Cum sa mergi GRATIS in vacanta la Roma cu Standard Studio

Cine nu si-ar dori sa viziteze Roma, orasul antic incarcat de istorie, la fel de efervescent si interesant si astazi ca in vremurile de demult! Nu degeaba se spune ca toate drumurile duc la Roma, capitala Italiei este un loc pe care trebuie sa il vezi macar o data in viata. Oricine a fost in Orasul Etern iti va spune ca este o experienta unica pe care nu trebuie sa o ratezi. Acelasi lucru iti spunem si noi, mai ales ca acum Standard Studio ofera excursii BONUS la Roma pentru modelele noi. E chiar o oferta pe care nu trebuie s-o ratezi

Haide sa iti explicam pe larg despre ce este vorba si cum poti, tu si prietena ta cea mai buna, sa petreceti gratuit o super vacanta la Roma in vara asta, dar si sa ai 2.000 de dolari, bani de cheltuiala. Practic, nu doar ca iti este garantat un city-break pentru doua persoane in minunata capitala italiana, ci ai si o suma frumusica pe care s-o cheltuiesti in magazinele sau restaurantele de acolo, dupa pofta inimii.

Devino model Standard Studio si castiga o excursie la Roma

Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de aceasta oferta din campania de vara a Standard Studio? E simplu: 

  • devii model Standard Studio in aceasta vara
  • te tii de treaba si castigi minim 600 de dolari pe saptamana timp de 4 saptamani (total de minim 2.400 de dolari care sunt banii tai) 

si excursia e garantat a ta! Fara tragere la sorti, fara nicio smecherie. Iar cele 4 saptamani nici nu trebuie sa fie consecutive. Trebuie doar sa incepi colaborarea cu noi in perioada 21 mai – 30 septembrie 2018 si sa atingi targetul respectiv in acea perioada. “Targetul” e perfect fezabil si nici nu e greu, zeci de modele Standard Studio sunt la acest nivel de incasari.

Stim ca vara este perioada vacantelor si ne-am gandit ca nimeni n-ar trebui sa fie privat de aceasta placere doar pentru ca incepe un job nou si nu are zile de concediu, sau nu are bani pentru asta. Astfel, daca devii model Standard Studio, castigi un salariu frumusel si pleci si gratuit in concediu intr-una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din Europa.

Premiul e pentru doua persoane, asa ca poti sa-ti iei o prietena cu tine sau pe oricine vrei. Biletele de avion si cazarea pe trei nopti sunt asigurate de catre Standard Studio.

roma standard studio
Toate modelele Standard Studio noi pot castiga excursia la Roma

Iar cu incasarile din cele 4 saptamani, de minimum 2.400 de dolari, nu-ti ramane decat sa te bucuri din plin de tot ce iti ofera Roma. Nu uita sa gusti un tiramisu adevarat si sa savurezi un prosecco la unul dintre multele localuri pitoresti de pe strazile inguste ale orasului antic. 

Pietele Romei o sa te cucereasca, nu rata Fontana di Trevi sau Piazza di Spagna. Desigur, cladirile emblematice ale orasului nu au cum sa lipseasca din itinerariul tau, exploreaza Colosseum-ul, superbul deal Palatin, Forul sau Vaticanul. Pentru shopping ai Piazza di Spagna pentru branduri si nume mari si Rione Monti pentru shopuri vintage si buticuri cochete.

Nu uita sa faci cat mai multe poze, este una dintre conditiile promotiei sa documentezi foto excursia. Nu trebuie sa fie neaparat poze cu tine, ne poti trimite poze cu mancare, peisaje, lucruri care ti-au placut acolo etc. Pozele o sa apara si pe blog, asa ca abia asteptam sa vedem cum te-ai distrat.

Cand te duci in vacanta la Roma? 

Depinde de tine! De indata ce ai indeplinit conditiile, adica sa ai 4 saptamani lucrate cu incasari de cel putin 600 de dolari pe saptamana, poti sa alegi perioada in care sa beneficiezi de premiu. Ai de ales intre lunile: iunie, iulie, august, septembrie, octombrie si noiembrie ale anului 2018 si ianuarie 2019.

O sa-ti trimitem un email cu doua perioade la alegere dintre acestea, iar tu trebuie sa ne confirmi in 3 zile data la care vrei sa pleci. De asemenea, trebuie sa ne anunti si cu cine pleci ca sa putem sa ne organizam cu biletele si cazarea.

Acum nu-ti ramane altceva de facut decat sa ne contactezi si sa vii la un interviu. Nu conteaza cati ani ai, atata timp cat esti majora. Nu te ingrijora nici daca nu ai dimensiunile clasice ale unui model. Atitudinea si personalitatea ta conteaza mult mai mult decat aspectul fizic. 

Programeaza-te la interviu si pregateste-te pentru super vacanta gratuita la Roma!

Iar asta este doar inceputul. Modelele cu experienta castiga foarte multi bani, nivel la care poti sa ajungi si tu, mai ales ca o sa beneficiezi de indrumarea trainerilor nostri. La Standard Studio modelele au cele mai mari incasari din domeniu, iar pentru ca programul e flexibil, fetele isi permit sa calatoreasca oriunde in lume, oricand vor.

 Suntem convinse ca excursia la Roma o sa iti deschida apetitul pentru acest stil de viata pe care ti-o poate oferi videochatul, de a-ti face toate poftele si a-ti permite tot ce iti doresti. Si, bineinteles, e posibil.

Cum iti poti dubla sansele de a castiga excursia la Roma? 

Recomanda o prietena pentru model videochat si castigi $300

In plus, daca recomanzi Standard Studio unei prietene, iar ea devine modelul nostru, castigi automat 300 de dolari. Iar daca vine pana in 30 septembrie, si ea poate sa intre in promotia cu excursia la Roma, asa ca si tu si ea veti profita!

Iar daca nu esti sigura ca vrei sa devii model videochat, atunci poate i se potriveste mai mult prietenei tale si se califica pentru excursia la Roma. Astfel, te alegi cu $300 si puteti merge impreuna la Roma! 🙂

Nu trebuie sa vii la fiecare interviu al persoanelor recomandate, ci doar sa ne anunti ca vin din partea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau prin email si sa ne dai datele tale pentru intocmirea contractului de recrutare.

Comisionul il vei primi in contul tau personal, in doua transe, 100$ dupa prima luna de activitate a modelului recomandat de tine si inca 200$ dupa a doua luna. Iar taxele aferente le vom plati tot noi! Cu cat recomanzi mai multe persoane, cu atat vei castiga mai mult!

Recomanda Standard Studio prietenelor tale si ia-ti cei 300 de dolari recompensa pentru indrumarea ta.

Interviurile si informatiile oferite sunt strict confidentiale si nu te obliga la nimic. Contacteaza-ne chiar acum si schimba-ti viata!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.