10 lucruri pe care le poti face cu 3000 de dolari

3000 de dolari3.000 de dolari este o suma semnificativa pentru majoritatea romanilor, dar pentru un model videochat poate sa insemne castigul pe o saptamana. Cand faci bani intr-o saptamana cat fac altii in cateva luni bune, altfel ii si cheltuiesti. Altfel iti poti face planuri de viitor, cand stii ca banii din videochat pe o saptamana pot sa te duca atat de departe.

Nu toate modelele Standard Studio fac 3.000 de euro intr-o saptamana, dar majoritatea modelelor noastre fac banii astia intr-o luna. Asa ca le-am intrebat pe cateva dintre ele sa vedem ce pot sa faca din “salariul” pe o luna. Oare cate dintre femeile care lucreaza in alte domenii pot spune acelasi lucru ca modelele videochat?

Ce au facut modelele noastre cu 3000 de dolari?

1. Am scapat de datorii

Anca s-a bagat intr-o multime de datorii cand s-a mutat la Bucuresti pentru facultate, asa ca prioritatea ca model videochat a fost sa se achite de datorii.

“Mutatul in Bucuresti a fost dificil pentru mine. Ai mei nu isi permiteau sa ma intretina. Aveam de platit o chirie maricica, utilitati, cheltuielile pentru facultate, plus nevoile zilnice. M-am tot imprumutat la unchiul meu, care este mai instarit, dar si pe la diversi prieteni. Adunasem o datorie de cateva mii de euro. In vreo 3 luni am strans toti banii si mi-am platit toate datoriile. Nu pot sa-ti spun cat de linistita m-am simtit dupa aceea!”

Da, mutatul in Bucuresti e mult mai placut cand esti model de succes Standard Studio.

2. Imi ajut parintii sa isi construiasca o casa

Diana castiga peste 3.000 de euro lunar si in fiecare luna trimite parintilor bani. Asta nu inseamna ca trebuie sa isi reduca din cheltuielile personale. Castigurile de model videochat la Standard Studio ii ajung pentru toate.

Nu provin dintr-o familie instarita, dar ai mei m-au ajutat intotdeauna cum au putut si acum vreau sa le intorc favoarea. Planul meu e ca in maximum un an sa termin casa cea noua pentru care deja am facut fundatia”.

Abia asteptam petrecerea de casa noua! 😉

3. Ies in localuri scumpe saptamanal

Maria are o viata sociala foarte activa. E la curent cu toate localurile noi, fie ele cafenele, restaurante sau cluburi. Un astfel de stil de viata nu este ieftin de intretinut, dar banii din videochat ii permit sa traiasca asa cum ii place.

Mie imi place sa ma distrez dar si sa ma relaxez. Ies in fiecare weekend si imi place sa fac cinste prietenilor, daca tot imi permit mai mult decat ei. Nu o spun cu aroganta si nici nu am atitudine superioara. Pur si simplu vreau sa ne simtim bine impreuna, iar daca asta inseamna sa sparg sute sau mii de euro lunar, atunci asa sa fie. Sunt inca tanara, e firesc ca pe asta sa imi dau banii momentan.”

4. Testez toate procedurile de relaxare si infrumusetare

Geo e o tipa foarte calda si toata lumea o place. Este intotdeauna zambitoare si stie cum sa atraga membri in camera ei.

Sa fii model de videochat este un job frumos, dar poate fi si cu provocari. Iar ca sa faci bani e esential sa ai o stare buna. Clientii simt lucrurile astea. Stresul de zi cu zi ma mai afecteaza si pe mine, deci categoric trebuie sa imi fac timp in programul saptamanal sa ma bucur de masajele de relaxare si de mersul la spa. Am nevoie de sesiunile astea de “pampering” cum le spun americanii, dar si de cele de “beautifying”. Mai un tratament facial, mai un masaj anticelulitic, o impachetare, tot ce ofera piata as incerca!

Fac tot felul de proceduri costisitoare, insa merita, am o stare de milioane, nu de cateva mii de euro!”

5. Strang bani pentru o operatie estetica

Nu, nu pentru marirea sanilor pune Andreea bani deoparte. Asta o va face gratuit cu ajutorul Streamate in curand.

Vreau sa imi dau banii castigati pe o operatie la nas in primul rand. Nimic foarte complicat, o deviatie de sept care ma supara de cand eram mica. Ma tenteaza si niste liposuctii sau alte proceduri de genul, dar nimic extrem. Stiu ca utilizatorii Streamate prefera intotdeauna un model de videochat natural, nu cu operatii estetice si o multime de ajustari. Nu trebuie sa fii o papusa Barbie, ba dimpotriva, nu trebuie sa arati fake ca sa ai succes ca model vieochat.”

