5 sfaturi ca sa cuceresti iremediabil orice barbat

cum sa cuceresti orice barbat

Orice femeie, fie ca recunoaste, fie ca nu, isi doreste sa fie irezistibila pentru barbati, sa-i innebuneasca si sa-i controleze dupa bunul plac. Unora le iese foarte bine, in timp ce altele par sa fie de pe alta planeta. Insa adevarul este ca orice femeie isteata si ambitioasa poate sa se joace cu mintea barbatilor si sa obtina tot ce vrea. Din acest articol afli cum sa ii cuceresti rapid si fara efort si ce rol are videochatul in asta.

Stii femeile acelea care sunt mereu in centrul atentiei, care stiu cum sa se poarte si ce sa spuna ca sa aiba barbatii la cheremul lor in orice moment? Te-ai gandit probabil ce au ele in plus fata de tine? Iar raspunsul este: NIMIC.

Pur si simplu sunt mai constiente de farmecul feminin si stiu cum sa il foloseasca in avantajul lor. Si nu e ceva ce sa nu poti invata. In plus, videochat-ul te ajuta. In aceasta activitate inveti foarte multe lucruri despre psihologia masculina si ai cadrul perfect ca sa-ti explorezi feminitatea. Vei invata si de la traineri diferite tehnici, iar in final experienta este cea care isi va spune cuvantul si te va face sa ai barbatii la picioare. Nu sunt putine modelele videochat care se schimba radical dupa cateva luni in domeniu si devin maestre in arta seductiei.

Asa s-a intamplat si cu Flori, care vede barbatii cu alti ochi de cand lucreaza la Standard Studio:

“Mi-am descoperit feminitatea abia la 45 de ani, de cand am inceput sa lucrez la Standard Studio. Credeam ca aspectul fizic este totul, insa am descoperit, discutand cu barbati din toata lumea, ca o conversatie sincera, cateva complimente si o atitudine relaxata pot cuceri aproape orice barbat”, ne-a povestit ea.

Asa ca am adunat 5 sfaturi de aur din experienta modelelor noastre care sa te ajute sa seduci si sa manevrezi barbatii asa cum iti doresti:

  1. Fa-l sa se simta important.

Uita-te la el, ca la Dumnezeu ;). Priveste-l ca si cum ar fi cel mai puternic, protector, atent si special barbat pe care l-ai vazut in viata ta, ca si cum nimeni nu se compara cu el.

Cine spune ca barbatilor nu le plac complimentele? Dimpotriva! Flateaza-l si fa-l sa se simta cel mai important. Ai grija, insa, sa nu exagerezi pentru ca nimanui nu-i place falsitatea.

Repeta-i numele cat poti de mult. Dale Carnegie, autorul cartii “Cum sa castigi prieteni si sa influentezi persoane”, spune ca numele este cel mai confortabil cuvant pe care il auzim. Tocmai de aceea, atunci cand e repetat de cineva, tindem sa il simpatizam.

Acorda-i toata atentia ta si nu te lasa distrasa de nimic altceva. Lauda-i reusitele, pentru ca oricarui barbat ii place sa fie admirat.

  1. Fii feminina!

Ce inseamna asta mai exact? Par lung, machiaj sofisticat, decolteu generos si ruj rosu? Desigur ca si acestea fac parte din arsenalul unei femei, pentru ca barbatii adora “trofeele” frumoase, insa feminitatea e mai mult de atat. Inseamna si ca esti calma, zambitoare si bine dispusa, esti un refugiu cald unde mereu isi va gasi alinare.

  1. Asculta activ.

Uneori, barbatii au nevoie doar de cineva care sa ii asculte. O sa fii uimita de cat de adevarat este asta in videochat: membrii cauta interactiune reala si nu doar un episod vulgar. Cu cat reusesti sa fii mai empatica si o buna ascultatoare, cu atat “ii prinzi in plasa” mai usor.

E foarte important sa nu ii intrerupi si sa nu le dai sfaturi, daca nu ti se cere. O formulare de genul: “Eu in locul tau as fi facut asa” poate sa transmita ca te crezi superioara.

Parafrazeaza-l ca sa ii arati ca il intelegi. In plus, daca folosesti exact cuvintele si expresiile pe care le-a folosit el, ii demonstrezi ca esti atenta la parerile lui, ca empatizezi cu el, iar astfel o sa-l faci sa se deschida si mai mult si sa aiba incredere in tine.

Mare atentie si la voce. Studiile au relevat ca vocea este una dintre cele mai importante caracteristici feminine pe care barbatii le gasesc irezistibile. O voce suava, calma este asociata tineretii, si inclusiv fertilitatii in subconstient, ceea ce atrage barbatii.

  1. Fii independenta.

Independenta ii starneste, dar ce-i mult strica. Barbatilor le plac femeile puternice, cu solutii la indemana, care se descurca in orice situatie, insa au nevoie si sa se simta utili. Asa ca nu poza in femeia fatala care nu are nevoie de nimeni, dar nici in neajutorata plangacioasa si posaca.

Lasa-l sa creada ca detine controlul si apreciaza orice ajutor, sfat sau initiativa din partea lui. Barbatii sunt vanatori si simt nevoia sa depuna un pic de efort ca sa te cucereasca la randul lor. Daca esti mult prea accesibila, o sa-si piarda interesul repede. La fel si daca faci pe inabordabila.

5. Apreciaza-i abilitatile sexuale.

Sexul e foarte important, iar barbatii au nevoie sa se simta masculi alfa. Fii deschisa, lipsita de inhibitii si lauda-i performantele. Tine minte sa il complimentezi pentru abilitatile sale in dormitor sau pentru cat de fierbinte te-a facut sa te simti in fata webcam-ului. La fel ca in punctul 1, trebuie sa se simta cel mai bun si cel mai important, asta daca vrei sa cada in mrejele tale si sa faci ce vrei cu el.

CTA for money post

test

Incepe activitatea ca model videochat la Standard Studio si primesti garantat 5000 lei/luna

Castiga garantat
minim 5000 lei/luna

Da, vreau sa primesc garantat 5000 lei/luna »

Afla mai multe despre toate locatiile Standard Studio pe https://standardstudio.ro

Nu uita, ca barbatii cumpara ce vinzi si daca tii cont de aceste 5 sfaturi, cu siguranta o sa reusesti sa cuceresti orice barbat. Asta pentru ca o sa le creezi sentimente de bine de care vor deveni dependenti si o sa-i faca sa se intoarca mereu la tine. Iar in videochat asta inseamna clienti fideli, iar clientii loiali se traduc in incasari ametitoare.

Desigur, nu trebuie sa exagerezi cu farmecul si tacticile feminine, ci doar sa te bucuri din cand in cand de increderea in tine! O sa te ajute atat in videochat, cat si in viata de zi cu zi.

Asteptam si de la tine trucurile care functioneaza la tine cand vrei sa cuceresti un barbat. Abia asteptam sa invatam si din experienta ta!

Daca vrei sa te programezi la un interviu si sa discutam mai multe despre videochat si ce presupune cu adevarat, da click aici. 

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.