De ce sa nu faci videochat pe MyFreeCams

Asa cum ai citit si in articolele precedente, despre LiveJasmin sau Chaturbate, este foarte important sa alegi un site profesionist de videochat, daca vrei sa faci bani si sa te simti in siguranta. Un site profesionist o sa iti ofere confidentialitate, sprijin si promovare, protectie impotriva membrilor cu comportament nepotrivit si castiguri substantiale. Un site serios se va baza pe calitatea interactiunilor cu membrii si nu pe vulgaritate si nuditate ca sa atraga trafic.

Mai mult, un site videochat care isi respecta modelele, o sa asigure un trafic de calitate, cu membri potenti financiar si o sa-i filtreze pe gura-casca, adica pe cei care vor doar gratuitati si nu sunt dispusi sa plateasca. Acestea sunt cele mai importante motive pentru care nu iti recomandam sa lucrezi pe un site Freemium, asa cum este MyFreeCams si sa alegi, in schimb, un site Premium, asa cum este Streamate, ca sa ai succes garantat in videochat.

Trebuie sa stii ca publicul platformelor Freemium este format in principal din freeloaders, adica cei care vor show-uri gratis si nu vor consuma niciodata bani pe site. Mai mult, pe site-urile Freemium, plata se face sub forma de tips sau tokens si castigurile sunt mult mai mici si inconstante, in comparatie cu site-uri Premium precum Streamate.

MyFreeCams.com este prima platforma de tip Freemium. Este foarte cunoscuta, deoarece a produs o revolutie atunci cand a introdus formatul Freemium in acest domeniu. Insa de atunci nu a evoluat mai deloc.

Interfata site-ului a ramas aceeasi de-a lungul anilor, fiind foarte invechita pentru standardele actuale. Practic, arata a site din anii ’90.

In plus, au avut probleme cu gestionarea datelor personale ale modelelor si ale membrilor. De asemenea, mai multe modele din Romania se plang de conditiile pe care le ofera MyFreeCams, de amenzile primite pe nedrept si de clienti nepoliticosi sau chiar agresivi:

In urma cu un an am inceput sa lucrez pe MyFreeCams. De la inceput am simtit o oarecare retinere, mi-am dat seama ca pentru face banuti pe acest site era nevoie sa fac show-uri in free chat. Trei membri dadeau cativa tokensi, 14 se uitau gratis, fara jena. M-am trezit la un moment dat sa fiu amenintata de un membru care nu mi-a dat in viata lui nici macar 1 token. Acesta a primit de la un alt membru, care ma luase in privat, un filmulet cu mine. Cel de care povestesc, imi spunea ca sunt obligata sa ii fac show-uri gratis, altfel o sa imi posteze video-ul pe site-uri pentru adulti. Am trimis mail cu conversatiile avute celor de la MyFreeCams, insa nu am primit vreun raspuns. Asadar, m-am trezit ,,vedeta” pe PornHub si in cateva zile aproape toti cunoscutii au vizionat filmarea. Nu mai rezist, imi vine sa intru in pamant de rusine! Daca as avea putere, as inchide acest site de 2 lei!”

ne povesteste un model pe unul dintre forumurile destinate videochatului.

“Nu mai am cont pe MFC, in sfarsit. Nu mai avea nici un rost. Neseriozitatea site-ului a atins cote maxime. Ca sa nu mai spun si de faptul ca ma simteam hartuita de ei, in sensul ca aproape in fiecare zi ma trezeam ba cu atentionare, ba cu amenda, iar tonul folosit era unul amenintator. Nu sunt obligata sa fac nimic pe MFC si nici pe vreun alt site daca nu vreau si categoric nu ma pot forta. Am dreptul sa aleg pe ce site-uri sunt online si le aleg pe cele mai serioase, care isi respecta modelele si colaboratorii. In definitiv, toti suntem egali, nicio persoana nu are drept de proprietate asupra unei alte persoane. Nu se mai putea asa. Sunt mult mai linistita de cand nu mai am contul, lucrez fara probleme, nestingherita si nefiindu-mi frica de vreo amenda primita pe nedrept”, povesteste un alt model experienta cu MyFreeCams pe acelasi forum.

Minusuri MyFreeCams

  • Pozitia pe site

Formula prin care iti este determinata pozitia pe site este cel mai mare minus al platformei MyFreeCams, pentru ca permite castiguri consistente doar catorva modele de top. CamScore-ul este determinat in mod direct de cati bani castigi. Daca faci bani, automat iti creste si CamScore-ul, care determina pozitia ta pe site. Daca esti online si nu primesti tokens, pozitia ta scade.

