aroganta, ci cu tristete. E pacat sa vezi cum oameni muncitori nu isi permit luxul de a se bucura de propria locuinta, iar daca o fac, atunci asta implica mari sacrificii financiare.

Desigur ca si eu am strans putin cureaua si am fost mai cumpatata cu shopping-ul luxos, insa am putut sa-mi cumpar o casa cu banii jos, fara sa am grija ratelor.

Daca si anul asta imi merge ca pana acum (si nu vad de ce nu mi-ar merge), poate implinesc si visul parintilor mei de a-si face o casa intr-o zona linistita si superba din Romania.

8. Activitatea de videochat este confidentiala, nu te vad cunoscutii

Cu siguranta ti-ai pus problema daca te poate vedea vreun cunoscut sau daca va avea cineva acces la datele tale, insa sunt sanse minime.

Practic tu oricum nu te vei intalni niciodata cu clientii tai, mai ales ca poti bloca anumite tari, in cazul in care ti-ar fi teama sa te recunoasca cineva.

In plus, nu trebuie sa iti faci griji nici ca vei purta vreodata “stigmatul” job-ului de model de videochat pentru ca tu lucrezi de fapt sub un pseudonim, numele tau real nu apare nicaieri.

Cariera de model videochat la Standard Studio nu te va afecta niciodata intr-o alta cariera pe care ti-ai putea-o dori.

9. Nu trebuie sa faci ce nu iti place in camera de videochat

Uite asta chiar cred ca e un avantaj major al acestui job si al Standard Studio. La ce job mai ai libertatea de a alege cat, ce si cum faci? Pai cam la nici unul, poate numai daca esti sef 🙂 Ei bine, ca model de videochat, tu esti propriul tu sef.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti identifici abilitatile esentiale care iti vor asigura o baza de clienti fideli. Comunicarea este baza pentru jobul de model de videochat, nu nuditatea si nici felul in care arati.

Esti mereu singura in camera ta din studio si nimeni nu iti impune sa faci lucruri cu care nu te simti confortabil.

10. Cunosti oameni noi si interesanti

Intotdeauna mi-a placut sa cunosc oameni noi si tocmai de asta si am niste skill-uri sociale mai aparte, care ma ajuta sa vorbesc cu usurinta si sa mentin interesul viu clientilor mei. Nu fac eu discriminari, insa oamenii care intra in camera mea sunt in general dintr-o categorie sociala superioara. Sunt oameni cu care trebuie sa stii sa porti o conversatie.

Si sunt convinsa ca ai observat cat de mult te ajuta sa discuti cu cineva inteligent, te face si pe tine sa cresti social, profesional sau uman.

In fond, despre asta este vorba, de a lucra ceva care ne face placere si care sa ne faca sa evoluam, in timp ce nu avem grija zilei de maine.

E super tare sa fii model de videochat la Standard Studio:

  • castigi bani multi repede

  • esti platita saptamanal

  • ai un venit constant

  • totul se desfasoara in legalitate si nimeni nu vrea sa te pacaleasca

  • poti sa faci investitii majore foarte repede si usor

  • poti sa cumperi tot ce iti doresti, poti calatori in intreaga lume, iti poti ajuta familia

  • iti vei permite sa faci tot ce iti doresti!

Eu cred ca merita sa vii la Standard Studio la un interviu sa te convingi de beneficiile pe care un job de model ti le pune la dispozitie in cel mai tare studio de videochat din Bucuresti! Fa-ne o vizita!

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.