Cele mai importante reguli si particularitati ale Streamate

Ai vazut deja ca Streamate este cel mai bun site de videochat din lume si ti-am si explicat motivele. Acum, insa, a venit momentul sa iti dezvaluim si alte caracteristici importante ale site-ului. Toate ca sa fii cat mai bine informata si sa poti sa te folosesti de toate micile detalii ca sa performezi cat mai bine si sa iti umpli contul de bani.

Asa cum te-am obisnuit cu articolele noastre, menite sa iti vina in ajutor cu sfaturi si tips-uri utile care sa iti usureze treaba, si acest articol are misiunea sa iti ofere informatii complete despre site, cu reguli generale si optiuni ale camerelor de chat pentru ca tu sa stii cat mai bine de ce tool-uri sa te folosesti ca sa iti cresti castigurile si de ce anume sa te feresti ca sa eviti suspendarea contului sau alte probleme. Cel mai probabil pe unele le stii, poate despre altele o sa afli detalii noi, dar cu siguranta acest articol poate sa fie o referinta utila atunci cand ai o nelamurire in ceea ce priveste site-ul.

Inainte sa discutam despre optiunile pe care ti le ofera Streamate ca sa iti imbunatatesti activitatea, haide sa trecem in revista REGULILE DE BAZA ALE STREAMATE de conduita si siguranta:

  • Protectia datelor personale

Streamate a creat un mediu sigur de interactiune intre modele si membri, iar orice comunicare in afara platformei contravine reglementarilor site-ului. Nu ai niciun motiv sa iti dai informatiile personale de contact membrilor, inclusiv link-uri catre social media sau site-uri personale si nici sa le accepti pe ale lor. Chiar daca un membru iti lasa datele de contact, nu le folosi, si este de datoria ta sa raportezi incidentul imediat.

Nu uita ca tu faci regulile in pagina ta de chat! Daca anumiti membri te fac sa te simti inconfortabil, ai dreptul sa ii dai afara temporar (kick) sau permanent (block).

  • Restrictii geografice

Orice persoana cu acces la internet iti poate accesa chat-ul online, cu exceptia tarilor cu incidenta ridicata a fraudei, care au accesul restrictionat pe Streamate. Printre acestea se numara si Romania, asa ca nu are rost sa iti activezi blocarea geografica a tarii, pentru ca este deja blocata.

Daca doresti sa blochezi o alta tara, stat din alta tara sau oras, o poti face de pe contul tau, persoanele din acea regiune neputand sa iti vada camera de chat pe site. Atentie, insa, pentru ca asta inseamna ca restrictionezi toti membrii nelogati care acceseaza site-ul. Te vor vedea doar membrii care sunt logati in conturi si care se afla in regiunile care nu sunt blocate de tine, iar asta iti va limita serios traficul si prin urmare si incasarile. Te sfatuim sa nu folosesti aceasta optiune decat daca este absolut necesar!

  • Sinceritate si transparenta

Daca nu te reprezinti cu onestitate pe site, bifezi anumite optiuni, caracteristici care nu sunt adevarate sau pe care le promiti membrilor si nu te tii de cuvant, contul tau poate fi suspendat. In schimb poti sa faci modificari la varsta virtuala si locatie.

Vanzarea de obiecte sau servicii in chat este strict interzisa. Este acceptabil sa iti folosesti creativitatea pentru a le cere membrilor sa contribuie, dar trebuie sa faci asta in limita regulilor de pe site.

De asemenea, daca ai cont individual, pentru o singura persoana, numai TU ai dreptul sa apari in imaginea online. Nicio alta persoana nu are voie sa apara online pe contul tau. Daca doresti sa folosesti un cont de cuplu, trebuie sa creezi un nou cont pentru aceasta interactiune, cont pe care sa adaugi informatiile si documentele de identificare pentru ambele persoane. Este acceptat sa ai active pe site un cont individual si un cont de cuplu in acelasi timp. Minorii si animalele de companie nu au voie sa apara niciodata pe camera.

O alta regula importanta se refera la imaginea pe care o afisezi in partea gratuita a paginii de chat. In aceasta sectiune, nuditatea sub linia taliei este strict interzisa.

Tine minte ca daca incalci regulile de mai sus, contul pe Streamate iti poate fi suspendat sau chiar sters definitiv. In schimb, daca respecti regulile si tii cont de micile trucuri pe care le poti face pe site ca sa-ti imbunatatesti profilul si performanta pe site, rezultatele nu o sa intarzie sa apara.

bani pe streamate

Iata care sunt OPTIUNILE STREAMATE pentru contul tau:

  • Serviciul apelare telefonica

Streamate ofera serviciul de apelare telefonica a modelelor de catre membri, prin intermediul site-ului. Numerele de telefon raman confidentiale, iar site-ul va conecteaza prin internet, fara sa existe o legatura telefonica directa si un schimb de numere de telefon.

