Importanta lectiilor video la Standard Studio

La Standard Studio echipa de traineri te invata tot ce trebuie sa stii ca sa fii un model de top, chiar daca nu ai mai avut vreo tangenta cu videochatul pana acum. Mii de modele, care au beneficiat de trainingul expertilor Standard Studio de-a lungul anilor, sunt acum printre cele mai de succes modele din lume. Asta pentru ca metoda de training Standard Studio este una speciala. In primul rand pentru ca programul este adaptat pentru fiecare model in parte si scoate in evidenta atuurile fiecareia, apoi pentru ca folosim lectii video.

Trainingul este extrem de important la orice loc de munca daca vrei sa faci performanta. Acest lucru este cu atat mai valabil in videochat pentru ca esti platita in functie de performanta. Cu cat esti mai profesionista cu atat mai multi membri o sa te placa si o sa ai discutii private mai lungi, adica incasari mai mari. La Standard Studio am dezvoltat o metoda de training dupa model american care iti garanteaza succesul. Incepem cu lectii video pentru a pune bazele, apoi cu training personalizat pentru fiecare, in functie de atuuri si calitati.

De ce lectii video?

Numeroase studii au confirmat faptul ca oamenii invata mai usor, retin informatia mai repede si pentru mai mult timp daca urmaresc videouri. Trainingul video este extrem de eficient. Cercetarile au demonstrat ca prin orice alte metode de invatare, dupa 3 zile iti mai amintesti doar 10% din informatie, in timp ce in cazul videourilor procentul creste la 65%.

Creierul este mai receptiv cand cuvintele sunt combinate cu imagini, de aceea videourile sunt mult mai usor de urmarit si de inteles. Asadar, programul de training Standard Studio are o eficienta ridicata, deoarece este:

  • Usor de retinut
  • Interesant de urmarit
  • Bine structurat – cate un video pentru fiecare aspect important
  • Inveti in ritmul tau – urmaresti videourile de cate ori vrei si poti sa pui pauza cand simti nevoia

Practic Standard Studio este mai mult un centru de formare al modelelor de top decat un studio videochat traditional. La noi, fetele beneficiaza de aceste lectii video super moderne ca sa le ajutam sa performeze cat mai bine.

Printre subiectele pe care le tratam in trainingul video o sa gasesti:

  • Detalii despre cum functioneaza Streamate, cel mai bogat site de videochat din lume, si ce trebuie sa faci ca sa fii mereu in primele pagini si sa fii vizibila pentru cat mai multi membri;
  • Diferentele dintre tipurile de chat si cum poti profita de fiecare optiune ca sa faci cat mai multi bani;
  • Factori care determina cu adevarat nivelul de incasari si cum te poti imbunatati;
  • Sfaturi despre cum sa-ti pui personalitatea in evidenta si sa iti gasesti stilul personal;

In primele luni de activitate, toate modelele au nevoie de un ghid, iar aceste lectii video sunt esentiale pentru succesul tau. Chiar daca decizi sa faci videochat de acasa si nu o sa beneficiezi de suportul constant al trainerilor din studio, lectiile video pot sa faca diferenta si sa fie un punct de reper atunci cand nu stii ce sa faci.

lectii video chat
Prin lectiile video, te invatam tot ce trebuie sa stii pentru a face bani din videochat

Am creat doua pachete de suport care sa te ajute sa faci videochat intr-un mod profesionist si sa castigi mai multi bani. La achizitionarea softului Standard Acasa primesti un pachet de 17 lectii video care te invata lucrurile de baza. Apoi, ca sa ajungi in randul modelelor de top, iti recomandam Pachetul Lectii Video Avansate ca sa primesti si mai multe informatii si tips&tricks ca sa-ti cresti incasarile.

Din experienta noastra, un model incepator care urmeaza instructiunile de baza prezentate in lectiile video StandardAcasa castiga cel putin 200 de dolari pe saptamana, lucrand in medie 6 ore/zi, 5 zile/saptamana (1800 minute). Dupa 3 luni de activitate, castigurile cresc la 500 de dolari pe saptamana pentru ca modelul deja si-a insusit tehnicile din lectiile video.

Apoi, pentru si mai mult suport, ai la dispozitie Pachetul 10 Sesiuni Training Videochat. Cu acest pachet aprofundezi tehnicile si poti sa le adaptezi personalitatii tale. Cele 10 lectii cu un trainer Standard te invata metoda de videochat American Standard folosita de cele mai bune modele din lume. Vei castiga garantat mult mai multi bani!

Ma intreb de ce nu m-am apucat de treaba asta mai devreme mai ales ca un an de zile am gasit numai job-uri prost platite. Ajung sa fac si peste 3000$ pe luna, lucrand zilnic 8-10 ore. Oriunde m-as fi angajat lucram tot atatea ore si as fi castigat doar 10% din cat fac acum. Mi-era teama la inceput si aveam multe emotii, dar aceasta metoda de training m-a ajutat sa trec peste tot si sa vreau sa fiu cea mai buna”, subliniaza Andreea, model videochat.

Lectii video pentru francizele Standard Studio

Lectiile noastre video s-au dovedit atat de eficiente incat sunt indispensabile pentru orice studio Standard. Asadar, le oferim si francizatilor, ca sa ne asiguram ca afacerea o sa functioneze la cote maxime.

Pe langa solutia la cheie pentru deschiderea si operarea studioului, in pachetul de francizare iti oferim si cursuri de formare a personalului administrativ, precum si certificarea acestora, in urma unui examen, cu diplome acreditate in reteaua Standard Studio. Astfel vei avea echipa ta de traineri profesionisti care o sa fie experti in cele mai bune tehnici ca sa genereze incasari mari cu modelele tale.

Mai mult, si modelele beneficiaza din partea Standard Studio de training, cu lectii video simple de inteles si usor de aplicat care sa le maximizeze performantele.

Formam atat echipele de traineri din fiecare franciza, cat si modelele acestora, prin lectii video simple, cu toate informatiile pe un suport extrem de accesibil. Certificarea trainerilor se face pe baza de examen, in urma caruia primesc diplome acreditate in sistemul Standard Studio.

Practic, fie ca vrei sa fii un model videochat performant cu castiguri incredibile, fie ca vrei o afacere profitabila, unde trainingul staff-ului si al modelelor este deja asigurat, raspunsul este seria de lectii video create de Standard Studio.

Platforma noastra de invatare este accesibila oricui prin programul Standard Acasa, videourile sunt simple si usor de retinut si informatiile aplicate din aceste lectii garanteaza succesul pentru orice model ambitios. Este reteta perfecta pentru reusita, la doar un click distanta. Gasesti pachetele de lectii AICI si programul Standard Acasa AICI. Alege in functie de nevoile tale si vezi cum iti cresc incasarile!

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.