Povestea Iuliei, fata din provincie care nu s-a multumit cu o viata modesta

Ca sa intelegi cat mai bine ce presupune activitatea, cum e sa fii model videochat si ce oportunitati ti se deschid la Standard Studio, am inceput sa publicam povestile modelelor noastre. Pentru ca cel mai bine “afli de la sursa” cum poate videochatul sa iti schimbe si tie viata. Cu Victoria ti-am facut deja cunostinta AICI, povestea ei impresionanta poate sa inspire pe oricine. Azi iti spunem povestea Iuliei, o poveste care poate fi a oricarei fete tinere din provincie care se muta la Bucuresti pentru un viitor mai bun.

Speram sa iti dea incredere, sa fie imboldul de care ai nevoie in cazul in care cochetezi cu ideea sa fii model videochat. Si nu uita, pentru orice intrebari, echipa Standard Studio iti sta la dispozitie 😉

Povestea Iuliei – model videochat

Iulia are 20 de ani si e din Ialomita. S-a mutat la Bucuresti cand a inceput facultatea. Fiind dintr-o familie modesta, nu si-a permis tot ce isi dorea din tot ce avea sa-i ofere stilul de viata din Capitala.

Am avut o copilarie frumoasa, am o familie foarte afectuoasa cu mine, am mers in excursii, in tabere ca orice copil, parintii nu mi-au refuzat nimic dar am avut un stil de viata foarte modest. Eu mai am un frate si doar tatal meu lucreaza, mama s-a ocupat de cresterea noastra. Am venit la Bucuresti, la facultate si, bineinteles, m-am gandit sa imi caut un loc de munca part time. Cand am ajuns, am stat la camin aproximativ 5 saptamani. Nu m-am putut acomoda cu conditiile de acolo, cu colegii. Eu intotdeauna am fost obisnuita sa am camera mea, spatiul meu, sa nu mai foloseasca nimeni spatiul pe care il folosesc eu, de exemplu: toaleta. Am stat cu doua fete, amandoua erau cu mult bun simt, politicoase. Am fost prietene. Insa, mi-era foarte greu sa dorm. Aveam un frigider in camera care facea un zgomot de ma trezea mereu din somn. La 2 nopti, adormem si eu linistita, asta pentru ca la cat de obosita eram, fireste ca adormeam. In orice caz, mereu am dorit sa am locul meu. Eu fiind o persoana mai retrasa de fel. Astfel, am luat hotararea sa-mi gasesc un job si pentru inceput, am lucrat la un centru pentru copii cu autism”, isi incepe Iulia povestea.

Era multumita de banii pe care ii primea, dar nu se simtea confortabil acolo.

Am considerat ca acei copii au nevoie de oameni specializati, nu ma simteam pregatita, asta pentru ca nu era in domeniul meu de interes. In plus, mi se tot atragea atentia ca nu fac ceea ce este strict necesar acolo, ca nu indeplinesc tot ce mi se cere. Nu eram fericita cu acel job si nici nu imi ajungeau banii sa mai ies in oras, sa pot sa imi cumpar haine”, arata Iulia.

Totul avea sa se schimbe intr-o joi, cand a primit un pliant Standard Studio.

Am primit pliantul la metrou. Am bagat pliantul in graba in ghiozdan. Cand am ajuns acasa, am inceput sa-mi pregatesc ghiozdanul pentru a doua zi si m-am uitat mai atent la pliant. M-am gandit sa incerc, desi eram foarte suspicioasa”, isi aminteste Iulia.

A atras-o oportunitatea de a castiga multi bani, dar si faptul ca studioul parea de incredere.

Mi s-a parut o idee foarte buna sa incerc pentru ca aparea imaginea Irinei Popescu, managerul studioului si m-am gandit ca trebuie sa fie real. Un om nu-si asuma sa apara pe imaginea unui pliant daca nu este ceva serios. Asa ca am venit fara sa sun, la un tur. Aici m-a intampinat una dintre traineri si mi-a aratat camerele. Mi se parea ciudat ca mi-a zambit asa larg, venita prima data”, povesteste Iulia.

Apoi s-a programat la un interviu.poveste videochatAm venit cu parul strans in coada, la camasa, ca la un job normal. La interviu am vorbit foarte mult, aproape doua ore, in care Irina mi-a raspuns sincer si direct la toate intrebarile. Mi-a spus ca este o munca grea, ca trebuie implicare, sa fii inteligent, sa folosesti mai putin partea sexuala, pentru ca orice fata poate face asta, nu este imposibil. Dupa aceste doua ore, m-am decis sa incep activitate inca de duminica”, isi aminteste ea.

Isi aduce aminte perfect si acum prima ei zi la Standard Studio.

Am purtat pantaloni lungi, o camasa si eram foarte crispata, serioasa, nu zambeam, nu eram in largul meu. Am stat 7 ore online, fara sa ma deloghez, fara sa merg la baie. Asta pentru ca nu stiam sa ma deloghez. Eram coplesita de tehnica. Inca din prima zi am avut un privat si m-a intrebat daca sunt noua, si am spus ca da.

