Fericire imediata, placere sexuala si videochat-ul

Cei mai multi oameni isi doresc sa experimenteze imediat placerea si satisfactia. Cercetatorii americani au evidentiat aceasta dorinta puternica printr-un test simplu. Unor copii li se ofera sansa sa manance o bezea imediat sau dupa 15 minute din momentul in care raman singuri langa acea bezea. Celor care asteapta li se promite o bezea mai mare, insa cei mai multi nu rezista tentatiei de a o manca pe cea mica. Efectul este considerat identic cu obsesia adultilor pentru gadgeturi si nu numai.

Tehnologia si dorinta de satisfactie rapida

Oamenii sunt atrasi de tot ceea ce garanteaza satisfactie imediata, de la telefoanele inteligente si rapide pana la postarile instant pe retele de socializare. Asteptarea e tot mai apasatoare in zilele noastre, dar omul invata tot mai bine sa o depaseasca.

Se pune la curent cu noutatile, gaseste inspiratie si face cumparaturi prin cateva click-uri sau atingeri. Aceasta transformare a experientelor in actiuni imediate a influentat enorm si viata sexuala a omului.

Nevoia de sex e amplificata de ritmul grabit al vietii si necesita rezultate imediate. Milioane de oameni, in special barbati, vor sa experimenteze sexul mai des prin mijloace mai accesibile decat cele clasice. Ca in testul cu bezelele, abstinenta devine sufocanta pentru cei care nu indraznesc sa abordeze femei irezistibile.

Impactul sexului online si videochat-ului in viata de zi cu zi

Vechile ritualuri bazate pe rabdare si curtoazie isi pierd farmecul. Asa se explica impactul videochat-ului asupra vietii moderne, care ofera o placere imediata si sigura.

Videochat-ul este un simbol al libertatii sexuale. In pas cu tehnologia, rapid, sigur si intotdeauna accesibil, a devenit un fenomen in toata puterea cuvantului.

O simpla conexiune virtuala pune in legatura oameni din colturi diferite ale lumii si se transforma usor in poveste de dragoste. Intalnirile online au devenit o obisnuinta in ultimii ani si au evoluat de la simple schimburi de cuvinte siropoase la sex virtual. In nenumarate cazuri aceste conexiuni se concretizeaza in realitate, prin aventuri, relatii de durata si casnicii. Si totul porneste de la nevoia de sex.

Sexul si intelegerea intre oameni sunt doua nevoi acute. Toti oamenii vor sa fie satisfacuti si intelesi din punct de vedere sexual. Cand aceste nevoi raman neimplinite, viata se rezuma la o rutina incarcata cu stari depresive si anxietate. In acest moment intervine importanta videochat-ului, care ofera o lume noua si frumoasa.

Pentru barbatii de succes aceasta lume este o oaza de relaxare, unde au acces in permanenta. Sunt dispusi sa plateasca sume consistente pe show-urile private, dar de cele mai multe ori motivatia lor este mai profunda decat nevoia de sex. Pentru ca multi isi gasesc sufletul pereche.

Poti gasi dragostea si pe internet, chiar prin videochat

Poate ca iti va veni greu sa crezi, insa nenumarate povesti de dragoste incep in private rooms. Multe modele de videochat sunt femei inteligente si sensibile, care stiu sa ofere nu numai placere sexuala ci chiar si placere intelectuala. Ele dezvolta relatii de prietenie cu anumiti membri.

Exista un prag al sinceritatii in private rooms. Odata depasit acest prag, show-urile private pornesc de la discutii extrem de personale.

Uneori se intampla ca un membru si un model sa descopere ca se potrivesc de minune. Multi isi urmeaza instinctele si se intalnesc in viata reala. Asa se nasc povestile de dragoste in videochat.
Dragostea nu este o piedica. Daca un model incepe o relatie cu un barbat pe care l-a cunoscut in chat, acel barbat se remarca prin anumite calitati, cum ar fi gandirea deschisa si capacitatea de a iubi neconditionat. Astfel, modelul are parte de intelegerea partenerului si isi poate trai povestea de iubire fara sa renunte la videochat.

Daca si tu simti ca poti crea un moment de placere suprema, atat pentru tine cat si pentru altcineva, de ce nu ai vrea sa castigi si bani din asta? Hai la o discutie la studioul nostru!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.