Membrii te pot suna numai cand esti online si numai cand se afla in sectiunea de chat platit de pe pagina ta.

Poti sa iti setezi optiunea in sectiunea “My phone numbers”. Streamate nu aplica un tarif pentru acest serviciu nici membrilor, nici modelelor

  • Block Sessions

Un “block session” reprezinta o oferta pe care ai optiunea de a o face membrilor. Aceasta oferta presupune ca membrul sa cumpere o sesiune platita pe o durata mai mare pre-stabilita la care primeste din partea ta un discount procentual.

Membrii pot opta pentru premium chat (pot intra si alti membri) sau exclusive chat (nu pot accesa si alti membri chat-ul tau platit in acelasi timp).

Cand un membru initiaza cererea de block session, vei avea posibilitatea sa accepti sau sa refuzi. Asigura-te ca vei ramane online suficient de mult timp ca sa duci la bun sfarsit intreaga durata a block session-ului.

  • Tag-uri

Membrii pot adauga Tag-uri (etichete) performerilor pe care i-au vazut in privat. Acest lucru ii ajuta sa noteze ce li s-a parut iesit din comun la fiecare model.

Tag-urile primite sunt listate pe profilul tau si sunt folosite in motorul de cautare de pe site pentru a le permite altor membri sa te gaseasca.

Poti sa vezi ce Tag-uri ti s-au pus in sectiunea “My Tags” din “My Users Menu”. Daca vezi un Tag care te caracterizeaza negativ si pe care nu il doresti public pe contul tau, il poti bloca. Da click pe “Block Tag” ca sa il faci invizibil.

  • Favorites

Membrii te pot “nota” ca model favorit. Asta inseamna ca de fiecare data cand esti online membrul te va vedea ca primul model de pe site, sau intre primele daca are mai multe modele pe care le-a notat ca favorite.

Nu este necesar ca membrii sa fie in partea de chat privat ca sa te noteze ca model favorit. Pot face asta si cand sunt in free chat.

Cu cat mai multi membri te-au notat ca model favorit, cu atat mai bine pentru tine si incasarile tale.

In primul rand, toti cei pentru care esti model favorit au sanse foarte mari sa iti devina membri fideli, asigurandu-ti incasari stabile in mod constant. In plus, algoritmul Streamate care iti decide pozitia pe site, tine cont de numarul de membri care te au la “Favorites”. Cu cat esti mai populara, cu atat esti mai promovata!

Este o idee buna sa amintesti tuturor membrilor cu care intri in contact sa te adauge la favorite (“Please add me to favorites!”) pentru a-ti creste nivelul de incasari.

CTA block Streamate

STANDARD STUDIO E RECOMANDAT DE STREAMATE, CEA MAI MARE RETEA DE VIDEOCHAT DIN LUME

Stiai ca Standard Studio lucreaza doar cu Streamate?


Vreau sa fac videochat pe cel mai bun site »

 

Afla mai multe pe https://standardstudio.ro

  • Ratings

Stelele pe care le vezi pe profilul tau, reprezinta rating-ul tau mediu. La prima logare, incepi cu 4 stele din 5.

Membrii au optiunea de a da un rating (o nota) prestatiei tale. Odata ce ai primit rating-uri de la 5 membri diferiti, pe contul tau va aparea media dintre aceste 5 note.

In cazul in care ai primit mai multe rating-uri mai mici de 3 stele, acestea iti vor afecta negativ pozitia pe site si vizibilitatea, asadar este o idee buna sa le sugerezi membrilor sa iti dea rating-uri de 5 stele la incheierea fiecarei sesiuni. Astfel o sa-ti imbunatatesti pozitia in lista de modele si implicit o sa ai incasari din ce in ce mai mari!

  • Cam 2 Cam

Daca un membru are instalata pe calculator o camera web, poate solicita sa iti arate imaginea camerei sale, dar numai in modul de chat privat sau exclusiv. In momentul in care el initiaza Cam 2 Cam iti va aparea o fereastra in care poti accepta sau refuza cererea.

Daca nu refuzi, cererea va fi acceptata automat si pe pagina de chat in partea de sus-stanga iti va aparea imaginea membrului. Poti muta aceasta imagine oriunde vrei pe ecranul tau.

Unele modele aleg sa ofere optiunea Cam 2 Cam numai in partea de chat exclusiv, considerand ca este un tip de interactiune mai solicitanta, care presupune un tarif mai mare pe minut.

Speram ca ti-a fost de ajutor articolul si ti-am oferit ponturi utile, sau daca le stiai, e o modalitate perfecta de a-ti reaminti de ele ca sa profiti de aceste optiuni la maxim. Poti sa ne contactezi pentru orice intrebari sau nelamuriri, iar daca nu faci parte inca din familia Streamate si Standard Studio, te asteptam la un interviu.

Poti sa te programezi AICI! Te asteptam!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.