6. Plec in vacante exotice

Mihaelei ii place mult sa calatoreasca. Pana sa devina model videochat la Standard Studio fusese numai prin Grecia sau Turcia. Nu isi permitea sa calatoreasca in tari exotice din cauza costurilor. Acum lucrurile stau altfel 😉

Imi permit sa plec oriunde imi doresc acum si nici nu mai trebuie sa stau sa caut oferte si tot feluri de deal-uri cat mai accesibile. Niciodata nu mi-a placut goana dupa oferte si cu atat mai putin sa stau sa vanez preturi bune de bilete sau cazari.

Am dus-o deja pe mama la Paris, Roma si Venetia si cred ca e cazul sa plec la vara in Ibiza cu fetele, iar pentru shopping in Milano am dat deja check in! Mai planuiesc ceva si prin Asia anul asta.”

7. Imi iau haine, pantofi, cosmetice fara sa ma uit la eticheta

Ayana isi cheltuie cea mai mare parte a banilor pe care ii castiga ca model videochat pe micile placeri ale unei fete: haine, pantofi, cometice si altele de genul. Niciodata nu poti sa ai destule, nu-i asa?

Sper sa nu ma crezi cea mai superficiala persoana de pe fata Pamantului, dar acum, la inceput, inca vreau sa arunc banii pe lucrurile scumpe pe care mi le doream inainte si nu mi le permiteam. Cu siguranta o sa incep si eu sa ma gandesc la investitii mai serioase in cateva luni, dar momentan chiar vreau sa ma fericesc cu lucruri marunte… Si sa stii ca mai fac si cadouri scumpe alor mei!”

E de inteles, e foarte greu cand dispui de sute sau mii de euro saptamanal sa nu-ti iei o multime de lucruri marunte, mai ales ca prin programul Standard Rewards ai la indemana orice iti poti dori la distanta unui click.

8. Investesc in renovarea apartamentului

Mara e pasionata de design interior si e studenta la arhitectura. Mereu gaseste ceva misto pe Pinterest sau Instagram care s-ar potrivi de minune in apartamentul ei. Iar acum, din incasarile de model videochat, isi permite orice mobilier isi doreste.

Desi la Standard Studio ma simt ca acasa, tot in apartamentul meu astept cu nerabdare sa ajung zilnic. Eram foarte trista la gandul ca, daca ma mut de la ai mei, nu o sa mai raman cu niciun ban sa investesc si eu in ceva dragut pentru apartamentul meu. Dupa ce am primit un flyer pentru angajari videochat la Standard Studio mi-am dat seama ca o sa castig suficient ca sa investesc in pasiunea mea. Mai am cateva modificari de facut, insa in mare parte arata cum imi doresc. Mi-am mobilat toate camerele pe stilul meu, am o bucatarie renovata intr-un stil modern, o baie senzationala in care ma relaxez daca nu ajung la spa… un vis! Planul este sa imi iau apartamentul meu oricum.”

9. Mi-am cumparat masina

Mirela avea permis de conducere de cateva luni, dar nu isi permitea o masina. Jobul de model videochat i-a implinit, insa, visul.

Nu pot sa spun ca sunt atat de pasionata de masini luxoase si nici ca sunt un sofer desavarsit asa ca am decis sa fac o investitie mai modesta intr-o masina noua.

Ma gandesc ca nu ar fi foarte intelept sa imi iau o masina tunata cat inca ma acomodez cu strecuratul prin traficul intens din Bucuresti. Mi-as fi permis ceva mult mai scump, dar nu e cazul momentan”

10. Investesc in estetica dentara

Cristiana face o investitie majora in ceva ce multi ne-am dori dar, din pacate, nu ne permitem: un zambet de milioane… sau de mii de euro.

Intotdeauna mi-a fost frica de dentist dar, vorba aia, “baba rabda la frumusete”. Stiind si ca zambetul este una dintre calitatile unui model de videochat de succes, as investi in procedurile de infrumusetare a dintilor, care pentru multi reprezinta numai un vis indepartat din cauza costurilor ridicate.

Pentru mine energia pozitiva si faptul ca sunt vesela si sociabila au reprezentat de la bun inceput factori care au determinat castigurile semnificative, asa ca e normal sa vreau sa imi cresc valoarea prin orice metoda posibila.”

Acestea sunt cateva dintre lucrurile pe care modelele videochat de la Standard Studio si le permit cu salariul de o luna. Tu ce poti sa faci cu salariul tau?

Dar ce ai face daca ai castiga 3.000 de euro pe luna? In ce ai investi?

Da, e posibil si pentru tine. Poti sa devii si tu model videochat si sa faci banii astia. Vino la o discutie la Standard Studio si afla cum poti sa castigi si tu 3.000 de euro lunar! 

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.