Standard Studio te trimite GRATUIT la Roma. Iata ce SA NU RATEZI in Orasul Etern!

Dupa cum bine stii, Standard Studio isi recompenseaza modelele noi in aceasta vara cu o excursie gratuita la Roma pentru doua persoane. Orasul Etern e o destinatie pe care trebuie s-o experimentezi macar o data in viata, asa ca bonusul acesta ti se potriveste ca o manusa. Ti-am pregatit un articol care o sa-ti dezvaluie cele mai interesante activitati si locuri de vizitat in Roma, astfel incat sa poti sa te bucuri la maxim de timpul petrecut acolo. Daca ai inceput deja activitatea la Standard Studio iti uram spor la impachetat bagajul pentru aceasta super vacanta! Daca nu esti inca model Standard Studio, nu-ti face probleme, daca incepi activitatea pana in 30 septembrie, te califici pentru excursie. Iata ce poti sa vizitezi si sa faci in Orasul Etern:

Colosseum-ul

Colosseum-ul este de neratat pentru oricine care viziteaza Roma. Ar fi pacat sa treci pe langa acest obiectiv turistic maiestuos, mai ales ca face parte din cele 7 Minuni ale Lumii. Construit intre 72 si 80 AD, era cea mai mare constructie a vremurilor sale si dupa 2000 de ani inca rezista, in ciuda incendiilor, razboaielor sau catastrofelor naturale.

Putina lume stie, insa, ca din fatada de marmura a Colosseum-ului s-a construit Bazilica Sf. Petru din Vatican, un alt obiectiv pe care nu ar trebui sa il ratezi. De altfel, Vaticanul cu Muzeele sale ar trebui sa se regaseasca pe itinerarul tau, daca esti pasionata de arta si istorie. Fara indoiala, Capela Sixtina este cea mai celebra sectiune, insa Apartamentul Borgia, Muzeul Chiaramonti, Muzeul Egiptean Gregorian, Muzeul Etnologic, Colectia de Arta Religioasa Moderna si altele asemenea sunt la fel de fascinante.

Orasul etern al pisicilor

Roma este raiul pisicilor, asa ca fii gata sa le vezi peste tot. Apreciate din Antichitate pentru ”serviciile anti-rozatoare”, din 1991 sunt protejate de lege si aproximativ 120.000 de exemplare traiesc pe strazi. Mai mult, daca iti plac felinele, nu ai cum sa nu mergi la Romeow, un cat bistro cu stil.

Fontana di Trevi

Ce ar fi o vacanta la Roma fara sa arunci macar o moneda norocoasa in Fontana di Trevi? Zilnic se aduna 3.000 de euro din celebra arteziana, iar banii se doneaza oamenilor nevoiasi sub forma de carduri pentru alimente. Nu uita sa-ti faci si o poza pe Treptele Spaniole din apropiere si sa o pastrezi ca sa documentezi foto excursia, una dintre conditiile vacantei. Nu trebuie sa fie neaparat poze cu tine, ne poti trimite poze cu mancare, peisaje, lucruri care ti-au placut acolo, etc. Pozele o sa apara si pe blog, asa ca abia asteptam sa vedem cum te-ai distrat.

Bocca della Verita

Este un obiectiv de neratat, mai ales daca alegi sa iti iei iubitul cu tine in aceasta vacanta. Legenda spune ca statuia de marmura iti reteaza mana daca indraznesti sa spui o minciuna, asa ca e momentul perfect sa iti testezi jumatatea si sa ii pui toate intrebarile pe care nu ai indraznit sa le spui pana acum 😉

Excursia la Roma oferita de Standard Studio este pentru 2 persoane, asa ca poti lua pe oricine doresti, gratuit. 

Sursa foto

Cripte si catacombe

Roma subterana este la fel de fascinanta ca orasul de deasupra solului. Daca nu esti prea sensibila si iti plac astfel de aventuri, un tur al catacombelor si criptelor orasului o sa fie cu siguranta pe gustul tau. Catacombele San Callisto, San Sebastiano sau Santa Domitilla de pe Via Appia pot fi vizitate cu ghid, iar Cripta Capuccini, decorata cu schelete umane cu siguranta o sa-ti taie respiratia. 

roma
Sursa foto

Piramida lui Cestius

Credeai ca doar in Egipt poti sa vizitezi piramide? Ei bine, poti sa faci asta si la Roma. Piramida lui Gaius Cestius, in care se afla mormantul acestui praetor roman, are aproape 2000 de ani vechime si se poate vizita si in interior.

Muzeul Pastelor

Iti plac pastele? La Roma o sa le gasesti din plin, nu doar in restaurante, mai mult, acest aliment tipic are un muzeu dedicat in Orasul Etern. Deschis in 1993, Muzeul National al Pastelor este dedicat istoriei, fabricarii si evolutiei culinare.

Vezi Roma de pe Vespa

Daca vrei sa vezi Roma ca un roman adevarat, trebuie s-o faci de pe Vespa. Exista tururi speciale sau poti sa inchiriezi motoreta si sa explorezi pe cont propriu.

Sursa foto

TramJazz

Este o experienta inedita care combina muzica, mancarea buna si vizitarea orasului pe timp de noapte. Practic vezi minunatiile Romei in timp ce iei o cina romantica la lumina lumanarii si asculti muzica live. Ce-ti poti dori mai mult?

Shopping, shopping si iar shopping

O vacanta nu e completa daca nu te intorci si cu niste suveniruri vestimentare ;). Roma este locul perfect in care sa faci shopping si sa gasesti lucruri de calitate pentru orice buget. Via Condotii si Treptele Spaniole adapostesc magazinele de designer, aici o sa gasesti Armani, Prada sau Gucci. Pe Via del Corso te vei intalni cu branduri precum Diesel, Levis sau Zara, iar daca iti plac chilipirurile si antichitatile, piata de vechituri Porto Portese, care se tine in fiecare duminica e locul pentru tine.

Asadar, tot ce iti mai ramane de facut este sa iti faci bagajul si sa iti planuiesti itinerarul. Speram ca am reusit sa iti dam cateva idei bune mai sus 😉

Iar daca nu ai intrat inca in cursa pentru vacanta, mai ai timp pana la finalul lunii. Iti reamintim ca tot ce trebuie sa faci este sa devii model Standard Studio pana in 30 septembrie 2018, sa castigi minim 600 de dolari pe saptamana timp de 4 saptamani (total de minim 2.400 de dolari care sunt banii tai) si excursia e garantat a ta! Fara tragere la sorti, fara nicio conditie ascunsa. “Targetul” este si usor de atins, zeci de modele Standard Studio sunt deja la acest nivel de incasari.

Premiul e pentru doua persoane, asa ca poti sa-ti iei o prietena cu tine sau pe oricine vrei. Biletele de avion si cazarea pe trei nopti la Roma sunt asigurate de catre Standard Studio. Nu-ti mai ramane decat sa te programezi la un interviu si sa te pregatesti pentru super vacanta la Roma!

Iar asta e doar inceputul :-). Castigurile de la Standard Studio o sa-ti permita un stil de viata in care vei putea sa calatoresti oriunde iti doresti, sa-ti faci toate poftele fara sa te ingrijorezi vreodata de bani.

Suna bine, nu-i asa? Ce mai astepti? Programeaza-te la interviu si incepe noua ta viata acum! Echipa Standard Studio este aici sa te ajute si sa te indrume la fiecare pas. Te asteptam!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.