  • Promovare limitata

Cand esti model nou beneficiezi de tag-ul “New Model” si pornesti cu 1000 CamScore, dar numai pentru 10 ore! Dupa acele 10 ore, acel tag de model nou va deveni inactiv, iar daca nu ai reusit sa ai deja niste castiguri inca din primele ore, CamScore-ul tau va avea de suferit, impreuna cu pozitia ta pe site si traficul catre room-ul tau.

  • E imposibil sa-ti revii dupa o zi mai slaba.

Cu cat stai mai mult online si nu faci bani, cu atat scazi si mai rau in lista de modele, devenind din ce in ce mai greu sa te faci remarcata si sa castigi bani.

  • Esti foarte expusa.

Pe MyFreeCams sunt foarte multi freeloaders, pentru ca este o platforma Freemium. Oricine isi poate face cont, nu trebuie sa completezi numele real sau vreo metoda de plata. Foarte multe modele de top isi pun conturile personale (nu de model) de social media – in special Instagram – la profil. Asteapta-te ca membrii sa-ti ceara si tie acest lucru. In plus, este accesibil din Romania.

  • Membri nepoliticosi si insistenti

Tocmai pentru ca nu exista niciun filtru si oricine poate sa acceseze platforma, membrii sunt foarte nepoliticosi si insistenti. Iti vor cere des sa faci show-uri pe Skype, ceea ce este ilegal. Daca faci show-uri pe Skype, automat trebuie sa iti dai datele pentru a primi banii, lucru absolut interzis. Am vorbit AICI pe larg de ce sa nu accepti bani in nicio circumstanta in mod direct de la membri.

  • Doar fetele tinere au succes.

Daca pe Streamate orice model poate avea succes, gusturile membrilor fiind foarte variate, aici au succes doar fetele tinere, foarte bune vorbitoare de limba engleza sau engleza nativ si lipsite de orice inhibitie.

  • Castiguri mici si inconstante.

Castigurile sunt bazate pe tokens (tips), iar 1 token = 0.05$, in timp ce pe site-urile premium castigi $1-2 pe minut. Astfel chiar si in cea mai proasta zi pe Streamate, castigi mult mai mult decat ai face-o intr-o zi buna pe MyFreeCams.

  • Calitate slaba.

Atat calitatea membrilor, cat si calitatea interactiunilor si cea a transmisiei video sunt foarte slabe, spre deosebire de Streamate.

CTA block Streamate

STANDARD STUDIO E RECOMANDAT DE STREAMATE, CEA MAI MARE RETEA DE VIDEOCHAT DIN LUME

Stiai ca Standard Studio lucreaza doar cu Streamate?


Vreau sa fac videochat pe cel mai bun site »

 

Afla mai multe pe https://standardstudio.ro

Beneficii Streamate

  • Ai parte de protectie si confidentialitate.

Politicile Streamate protejeaza si incurajaza modelele sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, intr-un mediu online sigur si anonim. Site-ul nu poate fi accesat de barbatii din Romania – singura sectiune a site-ului care poate fi accesata din Romania este aceea pentru a deveni model.

  • Membri de calitate.

Membrii Streamate sunt recunoscuti pentru puterea financiara, site-ul fiind unul Premium unde nu o sa te intalnesti cu freeloaders care asteapta gratuitati. Mai mult, pe Streamate cineva nu poate deveni membru pana ce nu isi completeaza datele financiare, ceea ce implica datele personale cu care si-a inregistrat cardul bancar sau contul PayPal.

  • Castiguri constante si consistente.

Plata se face saptamanal si modelul e platit pe minutul de interactiune online si nu pe baza de tips.

  • Fara penalizari nejustificate pentru modele.

Streamate nu penalizeaza financiar modelele pentru aspecte ce tin de decor sau tinuta.

  • Promovare pentru modelele noi.

Pe Streamate exista o sectiune “New Models” pentru modelele incepatoare, iar membrii sunt incurajati sa viziteze noile modele, asa ca poti face o multime de bani inca din prima zi.

  • Nu conteaza aspectul fizic.

Pentru ca Streamate pune accent pe comunicare si interactiune de calitate, nu trebuie sa-ti faci griji ca nu ai dimensiunile clasice ale unui model. Pentru membrii Streamate este mult mai important sa fii autentica si interesanta decat sa pari proaspat scoasa din cutie, pentru ca isi doresc femei reale, ca in viata de zi cu zi.

Asadar, daca vrei sa te simti in siguranta, sa fii sprijinita si promovata si sa castigi bani fara sa te temi de amenzi sau membrii nepoliticosi, platforma Streamate este alegerea corecta. La Standard Studio lucram exclusiv cu Streamate, cel mai mare site de videochat din lume, si te ajutam inclusiv cu training, pentru ca tu sa poti sa castigi banii la care ai visat.

Programeaza-te acum la un interviu si primesti primii bani in doar o saptamana. Incepe noua ta viata acum!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.