Poti face bani multi si lucrand in Romania!

articol-videchat2020

In prima parte a articolului ti-am povestit despre cum e sa lucrezi la un studio de videochat si de ce consider eu ca este un job de viitor, care se potriveste foarte bine trendurilor sociale actuale. Nu toti studentii isi doresc sa plece afara in cautarea unor job-uri mai bine platite si nici n-ar trebui sa fie nevoiti sa o faca, insa statisticile sunt foarte triste. O multime de tineri cu mult potential pleaca in strainatate pentru a lucra pentru bani mai multi decat ar face in cativa ani in Romania.

Videochat-ul – o meserie la care faci multi bani!

Investitorii ofera job-uri dintre cele mai diverse in Romania iar piata este plina de oferte. Printre cele mai banoase si atractive activitati se numara si videochat-ul.
“Eu sunt foarte bucuroasa ca lucrez la Standard Studio. Aici am un loc de munca sigur, bine platit si sunt aproape de cartierul in care am crescut. Nu mi-as dori sa traiesc la mii de kilometri departare de familie.” mi-a spus una dintre colegele model de videochat. Acelasi lucru il pot spune si eu, dupa ce cativa ani chiar imi faceam griji legat de viitorul meu de aici. Incepusem sa ma gandesc serios la faptul ca as putea avea o cariera semnificativ superioara si o situatie financiara mult mai buna in strainatate.

Videochat-ul iti asigura bani, timp si liniste
Modelele pe care le instruiesc merg pe acelasi principiu ca si mine. Vor sa isi castige existenta in tara si au gasit in videochat exact ce le trebuie: bani, timp liber si liniste.
Imi amintesc ca pentru cativa dintre colegii mei de facultate job-ul meu parea o gluma. Cu timpul au devenit interesati de ceea ce fac. Erau foarte curiosi sa stie ce face un trainer la un studio de videochat. Unii dintre ei m-au intrebat cum se pot angaja si ei aici.

Eu cred cu tarie ca in cativa ani videochat-ul va deveni o activitate fireasca intr-o tara libera in gandire. Cum strazile vor fi mai curate si blocurile vechi vor fi renovate, asa si gandirea colectiva va fi mai limpede si mai logica.

Videochat-ul nu inseamna un show de pornografie
Romanii vor privi videochat-ul ca pe o practica absolut fireasca, pentru ca vor fi mai bine informati. Tot mai multe modele isi vor spune povestile, fara teama ca cineva le judeca. Si tot mai putine vor fi acelea care vor lucra in domeniu, crezand ca vor platite doar pentru frumusetea lor.

Modelele trebuie sa inteleaga ca membrii cauta o experienta cat mai apropiata de realitate.

Pentru modele va fi o activitate mai greu accesibila decat in zilele noastre, pentru ca membrii de pe site-uri evolueaza si ei impreuna cu vremurile. Pentru ei conteaza mai mult experienta de videochat decat partea de sexualitate/aspect fizic. Ei pun pret pe calitatea conversatiei si interactiunii, calitatea imaginii. Nu vor un show privat asemanator unui film erotic.

Pentru un model nu mai este suficienta prezenta in fata camerei web. Nuditatea, vulgaritatea si gesturile prea teatrale atrag mai degraba critici, decat laude.

Comunicarea inteligenta este esentiala in videochat
In 3 ani comunicarea nu se va mai rezuma la un schimb de cuvinte simple. Limba engleza la nivel avansat si vocabularul bogat vor fi decisive pentru un model, in cursa catre castigurile mari.

Toate acestea sunt presupunerile mele bazate pe realitatile in care traim astazi. Este un exercitiu de imaginatie care, zic eu, are toate sansele sa se concretizeze in urmatorii ani. Cu totii avem nevoie de o viziune personala pentru a inainta catre obiectivele noastre.

Voi cum vedeti viitorul? Astept cu interes comentariile voastre la articol si reiau chiar invitatia de a veni la noi la sediul din centrul Bucurestiului pentru a discuta LIVE!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.