Primul meu membru a fost Dan. A fost un dulce, m-a ajutat, mi-a spus ca el va sta in privat doar pentru ca eu sa fiu platita si sa nu fac absolut nimic. Am vorbit cu el, desi nu stiam sa tin o conversatie in limba engleza. Din fericire, am avut parte de oameni rabdatori. A stat cu mine aproximativ 15 minute apoi, si-a marit limita la o ora. In aceasta ora am vorbit despre zodia lui, despre el. Inca mai tin legatura cu el. De ziua mea mi-a lasat un tips de 100$, apoi a luat privat pentru a-mi face urari. El mi-a spus ca par mai sigura pe mine, mai femeie”, relateaza Iulia.

Iulia e listata printre primele modele pe pagina. Desi emotionata si nesigura pe ea la inceput, cu ajutorul trainerilor, Iulia a devenit un model de top in scurt timp.

Pot spune ca am avut succes chiar din prima zi: am facut 102$. In prima saptamana am castigat 364$. Apoi incasarile au crescut, dar si nivelul limbii engleze a crescut. In plus, privesc camera, zambesc. Contactul vizual este foarte important. Este ca atunci cand privesti pe cineva in ochi atunci cand esti face-to-face. Este foarte important sa fii constant. Nu am simtit niciodata nevoia de o pauza, chiar daca acum sunt deja in anul II de facultate”, spune Iulia.

Femeilor care vor sa se apuce de videochat le transmite sa aiba incredere. Acelasi sfat i-ar da si Iuliei de la inceput:

As incuraja-o. Nu se poate intampla ceva grav. In prima saptamana iti poti da seama daca esti sau nu facuta pentru asta. Toata motivatia vine din interior. Ma consider o norocoasa. Vin la munca cu drag, consider trainerii, prietenii. Am avut sustinere morala, m-au ascultat, m-au incurajat, ma simt ca intr-o familie aici”, incheie ea.

Speram ca povestea Iuliei sa te inspire, sa fie dovada ca modelele videochat sunt fete obisnuite, ambitioase, care si-au propus sa fie independente financiar. Fete si femei care stiu ce vor si care recunosc oportunitatile excelente pe care videochatul le ofera.

Vino si tu sa ne cunoastem la Standard Studio si sa vezi daca videochatul poate sa iti ofere si tie stilul de viata la care ai visat. Contacteaza-ne AICI! Te asteptam!

 

Mini Quiz Iulia

Povesti videochat

Mini Quiz Iulia

 

1. Cat a durat cel mai lung privat al tau?

3 ore si a fost chiar primul.

2. Care este cel mai interesant lucru care ti s-a cerut in privat?

In prima luna, un tip dulce canadian, blond, mi-a cantat la chitara, mi-a facut un cantec cu nickname-ul meu, era foarte simpatic. Chiar daca nu intelegeam nimic din ce-mi spunea, mi-a facut placere.

3. Ce ti-ai cumparat din primii bani pe care i-ai castigat facand videochat?

Am mers la cumparaturi, mi-am luat o geanta. Nu mai stiu exact ce mi-am mai cumparat. Stiu ca o parte din bani am dat la chirie, am iesit in oras la un film…

4. Ce crezi ca te face speciala in ochii membrilor?

Privirea si zambetul.

5. Spune-ne 3 lucruri care s-au schimbat in bine in viata ta de cand ai inceput sa faci videochat.

– Increderea in mine;

– Pot face oamenii sa faca ce vreau, fara sa depun foarte mult efort, stiu sa conving;

– Pot intelege limba engleza. Acum ca o vorbesc, pot calatori oriunde…

6. Prietenii/familia stiu ca faci videochat? Ce parere au?

Cand am inceput, am vrut sa fie secret, sa am o dubla identitate, dar acum toata lumea stie. De la familie, pana la oamenii din satul meu. Ce conteaza ce parere au? Nu le-am cerut parerea cand am inceput acest job.

7. Ai pierdut “prieteni” din cauza videochatului?

Da. O prietena. Cand a aflat mi-a spus ca i se pare imoral. I-am spus cateva lucruri obiective. Tin minte ca dupa o perioada de timp, mi-a dat mesaj si si-a cerut scuze.

8. Da-le un sfat modelelor incepatoare.

– Sa zambeasca;
– Sa fie sigure pe ele;
– Sa fie creative. Sa propuna lucruri spontane, de exemplu: joc de cuvinte. Am jucat acest joc cu un scriitor. Se pot juca jocuri cu carti, de matematica.
– Sa stie sa fie putin rele, manipulatoare si cu mintea deschisa;
– Eu una, sunt foarte sincera si cred ca ajuta;
– Sa fie atente la detalii, adica daca vorbesti cu un membru peste cateva zile, sa mai stii amanunte din conversatiile precedente, sa-i cunoasca numele;
– Sa-si cunoasca limitele, sa faca ce le este comod. Cat mai mult! Fiti dezghetate, aveti incredere in voi si, mai ales, curaj ca sa va invingeti timiditatea!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.