La barfa cu Izabela – Episodul 10

barfa - izabela 10

Am citit intr-o revista pentru gagici un articol despre tot felul de vedete, si tipe, si tipi, care au slabit masiv dupa divort sau dupa vreo despartire, si ma gandeam ca e complet aiurea sa stai ca porcul, cu suta de kile pe tine, cata vreme esti intr-o relatie stabila si, brusc, dupa despartire, sa te apuce dorinta de reinventare si de slabire.

Helloooo?! Poti sa arati bine si casatorita sau casatorit, nu trebuie neaparat ca asta sa se intample doar dupa divort. Sunt o gramada de cazuri din astea disperate.

De exemplu, omul de afaceri Yoav Stern, pe care nu am avut placerea, din fericire, sa il cunosc. A divortat de frumusica aia de Oana Cuzino in 2014, dupa doisprezece ani de casnicie, si sa le fie de bine. Faza e ca, dupa divort, tipu’ asta a slabit 50 de kilograme! Cat timp a fost impreuna cu Oana Cuzino, specialista in nutritie, Stern asta nu si-a pus nicio secunda problema sa slabeasca?! Sau dragostea pentru ea era atat de mare, incat nu era absolut nici o problema ca avea cincizeci de kile in plus?!

Un alt caz care mi-a atras atentia e cel al lui Silviu Prigoana care a divortat de Adriana Bahmuteanu, sau ea de el, de vreo cinci ori, iar ultima oara le-a si iesit figura.

Prigoana a slabit 35 de kile, iar Bahmuteanca vreo 20. Practic, oamenii astia au trait impreuna cu o gramada de kilograme in plus intre ei.
Am mai aflat din acel articol ca Elena Udrea a slabit dupa divortul de omul de afaceri Dorin Cocos vreo 12 kilograme, Andreea Marin a slabit vreo 7, Diana Munteanu, blonda aia de la TV care a fost casatorita cu nu stiu ce fost fotbalist, a slabit si ea nu mai stiu cate kile, si tot asa, te doare si capul, nu alta…

Nu e nicio problema ca au slabit, e chiar foarte bine ca oamenii slabesc, dar de ce trebuie sa astepti sa divortezi ca sa se intample asta?! Ma rog, treaba lor.

Cand am barfit cu Ruxi pe subiectul asta, ea mi-a zis ca oamenii se ingrasa ca porcii doar cand vor sa fie parasiti, ca, in subconstientul lor, isi doresc sa scape de partenera sau partenerul de viata si, practic, ii imping pe acestia sa faca primul pas spre despartire, dupa care slabesc, incep sa arate din nou bine si se cupleaza cu altcineva. Ruxi a glumit, dar in orice gluma exista o urma de adevar.

Exista fericire afisata sau doar PR?

Am tot citit in ultima vreme despre ce viata minunata are Madalina Ghenea. Pe mine nu ma deranjeaza deloc sa aflu ca exista oameni fericiti, cu conditia ca fericirea asta sa nu fie obiectul unei campanii de PR.

Oamenii cu adevarat fericiti nu vorbesc despre fericirea lor, le e suficient sa o traiasca. Madalina e o femeie frumoasa si foarte bine ca s-a folosit de frumusetea ei pentru a-si face un nume si pentru a avea o viata confortabila.
Anul trecut s-a cuplat cu tip, un tinerel pe nume Matei Stratan, fiu de multimilionar, normal, si au facut un copil impreuna. In ultima vreme au aparut o gramada de articole despre cat de fericiti sunt ei, si poate chiar sunt, insa Madalina a ajuns sa fie iubita unui tip mai degraba anonim dupa ce, ani de zile, a fost cuplata cu tot felul de barbati celebri, ca Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Adrien Brody, Michael Fassbender, Philipp Plein, plus altii mai putin cunoscuti decat astia, dar mult mai celebri decat iubitelul ei actual.

Ma gandesc ca sunt momente in care Madalina tanjeste dupa o atingere a lui DiCaprio sau a lui Butler, ca i se mai face dor uneori de lumina reflectoarelor de care a avut parte pe vremea cand era iubita a vreunui megastar, dar, asta e, bine macar ca acum este fericita. Hai, ca am fost putin rea, dar nici nu poti sa barfesti fara sa fii putin rautacioasa.

Va las acum, ca ma pregatesc sa ies in oras cu tipu’ asta de care va ziceam data trecuta, pe care inca vreau sa il mai tin un pic pe jar, desi mi-am pus in geanta un pachet de prezervative, pentru orice eventualitate.

V-am pupat!

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.