Afla ce este Top Spot Show si cum poti fi aleasa de Streamate

top spot show streamateAsa cum ai vazut in mai multe articole pe blog, Streamate este un site de videochat care ofera modalitati variate pentru ca modelele sa iasa in evidenta si sa faca mai multi bani. Doar pe Streamate ai atat de multe beneficii si instrumente care sa te ajute sa faci banii la care ai visat. Un exemplu bun este Gold Show, spectacolul privat al unui model prin care atrage atentia si ii face pe membri sa o urmareasca si sa plateasca bani frumosi pentru asta. Un alt “instrument” care sa dea “boost” castigurilor tale pe Streamate este Top Spot Show. Afla din acest articol ce este un Top Spot Show si ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa fii aleasa de Streamate pentru acest tip de show.

Daca la Gold Show modelul alege cand si cum sa faca show-ul, dupa ce se califica pentru aceasta optiune, in cazul Top Spot Show Streamate face alegerea. Iata cum functioneaza:

In fiecare zi, Streamate alege cateva modele de top pentru a aparea in show-uri speciale propuse de producatorii Streamate. Aceste show-uri nu pot fi vizionate din Romania. Modelelor care sunt selectate li se garanteaza o anumita suma fixa pentru show-urile respective si reusesc sa aiba un trafic mult mai mare decat de obicei. Practic, Top Spot Show iti da oportunitatea sa fii in centrul atentiei pe site si sa castigi multi bani. Pe langa faptul ca ai un castig financiar garantat, ai de castigat si notorietate care o sa-ti fie de folos in toata cariera de model. Cu cat esti mai cunoscuta de membri, cu atat iti e mai usor sa construiesti relatii cu ei si sa iti cresti substantial incasarile.

Cum poti sa fii aleasa pentru Top Spot Show?

Au acces la acest tip de show doar modelele care au optiunea Gold Show aprobata pe contul de model.

Pentru a te califica trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

– imaginea difuzata de tine pe site sa fie HD

– sa folosesti audio

– sa ai un rating de cel putin 4.5 stele din 5

– sa fii online in mod constant si aproximativ in acelasi interval orar. Daca iti maresti numarul mediu de minute online saptamanale, ai mai multe sanse sa fii unul dintre modelele selectate.

Sistemul de alegere a modelelor Top Spot Show este automat.

Inainte sa ai sansa de a fi un model caruia ii este oferit Top Spot show, trebuie sa accepti regulile de difuzare ale unui astfel de show. Ca sa iti activezi aceasta optiune, trebuie sa accesezi meniul “My dashboard”, apoi “Top Spot Show”.

Citeste documentul legal de acceptare si bifeaza ca accepti.

Dupa ce toate aceste conditii sunt indeplinite, in timp ce esti online, poti primi oferta de Top Spot Show. Aceasta oferta include garantia unei sume pe care o vei castiga in acest show. Daca accepti, iti va incepe un Gold Show.

Ai grija ca respecti toate regulile de difuzare a show-ului Top Spot. In caz contrar, show-ul va fi terminat si nu iti vei primi incasarile.

Cum arata un Top Spot Show?

Partea preliminara show-ului Top Spot este similara cu cea preliminara Gold Show-ului, mai precis la fel ca intervalul in care modelul strange bani de la membri. Diferenta este ca suma totala pentru inceperea show-ului este propusa de Streamate si nu aleasa de model.

Vestea buna e ca iti vei primi toti banii, chiar daca suma propusa nu se strange in totalitate de la membrii de pe site, pentru ca Streamate va plati modelului diferenta. Astfel, suma propusa de site pentru show-ul Top Spot reprezinta un castig garantat pentru model, indiferent de contributia membrilor.

Cand show-ul se incheie, iti vei primi incasarile ca la un alt Gold Show normal.

Cum sa-ti cresti sansele sa fii aleasa pentru Top Spot Show?

Nu exista o regula cu privire la acordarea de Top Spot Show-uri. Unele modele pot primi cerere zilnic, altele o data pe luna, iar unele dintre ele chiar niciodata. Nu exista nicio garantie in ce priveste acordarea acestui tip de show. Din fericire, insa, sunt cateva tehnici care iti cresc sansele sa fii printre norocoasele care sunt selectate de Streamate.

Ca sa ai mai multe sanse sa fii aleasa pentru Top Spot, iti recomandam sa initiezi cat mai multe Gold Show-uri. De asemenea, asigura-te ca iti setezi goal-ul in asa fel incat acesta sa fie aproape mereu atins.

Tinand cont ca Top Spot Show-ul presupune si o compensatie din partea site-ului, modelele care reusesc de regula sa isi atinga targetul la Gold Show-urile obisnuite vor avea mai multe sanse sa fie propuse pentru Top Spot Show.

Mai mult, si sumele setate in Top Spot Show-uri o sa varieze in functie de succesul pe care il au modelele in Gold Show. Asta inseamna ca cu cat sumele atinse in Gold sunt mai mari, cu atat cele setate si GARANTATE in Top Spot Show-uri o sa fie pe masura.

Atat Gold Show, cat si Top Spot Show sunt optiuni pe care o sa le gasesti doar pe Streamate, pentru ca este un site de videochat care pune calitatea interactiunii si satisfactia financiara a modelelor pe primul loc. De aceea, pe Streamate, o sa gasesti mereu modalitati care sa te ajute sa iti cresti consistent incasarile.

Streamate ofera constant premii, bonusuri si concursuri si nu penalizeaza financiar modelele. Daca exista cereri de chargeback de la membri, nu le scad din incasarile modelelor. De asemenea, ofera show-uri cu suma garantata in bani – precumTop Spot Show – modelelor performante.

In asemenea conditii, nu ai cum sa nu castigi banii care sa-ti permita un stil de viata la care altii doar viseaza.

Vino la Standard Studio si incepe sa lucrezi in cea mai mare retea de videochat din lume. La Standard Studio lucram exclusiv cu Streamate si iti oferim si training pe model american, ca sa poti sa iti atingi potentialul maxim.

Esti pregatita sa fii in Top Spot? Stabileste un interviu cu Standard Studio si te invatam tot ce trebuie ca sa ajungi in topul celor mai bune modele din lume!

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.