La barfa cu Izabela – Episodul 4

blog-header-izabela-4

Weekend-ul trecut am fost cu Ruxi la „Frumoasa si bestia“. Ne-a placut la amandoua, e un film foarte frumos, insa eu nu inteleg cum o fata frumoasa ca Belle se poate indragosti de o bestie cu blana, coarne si coada. Ptiu, drace!

Ruxi ii tot da inainte cu faze de genul ca dragostea face minuni, ca dragostea nu e intre corpuri, ci intre suflete, cum a citit ea intr-o carte, insa hai sa fim serioase: doar in basmele de adormit copiii e posibil ca dragostea sa se infiripe intre doua suflete, fiecare inchis intr-un corp de o alta specie.

E ca si cum m-as duce eu la Ferma Animalelor din Pantelimon, si un bou mai sensibil s-ar uita asa mai lung la mine, si eu m-as uita mai lung la el, dupa care ne indragostim, spre disperarea vacilor de-acolo. Nu, pe bune?!

Faza amuzanta e ca la film, in fata noastra, erau Elena Udrea si iubitul ei lipovean, Adrian Alexandrov. Ma rog, ii stiu numele din presa, ca n-am facut cunostinta nici cu el, nici cu Udrea. Umbla vorba prin presa ca ar fi superdotat baiatul si sa-i fie de bine, in primul rand lui si apoi ei.

Ruxi zice ca iubitul lui Udrea e prea papusel si ca ei nu-i plac papuseii si manechinii astia care se epileaza pe piept, inghinal si peste tot, si isi dau unghiile cu lac si pierd o gramada de timp in fata oglinzii, mai ceva ca fetele.

Bine, nu arata rau baiatul, trebuie sa recunosc. Problema e ca dinspre ei, adica dinspre Udrea si lipovean, care au stat chiar pe randul din fata noastra, venea un damf de parfum de iti lua nasul. Plus ca nu tineam neaparat sa o vad pe Udrea cum ii baga limba in gura papuselului ei, in fine…

La cateva zile dupa faza asta, aflu de pe net ca Udrea a fost condamnata la 6 ani de inchisoare. Decizia nu e definitiva, dar oricum e nasol.

Am intrebat-o pe Ruxi cum crede ea ca e sexul intre doua persoane inainte de a se desparti pentru o perioada lunga de timp, insa Ruxi a fost pragmatica, spunand ca, daca Udrea intra la inchisoare, lipoveanu doar n-o fi prost sa o astepte, el e mult mai tanar decat ea, se descurca el. Dar ce te faci daca o iubeste, am intrebat-o pe Ruxi, iar ea a zis ca cine iubeste, patimeste, dar tot nu crede ca un barbat tanar si frumos ar avea vreun motiv sa astepte o femeie de 50 de ani sa se elibereze din inchisoare. Bine, Udrea are vreo 43 de ani acum, dar peste sase ani o sa se apropie de 50. Nasol!

Uite de aia e bine sa nu furi, ca sa nu o furi.

Am vazut pe internet ca Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au fost la peste, la stiuca. Am inteles ca Dragnea, a carui mustata in continuare ma lasa rece, a prins 17 stiuci, iar Grindeanu doar 9.

N-am inteles niciodata chestia cu prinsul de peste, sa stai ore in sir cu ochii in apa si, din cand in cand, sa scoti cate un peste speriat, cand exista atatea restaurante bune unde poti comanda ce peste doresti tu. Plus ca mie imi plac fructele de mare, stiuca nu imi spune absolut nimic, ba chiar mi se pare un peste urat cu spume, cam ca Dragnea cand isi pune pe el o sapca pe cap si isi arata dintii aia stricati. Nu l-as pupa nici daca mi-ar aduce o galeata plina cu midii, calamari si creveti.

Bine, nici Grindeanu nu mi se pare mai atragator ca barbat, dar el macar are dinti. Ruxi zice de Grindeanu ca e si el un fel de stiuca aterizata in carligul lui Dragnea. Spre deosebire de mine, Ruxi chiar se pricepe la politica.

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.