Ce abilitati utille iti dezvolta activitatea de videochat?

Sa fii model videochat inseamna o schimbare majora in viata ta, care o sa-ti aduca imbunatatiri consistente pe mai multe planuri. Nu doar situatia ta financiara o sa devina excelenta si banii pe care ii faci o sa te scuteasca de o gramada de griji, ci o sa descoperi o multime de alte avantaje pe care aceasta activitate ti-o ofera. Despre cateva dintre ele o sa vorbim in acest articol si te invitam si pe tine sa ne spui in comentarii cum s-a schimbat viata ta de cand faci videochat. Sau daca nu ai inceput inca, poti sa ne scrii in ce aspecte ale vietii tale ti-ar placea sa vezi o schimbare, care sunt abilitatile pe care ai vrea sa ti le dezvolti.

Asadar, viata de model videochat, pe langa faptul ca iti ofera independenta financiara, inseamna si o doza consistenta de dezvoltare personala. Prin aceasta activitate o sa dobandesti o multime de skill-uri care o sa-ti fie de folos nu doar la studio, ci si in viata de zi cu zi.

Haide sa vedem despre ce este vorba!

  • Limba engleza.

Pe Streamate, site-ul cu care lucreaza Standard Studio, o sa interactionezi, in principal, cu membrii din Statele Unite. Acesta este motivul pentru care spunem la recrutare ca e nevoie sa stii macar un pic de engleza. Partea buna este ca, odata ce ai inceput activitatea la Standard Studio, trainerii te ajuta cu orice dificultate ai. Bineinteles, daca esti o fata ambitioasa, o sa cauti resurse externe (Duolingo, spre exemplu) care sa te ajute sa inveti mai repede. In plus, conversand cu membrii online, o sa exersezi si mai mult si o sa-ti imbunatatesti considerabil nivelul de engleza.

  • Abilitati de comunicare.

Ca model videochat o sa devii experta in comunicare. O sa stii cand si cum sa asculti, cand si ce sa spui, cum sa interpretezi limbajul corpului si ce semnale sa trimiti la randul tau ca sa obtii ce iti doresti. Iar asta este un beneficiu extraordinar, pentru ca nu exista aspect al vietii de zi cu zi in care sa nu ai nevoie de comunicare. Cat de eficient, de corect si de clar o sa stii sa comunici, plus micile trucuri de convingere pe care o sa le inveti in videochat, o sa determine daca si cat succes o sa ai. Comunicarea este baza in toate relatiile interpersonale, asa ca este esential sa ai abilitati excelente in acest domeniu.

  • Cultura generala.

Cel mai bine inveti din experienta, iar videochatul iti ofera posibilitatea unor experiente neingradite de timp sau de distanta. O sa cunosti o multime de persoane din diferite culturi si background si o sa afli “direct de la sursa” o gramada de lucruri interesante. Desigur, o sa te informezi si in afara orelor petrecute online despre subiecte de interes pentru cei cu care interactionezi, iar astfel o sa dispui de un pachet bogat de cunostinte. Asta inseamna ca o sa fii capabila sa porti o conversatie interesanta cu oricine.

  • Increderea in sine.

Unul dintre cele mai mari castiguri pe care ti le ofera domeniul videochat e ceva ce banii nu pot sa cumpere: increderea in sine. Aceasta activitate o sa te puna la incercare de multe ori si o sa ai zile cu provocari, insa toate acestea o sa ajute sa iti cresti increderea in tine. Iar asta este un ingredient cheie pentru succes. Persoanele increzatoare in fortele proprii sunt mai atragatoare si emana energie pozitiva, ceea ce atrage reusita. Sa fii model videochat iti dezvolta increderea in propria persoana pentru ca inveti o multime de lucruri si descoperi ca tu detii controlul asupra a tot ceea ce faci, iar asta iti confera putere.

  • Satisfactie sexuala.

Da, este un element foarte important pentru o viata sanatoasa si echilibrata. Videochatul iti da posibilitatea sa explorezi, sa scapi de inhibitii si sa descoperi ce inseamna pentru tine satisfactia sexuala. Poti sa incerci chestii noi, sa aprofundezi lucruri care stii ca iti fac placere deja si sa te lasi dusa de val. Cu cat explorezi mai mult, cu atat te vei cunoaste mai bine si o sa fii mai implinita din punct de vedere sexual.

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile “extra” pe care le ofera activitatea de videochat. Sunt avantaje de care se bucura majoritatea modelelor noastre.

Aici am invatat sa am mai multa incredere in mine, sa nu am inhibitii; am practicat limba engleza si spaniola la un nivel mult mai bun si mi-am facut o gramada de admiratori si prieteni. Le-as transmite modelelor noi sa aiba incredere in ele, sa fie mereu vesele si sa nu se gandeasca niciodata ca vin la munca ci ca vin sa se distreze”, transmite Maria, una dintre cele mai apreciate modele Standard Studio.

Dupa cum ai vazut in acest articol, videochatul nu este un domeniu in care sa te plafonezi. E o activitate in care te dezvolti continuu ca persoana si iti pui in valoare cele mai bune abilitati. Prin urmare, sa fii model videochat inseamna si ca devii in fiecare zi mai buna decat ieri.

Practic ai parte de niste beneficii utile, pe langa faptul ca incasarile iti permit sa duci o viata fara griji. Daca esti deja model Standard Studio scrie-ne in comentarii ce abilitati ti-a dezvoltat activitatea de videochat. Daca nu faci parte inca din colectivul nostru, poti sa te programezi la un interviu AICI. Este 100% confidential si nu te obliga la nimic. Fiecare candidat primeste un set de birou cadou si, daca incepi colaborarea cu noi vara asta, castigi garantat si o excursie la Roma pentru doua persoane.

Suntem o companie americana, cu cele mai mari si cele mai rapide plati din domeniu. Ce mai astepti? Vino sa ne cunoastem!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.