Nu te compara cu alta fata!

z

De foarte multe ori modelele fac greseala de a analiza mai mult activitatea colegelor lor, decat activitatea proprie, mai ales cand au impresia ca acestea detin anumite “secrete” nestiute de nimeni, care le ajuta sa faca mai multi bani din videochat. Nu te compara cu alte fete, ci incearca sa devii tu cea mai buna varianta a ta pentru ca nimeni nu iti doreste raul si nu comploteaza impotriva ta la Standard Studio.

Nu te compara cu alte colege de videochat

In randurile urmatoare iti voi explica de ce niciodata nu trebuie sa copiezi sau sa te compari cu un alt model videochat:

1. Fiecare persoana este diferita
Nu incerca sa iti copiezi o colega, doar pentru ca vezi ca aceasta are mai mult succes decat tine, pentru ca un gest fortat si copiat nu va avea acelasi efect ca unul real si firesc si in niciun caz nu te va aduce la acelasi nivel ca al colegei pe care incerci sa o imiti. Incearca sa intelegi ca fiecare persoana este diferita si tocmai acest lucru va face pe fiecare in parte speciala si unica. Nu renunta la aceasta calitate si incearca sa iti dezvolti cat mai multe laturi!

2. Concentreaza-te pe tine si nu te compara cu celelalte fete
De foarte multe ori fara sa iti dai seama, iti poti consuma timp si energie, punandu-ti intrebari de genul “dar ea ce face de ii merge mai bine?”, “ce are ea in plus fata de mine?”, “de ce membrii o aleg pe ea?” Din nou trebuie sa subliniez: nu te mai comparta cu alte fete!

Chiar daca ai afla raspunsul la intrebarile astea, probabil nu te-ar ajuta pe tine sa iti imbunatatesti prestatia pe camera, pentru ca in loc sa te concentrezi pe ce ai putea tu sa faci diferit, te-ai concentrat pe ce face o alta colega, lucru care tie nu iti aduce niciun beneficiu. Incearca in schimb sa iti pui alfel de intrebari, cum ar fi “ce as putea face EU sa imi mearga mai bine?” “ce as putea face diferit si interesant?” sau “cum sa mentin interesul membrilor care imi intra in camera?” – in felul acesta, s-ar putea sa ai surpriza placuta de a veni cu idei noi si interesante si chiar sa ajungi si tu sa faci la fel de multi bani ca orice alta colega a ta.

3. Ia in calcul toti factorii
De multe ori observ unele modele incercand sa copieze colege care sunt la polul complet opus cand vine vorba de varsta sau aspect fizic. De exemplu, o femeie matura, nu se poate compara niciodata cu un model de 20 ani, pentru ca este clar ca fiecare va avea un stil diferit, se va comporta diferit pe camera si va atrage cu totul alti membri. Femeia matura va arata ciudat incercand sa adopte o tinuta de scolarita inocenta, iar modelului de 20 de ani nu i se va potrivi un look de doamna eleganta si experimentata.

Pe langa varsta, sunt multi alti factori care difera de la model la model, cum ar fi aspectul fizic, greutatea, culoarea parului, marimea sanilor sau chiar nivelul de engleza, toate acestea la un loc formand un stil unic pentru fiecare model si aducand in camera o categorie aparte de membri.

4. Nu orice sfat este unul bun
Evita sa primesti sfaturi de la altcineva decat de la traineri. Pe langa faptul ca un sfat primit de la un alt model s-ar putea sa nu se aplice si la tine, asa cum spuneam in randurile de mai sus, trebuie sa fi constienta ca intre modele va exista intotdeauna o competitie, asa ca de multe ori s-ar putea ca alte modele sa nu iti doreasca neaparat binele si sa incerce sa te indrume gresit (mai ales daca esti incepatoare).

Pe langa tot toate acestea, mai conteaza si implicarea de care da dovada fiecare model. Gandeste-te ca poate colega cu care te compari nu este neaparat mai atragatoare, insa are un program constant pe care il respecta, este mai comunicativa sau prietenoasa cu membrii, are un nivel de engleza mai bun, sau se straduieste mai mult sa il imbunatateasca, are o atitudine mai placuta, sau pur si simplu atunci cand e pe camera, se concentreaza la ce are de facut si nu se gandeste la ce fac altele.

Asadar, nu are rost sa te compari niciodata cu un alt model, pentru ca fiecare model este diferit in felul lui si tocmai naturaletea si unicitatea fiecareia este ceea ce atrage membrii. Incearca sa iti dezvolti cat mai mult stilul personal si sa intelegi ca ce trebuie facut este ceea ce este firesc si natural pentru tine. Nu mai analiza ce face altcineva, ci in schimb concentreaza-te pe ce ai putea face tu mai bine!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.