La barfa cu Izabela – Episodul 16

Marea impacare

Fetelor, am avut un motiv foarte serios sa intrerup putin scrisul la jurnal pentru ca m-am impacat cu tipul de care ma despartisem dupa ce v-am spus ca ma ceruse in casatorie, iar mie mi se paruse aiurea sa faca asta dupa doar cateva saptamani de relatie.

Am stat despartiti vreo zece zile, sa zic, si intr-o seara m-a sunat sa imi spuna ca vrea sa iesim la masa, in oras, ca are sa imi spuna ceva. Trebuie sa recunosc ca asteptam telefonul asta. Tipul e misto, ma facea sa rad, sexul era foarte bun intre noi, asa ca i-am simtit lipsa.

I-am zis la telefon ca sunt de acord sa ne vedem, am incercat sa nu par prea entuziasmata, desi eram. Stiti voi cum suntem noi, fetele, ne place sa parem inabordabile si sa fim cucerite, nu agatate.

Am iesit la o terasa, am mancat niste bunatati, am baut niste Aperol Spritz, preferatul meu pe timp de vara, el mi-a spus ca a suferit dupa despartire si ca regreta ca s-a grabit cu cererea in casatorie, i-am spus si eu ca i-am simtit lipsa, fiindca exact asta era adevarul, si am hotarat sa ne mai dam o sansa.

Exact asta am si facut. Noaptea aia a fost una de neuitat, ne-am tras-o ca apucatii, cred ca am avut un milion de orgasme, creierul imi amortise de placere, iar corpul, desi imi obosise spre dimineata, inca se mai unduia pe ritmurile dragostei.
Ma bucur ca am lasat orgoliile la o parte si m-am impacat cu Vlad. Vlad il cheama, nu cred ca v-am zis.

Romantic prin Romania

A doua zi, am plecat impreuna intr-o vacanta prelungita, el mi-a propus sa mergem undeva in strainatate, i-am spus ca as prefera in Romania, vacantele in strainatate ma cam obosesc cu toate pregatirile, cu drumurile lungi, avioane si asa mai departe.

Bine, imi place si in strainatate, dar nu mereu am dispozitie de asa ceva, plus ca avem o tara asa frumoasa, Mie imi place mult in Romania, ma refer la locuri si la oameni, nu neaparat la cum merg lucrurile cu politica si mai stiu eu ce.

Am fost cu Vlad pe Valea Oltului, am stat cateva zile la o pensiune unde a fost foarte bine, am dormit mult, am facut dragoste si mai mult, am mancat poate prea mult, dar nu m-am ingrasat, caci sexul e cel mai bun fitness, apoi am urcat pe harta spre Sibiu, unde am mai stat cateva zile. Imi place mult Sibiul, orasul e superb, zici ca esti in Germania, iar aici am mancat cel mai bun snitel vienez de vita din lume, cu o salata de cartofi senzationala.

De la Sibiu am coborat spre Tirgu Jiu, am vizitat putin lucrarile lui Brancusi, Coloana Fara Sfirsit, Masa Tacerii, Poarta Sarutului. Am ajuns si pe Valea Sohodolului, asta e un loc absolut minunat, va recomand sa mergeti, iar in cele din urma am luat-o spre Baile Herculane.

Traseul asta l-am facut impreuna cu Vlad, bine, mai mult de mine, dar el a fost de acord cu toate propunerile mele. Normal ca a fost de acord, unde mai gaseste el o gagica asa misto, glumesc, sigur ca mai gaseste, doar ca fiecare dintre noi e unica, asa ca nu e nici o problema daca uneori ne purtam de parca am fi buricul pamantului. 🙂

Nea Mitica de la Baile Herculane

La Herculane a fost senzational, am facut baie in izvoarele alea vindecatoare, si va spun sincer ca m-am simtit extraordinar, de parca as fi renascut. Bine, atmosfera e destul de provinciala acolo si locurile sunt mai degraba paraginite, dar mie mi-a placut, plus ca am facut niste masaje extraordinare. Exista in Herculane un domn relativ in varsta, cu o burta imensa, domnul Mitica, pe numele lui, care are niste maini de aur.

E foarte tare domnul Mitica. I-a placut de mine, mi-ar fi facut masaj si gratis, dar am insistat de fiecare data sa-l platesc, iar el a fost multumit sa aiba o clienta ca mine. Mi-a spus: „Domnita, n-am eu bani sa va fac masaj“, iar eu i-am raspuns: „Dar eu am bani sa imi faceti masaj“.

Vreau sa va spun, fetelor, ca domnul Mitica a aparut si intr-un film documentar despre Herculane, e un fel de personaj acolo, filmul e minunat, a fost pe HBO.

Am avut cateva saptamani de vis, de aia nici nu am prea avut chef de scris, sper ca ma intelegeti. 🙂

V-am pupat, fetelor! Pe curand!

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.