Metoda de training American Standard

metoda-de-training-americand-standard

In urma articolului legat de ce inseamna training-ul in videochat am tot primit intrebari legate de metoda American Standard, prin care trainerii Standard Studio se asigura ca toate modelele ajung la incasari maxime, indiferent de varsta sau aspect fizic.

Am tot scris despre aspectul fizic in videochat (aici sau aici) si cum nu este un criteriu foarte important pentru succesul financiar.

De-a lungul anilor, in care am ajutat mii de modele sa ajunga la incasari de mii de dolari (uneori chiar si saptamanal), am invatat exact ce ii atrage pe membri in camera de chat.

Metoda de training American Standard

Echipa de traineri Standard Studio este antrenata sa vada potentialul specific al fiecarui model, chiar de la primul contact cu aceasta. Abordarea este intotdeauna una prietenoasa, iar fiecare model are un trainer dedicat, pe tot parcursul turei de lucru, care sa-i transmita entuziasm si incredere.

Programul de training urmat este unul foarte bine structurat, astfel incat fiecare model sa invete treptat care sunt secretele care iti aduc incasari incredibile.

Pentru a fi cat mai usor de urmat,  programul de training consta in lectii video, cate una pentru fiecare aspect important al activitatii de videochat. In functie de cat de repede progreseaza, modelele pot urmari cate o lectie video pe zi sau chiar mai multe.

Progresul se vede de la o zi la alta prin cresterea incasarilor.

Mai jos poti urmari, in exclusivitate, prima lectie pe care o prezentam noilor modele, chiar in prima zi de activitate.

Lectia 1 – Bine ai venit!

Aceasta este o lectie introductiva, urmand ca apoi sa fie abordate si subiecte mai tehnice sau sfaturi directe pentru cresterea incasarilor. Printre alte informatii utile din training-ul American Standard se afla si:

  • Detalii despre cum functioneaza Streamate, cel mai bogat site de videochat din lume, si ce trebuie sa faci pentru a te regasi mereu in primele pagini si a fi vizibila pentru cat mai multe membri;
  • Diferentele intre tipurile de chat si cum poti profita de fiecare optiune pentru a face cat mai multi bani;
  • Factori care determina nivelul de incasari si cum te poti imbunatati;
  • Sfaturi despre cum sa-ti pui personalitatea in evidenta si sa iti gasesti stilul personal;

Si multe alte informatii utile, care iti garanteaza castiguri la care nici nu ai visat, indiferent de cum arati, ce varsta ai sau ce activitati iti plac. Singura conditie obligatorie pentru a face videochat este sa cunosti limba engleza. (pe langa varsta de 18 ani, bineinteles)

De ce American Standard?

Standard Studio este detinut integral de catre actionari americani, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Standard opereaza la cel mai inalt nivel de calitate si profesionalism, americanii fiind si cei care cunosc cel mai bine domeniul videochatului.

Motivul pentru care lucram exclusiv cu Streamate este ca, pe langa faptul ca membrii site-ului sunt cei mai bogati si cheltuiesc sume foarte mari, ofera promovare in plus modelelor Standard Studio, pozitii preferentiale si multe alte beneficii, inclusiv plata directa.

In caz ca nu stiai deja, modelele primesc banii direct de la Streamate, fara sa intermediem noi platile sau sa oprim comision. Suntem o companie de training in videochat, asa ca modelele primesc banii de la site fara intarzieri si, cel mai important, fara comision retinut de studio, acesta fiind si motivul pentru care modelele pregatite de Standard Studio sunt printre cele mai bine platite din lume.

Programeaza-te chiar acum la un interviu si afla cum poti ajunge si tu una dintre cele mai bine platite modele din lume!

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.