Fantezii sexuale, role playing si costume. Cum sa jucam mai bine un rol

cum sa faci mai multi bani jucand diverse roluri pentru membrii din chat-ul platit

Role playing-ul probabil este una dintre cele mai clasice fantezii. Desi se pare ca de multe ori suntem redusi la tacere cand vrem sa discutam despre acest joc de roluri, ca si cand nu ar fi un subiect natural, ar fi unul tabu, idealurile sau dorintele sexuale trebuie macar discutate daca nu chiar implinite – atata timp cat sunt consimtite de ambii parteneri. Daca intr-un articol precedent am discutat despre cum ar trebui sa se imbrace pe camera un model de videochat, astazi vorbim despre rolurile sexy pe care ar trebui sa si le asume. Aceste roluri sexuale sunt, desigur sustinute si de anumite costume sexy.

Cand ne referim la jocul de roluri senzual, putem cuprinde in categoria aceasta, orice fel de personaj ce poate fi interpretat de un model, bineinteles, in functie de resursele interioare, look-ul si aptitudinile fiecareia.

Joc de roluri si fantezii sexuale ca model de videochat

Pentru a desfasura cu succes un show care include si role playing, ar fi bine sa stii cat mai multe despre acest subiect, ca sa iti dai seama ce ti se potriveste tie cel mai bine si ce se muleaza pe tipul tau de personalitate.

In primul rand, iti vei transmite identitatea prin imagine, deci costumele pe care alegi sa le porti in fata camerei au rolul lor bine stabilit: de a te ajuta sa fii credibila, de a intra cel putin vizual in pielea personajului, de a ademeni membri si de a te face sa construiesti povesti pentru ei.

Insa poate mai important decat vestimentatia sexy pe care o imbraci jucand un rol e masura in care poti sa iti asumi un rol, daca esti suficient de cameleonica pentru a rosti niste replici exact ca dintr-un scenariu astfel incat cel din fata monitorului sa te creada si sa intre in joc.

Respecta scenariul pe care ti l-ai asumat de la inceput pana la sfarsit, doar asa vei putea fi intr-adevar convingatoare si de ce nu, invata sa faci asta din ce in ce mai bine, exersand acasa, in fata oglinzii.

Cat de departe poate ajunge un role play si o fantezie sexuala in camera de videochat?

Ideile de role playing pot fi extrem de diverse, iar rolurile pe care le vei juca in fata camerei vor fi stabilite de comun acord intre tine si membru. Subliniez faptul ca nimeni din echipa noastra nu va obliga un model de videochat sa faca ceva ce e dincolo de limitele ei personale sau ceva ce pur si simplu nu-si doreste sa faca.

Tu esti singura care stie si decide pana unde e dispusa sa mearga pentru a intra in pielea unui personaj, dar la fel ca in luarea oricarei decizii, e bine sa fii cat mai informata in privinta subiectului si sa nu uiti ca totul face parte dintr-un scenariu fictiv, exact ca si in cazul unei actrite care interpreteaza realmente un rol pentru care e platita si care interactioneaza cu adevarat cu alti actori pentru ca unele scene sa ia nastere.

In schimb, un model videochat va avea mult mai mult confort psihic, asigurat de distanta care o desparte de interlocutorul ei.

Fii constienta de ce poti si ce nu poti face, si odata lamurit aspectul asta, implica-te total. Lasa la o parte inhibitiile si gandeste-te exact la ceea ce faci de fapt. Dai de fapt un spectacol ca model de videochat, joci un rol din care te poti alege cu o experienta revelatoare chiar si pentru tine, sau macar distractiva.

Nu am outfit-uri sau costume sexy speciale, ce folosesc?

Poate vei spune ca inca nu esti dispusa sa investesti in garderoba, pentru ca inca nu ai ajuns la un nivel de incasari care sa iti permita asta, insa pentru a vedea rezultate notabile, va trebui sa faci si ceva investitii, chiar si unele de ordin material.

Daca totusi nu esti dispusa la asta in niciun fel, nu uita ca poti sa improvizezi.

De exemplu, pentru a juca rolul unei secretare nu iti trebuie decat o fusta clasica, o camasa office, o pereche de dresuri/ciorapi/stockings si poate si niste ochelari de vedere. Sunt sigura ca te descurci sa faci rost de articolele astea din dulapul tau de acasa.

Costume sexy pentru fantezii sexuale ale oricarui barbat

Nu toate genurile de role play trebuie sa fie iesite din comun si de fapt cele mai multe dintre fanteziile membrilor sunt inspirate din scenarii de zi cu zi.

De exemplu, cati dintre barbatii pe care ii cunoasteti nu au recunoscut ca au avut macar o data, o fantezie legata de profa din liceu sau facultate, sau ca sunt excitati de ideea unei aventuri de-o noapte cu asistenta care i-a ingrijit cand si-au rupt mana.

Acestea fiind spuse, realizam ca multe dintre scenele de role play pe care trebuie sa le interpreteze un model, sunt situatii usor de reprodus, cu putina imaginatie.

Dintre cele mai comune scenarii, observam ca sunt cerute roluri cum ar fi:

  • politista sexy
  • asistenta medicala
  • profesoara/eleva
  • secretara
  • sefa/sef
  • menajera
  • majoreta

Alexandra Botea

Alexandra Botea, trainer Standard Studio, este pasionata de munca ei si pune foarte mult suflet in colaborarea cu fiecare model. Cauta si gaseste solutii pentru fiecare problema cu care se confrunta. Increderea pe care modelele o au in ea este rasplatita intotdeauna prin sustinerea continua si rabdarea cu care le explica si le invata secretele succesului in aceasta activitate.