Ce inseamna training in videochat si de ce este foarte important?

training in videochat Inainte sa ajung la Standard Studio, nu avusesem nicio tangenta cu domeniul videochat. Aveam la fel de multe preconceptii despre aceasta activitate ca oricine altcineva. Pe masura ce am invatat mai multe despre aceasta activitate, rand pe rand, fiecare preconceptie a fost eliminata. Una dintre primele lectii pe care le-am invatat a fost ca trainingul in videochat poate sa faca diferenta intre incasari extraordinare si castiguri mediocre.

Precum restul oamenilor, credeam ca fetele frumoase au mai multe sanse si incasari mai mari decat cele care n-au tocmai masuri de fotomodel. Din fericire am invatat repede ca pentru a avea succes ca model, trebuie sa fii dotata cu o minte agera, sarm si ambitie.

Am observat ca fetele care se folosesc de inteligenta si de persuasiune sunt cele pe care membrii Streamate le prefera, le rasfata si cu care aleg sa isi petreaca timpul.

Iar partea cea mai tare e ca toate acestea se invata. Aici se vad rezultatele unui training eficient in videochat.

Am fost martora la transformari incredibile ale modelelor cu care am avut ocazia sa lucrez. Am vazut cum din fete timide si nesigure, au devenit maestre in arta conversatiei, stapane pe propria sexualitate si, evident, modele de top. Totul pentru ca echipa Standard Studio le-a pus la dispozitie instrumentele necesare.

Andra este studenta in anul II si lucreaza ca model videochat inca din prima luna de studentie. Si-a dat rapid seama ca viata din caminele studentesti din Romania nu este pentru ea si ca poate sa isi imbunatateasca situatia. Fiind dintr-o zona rurala, profesorii de engleza nu au sustinut-o niciodata si aceasta limba i-a ramas straina. Desi deosebit de naturala si frumoasa, nu stia cum sa scoata in evidenta atuurile ei.

La Standard a gasit echipa care nu a abandonat-o nicio secunda; i-a oferit training in videochat, iar in doar 3 luni a ajuns sa stapaneasca la nivel conversational engleza, sa se mute cu chirie intr-o garsoniera din centrul orasului, sa isi cumpere toate hainutele la care doar visa cand a venit in Bucuresti si sa fie si o studenta eminenta. Incredibil, nu-i asa?

Andra nu este singurul exemplu unde trainingul a facut diferenta.

Dorina este o femeie matura, cu familie, copii si care atunci cand a pasit pentru prima data in sediul Standard Studio isi pierduse increderea in ea si in capacitatea ei de a mai atrage barbatii.

Viata nefericita pe care o traise pana in acel moment isi pusese amprenta asupra aspectului ei si a imaginii pe care o proiecta celor din jurul ei. In primele saptamani i-a fost greu sa accepte ca are potentialul despre care ii vorbeau toti trainerii, insa incetul cu incetul a inceput sa aplice sfaturile noastre, sa se machieze de placere si sa isi aranjeze parul pentru ea si nimeni altcineva. Astazi este unul dintre modelele Standard de top, isi tine capul putin mai sus si in vocea ei se aude increderea in sine.

Trainerii Standard Studio au avut ocazia sa lucreze cu mii de persoane de-a lungul carierei lor si contribuit la sute de transformari.

Standard Studio ofera training videochat personalizat

In primele luni de activitate, toate modelele au nevoie de o persoana care sa le fie alaturi, sa le ghideze si sa le sustina. De la logarea pe site si pana la interactiunea cu membrii, un trainer va tine cont de nevoile fiecarui model in parte si o sa le ofere suportul necesar ca ele sa isi desfasoare activitatea eficient.

Cel mai eficient training in videochat

Scopul final al unui trainer profesionist este sa invete modelul sa se ajute singura. Primele trei luni de activitate sunt cele mai importante. Cunostintele pe care le vei dobandi in aceasta perioada vor da ritmul progresului tau.

Adesea ne este greu sa acceptam parerile celor din jur despre propria noastra persoana, insa un model de videochat stie ca este vazuta in permanenta de sute de persoane. Avand o perspectiva exterioara, trainerul tau va fi alaturi de tine si iti va expune obiectiv aspectele ce pot fi imbunatatite la activitatea ta.

Trainerii au scopul sa ajute modelele sa progreseze in permanenta, sa se perfectioneze si, evident, sa-si mareasca incasarile constant. De aceea, trebuie sa stii ca sunt persoanele care iti vor mereu binele si nu te vor sfatui niciodata in dezavantajul tau.

Calitatea imaginii pe care o afisezi online membrilor este foarte importanta, felul in care iti asezi luminile din camera si setarile webcamului fac diferenta intre un model profesionist si unul amator.

Trainerii stiu deja care sunt tinutele si ipostazele care te avantajeaza si care iti vor atrage si mai multi membri in camera de chat.

Trainerul te va invata cum sa te pui cat mai bine in evidenta si sa profiti de micile trucuri ale tehnologiei, astfel incat sa ai o imagine impecabila tot timpul.

Trainingul in videochat oferit de Standard Studio este unul personalizat si adaptat in functie de nevoile si caracterul fiecarui model si fiecarui membru cu care acestea interactioneaza.

Nu toate femeile arata la fel, nu toate au aceeasi personalitate si nu vor atrage acelasi tip de membri. Asadar nu exista o reteta universala.

Trainingul nu se incheie odata ce ai invatat toate trucurile videochatului. Trainerul tau o sa te sprijine in toata cariera ta si o sa fie alaturi de tine in orice situatie.

O sa te consoleze cand membrul tau cel mai fidel si constant iti spune ca nu te mai poate vizita pentru ca sotia lui a aflat despre discutiile voastre.

O sa te motiveze cand, la sfarsit de saptamana, cand mai ai putin pana iti atingi incasarile record si simti ca vrei sa renunti si sa te multumesti cu mai putin nu te va lasa sa accepti mai putin decat ceea ce meriti!

O sa fie omul care te asculta fara sa te judece. Din pacate, in Romania modelele online se confrunta adeseori cu prejudecatile oamenilor din jur. Chiar si Izabelei, modelul superstar Standard Studio, i-a fost dificil la inceput sa recunoasca prietenilor si familiei in ce consta sa fii cu adevarat model videochat. Nimeni nu te intelege mai bine ca un trainer care a lucrat cu mii de modele.

Alege sa ai parte de training profesionist in videochat. Alege sa ai sprijin constant si personalizat nevoilor tale. Pentru ca nivelul de invatare o sa iti stabileasca nivelul castigurilor. Vino la Standard Studio sa descoperi ce inseamna training in videochat si cum poate sa te ajute sa iti cresti incasarile!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.