La barfa cu Izabela – Episodul 18

alaptat in public

Am vazut, fetelor, ca s-a discutat foarte mult in ultimele zile despre alaptatul in public. Am citit tot felul despre pareri pro si contra. Uneori am senzatia ca lumea se plictiseste, ca nu mai are subiecte de discutie si inventeaza tot felul de probleme ca sa aiba cu ce-si umple timpul vorbind despre ele.

Nu vad de ce alaptatul in public ar fi ceva indecent, cum am vazut ca sustin unii pudibonzi, din moment ce in spatiul public se intampla lucruri cu adevarat indecente si nimeni nu are nici o problema cu ele. Exista o gramada de obscenitati in spatiul public: de la felul in care se vorbeste pe strada pana la aruncatul pe jos a gunoaielor, de la limbile bagate in gura in vazul tuturor pana la bulaneala si mameleala pe care unii le practica fara nici o jena, ca sa nu mai zic de show-urile de prost gust de la televizor sau de spectacolele proaste pe care le ofera politicienii, plus multe altele.

Indragostitii care isi pun mana pe cur in public nu se compara cu femeile care isi alapteaza copiii prin parcuri sau pe strada. Eram eu odata pe o plaja de nudisti, nu spun unde, ca nu vreau sa fac reclama, si am vazut vreo cateva tipe care le-o frecau iubitilor lor si le faceau sex oral in vazul tuturor, fara nicio jena.
Asa ca femeile pot alapta linistite oriunde e nevoie, caci asta ar fi cea mai mica problema a Romaniei.

Pentru ca tot am pomenit mai sus de sex oral, mi-am amintit de cazul preotului Cristian Pomohaci, care mai e si cantaret de muzica populara, cu care a aparut la un moment dat o inregistrare audio in care Pomohaci incerca sa il convinga pe un baiat in varsta de saptesprezece ani sa faca sex cu el.

Am inteles ca Pomohaci a fost dat afara din preotie, dar continua sa apara in spatiul public pe la tot felul de evenimente. Pai, abia chestia asta e cu adevarat indecenta.

Apropo de Pomohaci, am primit de la un prieten, pe WhatsApp, un banc foarte bun. Eu nu prea ma dau in vant dupa bancuri, dar la asta am ras. Vi-l transcriu si voua, ca poate aveti chef sa radeti:

O calugarita se urca intr-un taxi. Taximetristul porneste catre adresa indicata de calugarita, care observa ca barbatul de la volan devine din ce in ce mai nelinistit.

– Ce este, fiul meu? il intreaba calugarita.

– Nu stiu cum sa va zic, maica, mi-e cam rusine.

– Hai, spune, fiule, nu-ti fie rusine, mie poti sa-mi spui orice.

– Pai, stiti, mereu am avut o fantezie sexuala pe care niciodata nu mi-am satisfacut-o.

– Ce anume?

– Sa-mi faca sex oral o calugarita.

Calugaritei ii apare un zambet pe buze.

– Pai, sa vedem ce putem face, fiule.

– Se poate face ceva?

– Da, dar cu o conditie: sa fii crestin si necasatorit.

– Pai, da, sunt si crestin, si necasatorit.

Taximetristul trage masina pe dreapta, intr-un loc ceva mai ferit, iar calugarita se apuca de treaba. Ii desface prohabul, il mangaie si, inainte de a incepe oralul, spune de trei ori un „Doamne, ajuta!“.

Cand treaba a fost incheiata, taximetristul spune:

– Iertati-ma, maicuta, v-am mintit. De fapt, sunt musulman si mai sunt si casatorit.

– Stai linistit, fiule, nici eu nu sunt calugarita. Ma cheama Cristian Pomohaci si merg la un bal mascat.

Cam atat pentru azi, fetelor. V-am pupat, pe curand!

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.