SI TU poti avea franciza Standard Studio!

standard-studio-te-ajuta-sa-dai-startul-propriei-afaceri

Acum iti poti deschide si tu o franciza Standard Studio!

Prin programul de francizare Standard Studio cautam parteneri care vor sa se alature echipei si cu care dorim sa consolidam acest domeniu, aplicand principiile etice care stau la baza succesului partenerului nostru exclusiv, site-ul Streamate.

Modelele Standard Studio sunt printre cele mai bune modele din lume, iar existenta companiei pe piata din Romania a dus la crearea de oportunitati pentru mii de persoane.

Dorim sa implementam aceleasi strategii, care ne-au adus succesul in Bucuresti, si in celelalte orase din Romania. Cea mai buna optiune este sa impartasim din know how-ul pe care l-am dobandit in toti acesti ani si sa oferim aceasta ocazie extraordinara si altor antreprenori din tara.

simona-senior-trainer-in-biroul-ei-la-standard-studio

De ce Standard Studio?

La o prima vedere, videochatul nu pare o activitate prea complexa. Multi au incercat sa-si deschida studiouri, insa foarte putini au reusit sa ramana deschisi si sa si faca profit.

Standard Studio are solutia completa pentru a lucra 100% legal si toate procedurile, dezvoltate in parteneriat cu Streamate, pentru a garanta castigul modelelor.

colaj-standard-studio-piata-romana

Noi deja stim ce functioneaza si ce nu, am trecut prin toate etapele si am ajuns sa stapanim cu succes toate aspectele care stau la baza incasarilor extraordinare obtinute de modelele noastre, deci si a profitului general.

Metoda noastra de training, dezvoltata in urma interactiunii cu mii de modele de-a lungul anilor, garanteaza succesul oricarui model dispus sa invete si sa progreseze, indiferent de aspectul fizic sau varsta.

Prin programul de francizare, iti oferim solutia unei afaceri extrem de profitabile, la cheie:

  • cadrul legal (de la deschidere firmei la autorizatii de functionare si structura prin care iti desfasori activitatea in mod legal, modele de contracte)

  • partea tehnica (setarea retelei si a echipamentelor, intretinerea lor, lista de furnizori, internet)

  • gasirea locatiei si amenajarea ei pentru ca studioul sa functioneze eficient si profitabil cat mai repede

  • instruirea si certificarea prin diploma a intregii echipe administrative

  • partea de promovare: site-ul francizei, conturi de social media, materialele publicitare (bannere si pliante), campanii online de promovare a francizei astfel incat sa ai un flux constant de modele noi inca de la deschidere

  • aprobarea prioritara a conturilor modelelor tale (in maxim 24h!) si sustinere in relatia cu siteul, cu rezolvarea rapida a oricarei probleme care poate aparea.

  • training cu lectii video simple si usor de urmarit a modelelor tale – aproape orice model care parcurge lectiile video va face bani.

  • orasul pe are il alegi va fi al tau in exclusivitate, nu vom lua si alti francizori in aceeasi zona. Vei avea propriul teritoriu protejat!

Procesul “franciza Standard Studio” in 7 pasi simpli

1. Solicitarea francizei Standard Studio

Se completeaza un formular simplu, pentru a putea afla mai multe detalii despre tine, iar apoi te vom contacta pentru a stabili o intalnire si a discuta ce implica fiecare dintre urmatorii pasi.

2. Verificarea solicitantului

Dupa intalnirea initiala si in baza informatiilor furnizate, vom face o verificare pentru a ne asigura ca esti o persoana integra, care poate opera locatiile francizelor pornind de la aceleasi principii etice, morale si de respect fata de lege dupa care functioneaza si compania Standard Studio.

3. Aprobarea cererii pentru franciza Standard Studio

Daca verificarea a decurs fara probleme si vom aproba cererea de acordare a francizei.

4. Semnarea contractului de franciza

Imediat dupa ce am semnat contractul, iti vom pune la dispozitie Manualul de Operare al Francizei, impreuna cu toate materialele necesare pentru setup-ul initial. In plus, vom face impreuna un plan de afacere pentru a ne asigura ca vei functiona pe profit in cel mai scurt timp.

5. Alegerea locatiei

In functie de judetul de interes si tinand cont de parametrii din planul de afacere, te ajutam sa alegem impreuna cea mai buna locatie pentru a opera in conditii excelente.

6. Amenajarea locatiei si setarea echipamentelor

Aplicand regulile mentionate in Manualul de Operare, se va amenaja spatiul si se va seta reteaua de internet. Echipamentele vor fi livrate pre-setate de catre noi, pentru a ne asigura ca modelele francizei isi vor desfasura activitatea in cele mai bune conditii si ca tu nu vei avea nicio bataie de cap. In urma experientei noastre, stim ce functioneaza cel mai bine pe termen lung, astfel ca nu va trebui sa iti faci griji legate de echipamente ani intregi.

7. Training echipa

Atat managerul de studio, cat si echipa de traineri (feminina) vor urma un proces de training intensiv, la finalul caruia li se vor testa cunostintele. Daca nota obtinuta la testare este satisfacatoare, atunci vor primi diplome acreditate Standard Studio.

In situatia in care nivelul de pregatire nu este corespunzator, se va continua procesul de training, pana cand este obtinuta nota minima in urma testarii.

In plus, trainerii acreditati vor avea acces constant la informatiile noi si testari regulate pentru a ne asigura ca sunt mereu la curent cu cele mai importante informatii care garanteaza succesul modelelor, deci, implicit, si al studioului.

Marea deschidere!!!

Dupa finalizarea procesului de amenajare, setare, instalare si certificare a personalului, se va face o inspectie finala a spatiului pentru a ne asigura ca totul este perfect, apoi franciza va fi inaugurata si vom demara campania de promovare pentru locatia respectiva.

SI TU poti avea franciza Standard Studio!

Vom oferi o singura licenta in fiecare judet, asa ca nu rata aceasta sansa si aplica acum pentru a-ti asigura exclusivitatea teritoriului in care te afli.

Contacteaza-ne cat mai repede si beneficiaza de sansa de a intra intr-unul dintre cele mai profitabile domenii ale momentului!

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.