Avantajele recrutarii de modele pentru studio-ul de videochat Standard Studio

recrutare de modele

Orice persoana poate face recrutare de modele pentru Standard Studio, indiferent de sex si indiferent daca colaboreaza cu noi ca model sau nu. Sa vedem impreuna care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a recomanda o persoana spre angajare si cum primesti banii pentru acest serviciu pe care ni-l faci.

Cum faci o recomandare de modele spre angajare?

Conditiile colaborarii sunt urmatoarele:

  • Plata se face pe baza de contract (conventie de prestari servicii pe baza de comision), si se achita un comision de 200$ pentru fiecare model feminin recomandat de tine, care isi desfasoara activitatea la sediul Standard Studio.
  • Plata comisionului de recrutare se efectueaza de Standard Studio SRL catre recrutor prin transfer bancar in contul LEI al recrutorului.

Comisionul de 200$ se achita in doua transe, dupa cum urmeaza:

  1. Contravaloarea a 100$ in LEI la cursul BNR din ziua platii se plateste dupa primele 30 zile de activitate a modelului recomandat.
  2. Contravaloarea a 100$ in LEI la cursul BNR din ziua platii se plateste dupa inca 30 zile de activitate a modelului recomandat.

Pentru sumele care vor fi efectuate in baza acestui contract toate taxele si impozitele se platesc la stat de catre Standard Studio SRL, cei 200$ reprezentand suma neta pe care o vei primi.

Modelele recomandate trebuie sa activeze la sediul Standard Studio din Bucuresti;aceasta oferta nu se aplica in cazul modelelor care vor activa de acasa.

Cum procedezi atunci cand doresti sa faci o recrutare de modele:

1. Ne contactezi
In momentul in care identifici prima persoana de sex feminin pe care doresti sa o recomanzi pentru a deveni model Standard Studio, ne contactezi prin orice metoda doresti (telefon fix, telefon mobil, e-mail) pentru a stabili data si ora interviului modelului, precum si data si ora semnarii contractului de recrutare in baza caruia iti vom emite plata.

2. Ne trimiti o copie a unui act de indentitate pentru intocmirea contractului de comision
Este necesara o copie a cartii de identitate pentru a completa datele partilor din contract si pentru a fi atasat la acesta, si un cont IBAN in RON in care se poate achita comisionul.

3. Modelul recomandat te indica a fi sursa recomandarii ei pe fisa de interviu
Nu este necesar sa fii prezent/a in acelasi timp cu modelul, putem semna contractul in prealabil, urmand sa recomanzi modelul la o data ulterioara, insa este nevoie ca modelul sa treaca numele tau pe fisa de interviu pe care o va completa, la rubrica “Sursa recomandarii”.

4. Se intocmeste un proces verbal la inceperea activitatii modelului
Odata ce exista contractul semnat, vei putea recomanda oricate persoane, si pentru fiecare se va intocmi un proces verbal pentru a consemna data inceperii activitatii a modelului recomandat.

5. Iti primesti banii
Dupa derularea perioadei descrise mai sus, iti vei primi comisionul direct in contul tau notat in contractul de comision.

Mentionam ca aceasta este singura forma de colaborare pentru recrutori, care nu este negociabila, si orice alta varianta propusa de posibili recrutori nu poate fi acceptata.

Ajuta-ne sa ne dezvoltam!

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.