Videochat – de acasa sau la studio?

videochat de acasa

De unde sa faci videochat?

E intrebarea pe care o au cel mai des fetele care vor sa faca videochat. E mai bine sa faci videochat de acasa sau dintr-un studio profesionist? Care sunt avantajele si care sunt dezavantajele? Ce ti se potriveste mai bine? Cum poti sa faci mai multi bani?

La intrebarile acestea iti oferim raspuns in articolul ce urmeaza. Vorbim deschis si fara ocolisuri, ca sa stii din start la ce sa te astepti si cum sa procedezi ca sa ajungi la rezultatele pe care ti le doresti.

Inainte sa iei o decizie in ceea ce priveste locul de unde sa faci videochat, este important sa stii ce aspecte sunt esentiale in acest job. O sa-ti dezvaluim care sunt elementele fara care nu poti sa faci performanta si nu o sa poti sa ajungi un model de top cu castiguri impresionante.


Iata la ce trebuie sa fii atenta atunci cand faci videochat
:

  • Partea legala

Activitatea de videochat este perfect legala, reglementata de Legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei (republicata). Cu toate acestea, ca model, trebuie sa iti declari veniturile si sa platesti taxe pentru ele.

  • Partea tehnica

Ai nevoie de un calculator performant, camera web HD si conexiune la internet de mare viteza. Aceasta aparatura, care este destul de scumpa, iti este absolut necesara ca sa faci multi bani. Apoi e si sistemul de plata la care trebuie sa fii atenta.

  • Spatiul potrivit

Ai nevoie de un spatiu adecvat ca sa faci videochat. Decorul elegant, de bun gust este aproape la fel de important ca atitudinea sau outfit-ul tau. Trebuie sa atraga membrii, iar tu sa te simti relaxata si confortabila.

  • Atitudinea potrivita

Un model performant zambeste si este mereu bine dispusa. Priveste in camera si mentine conversatiile interesante. Este ambitioasa, constanta, vrea sa invete si sa evolueze.

Asadar, fara aceste patru aspecte, nu ai cum sa faci videochat in mod profesionist, fie ca alegi sa faci de acasa, fie dintr-un studio. Trebuie sa ai grija ca aceste patru lucruri sa fie mereu in cea mai buna ordine, ca tu sa poti sa ai rezultate maxime.

Hai sa le luam pe rand si sa vedem care sunt plusurile si minusurile celor patru ingrediente esentiale pentru succes, in functie de locul din care alegi sa faci videochat.

videochat-acasa-studio

Videochat de acasa vs. videochat din studio

 

  • Partea legala

Videochat de acasa

Da, videochat-ul este legal, dar asta nu inseamna ca te-ai asezat in sufragerie in fata laptopului, te loghezi pe site si incasezi banii. E nevoie sa iti declari castigurile si sa platesti impozit, altfel risti amenzi. Mai ales daca ai si niste vecini “binevoitori”.

Videochat din studio

Studiourile ofera suport si consiliere in ce priveste partea fiscala a activitatii. Nu esti singura si nu trebuie sa te pierzi in mormanul de acte si declaratii. Echipa Standard Studio iti ofera toate informatiile ca sa procedezi corect si sa fii in deplina legalitate.

 

 

 

 

 

 

 

  • Partea tehnica

Videochat de acasa

Ai nevoie de un calculator performant, o camera web HD si internet de mare viteza. Toate acestea costa bani, si nu putini. Multe modele care aleg sa faca videochat de acasa o sa inceapa sa-si foloseasca laptopul personal, care, cel mai probabil, nu are caracteristicile tehnice necesare pentru o transmisiune de calitate. Iar asta o sa se vada in incasari.

Ca sa faci bani din videochat, trebuie sa iti permiti sa investesti in aparatura de calitate.
In plus, sistemul de plata este de asemenea dificil, iar daca iti setezi singura tot, poti astepta foarte mult pana intri in posesia cardurilor, deci si in posesia banilor.

Videochat din studio

Studiourile sunt dotate cu aparatura de ultima generatie care poate sustine aceasta activitate. Intr-un studio o sa ai suportul tehnic ca sa faci transmisiunile de calitate, astfel incat sa atragi membrii si sa faci banii pe care i-ai visat. Internetul este, de asemenea, de cea mai buna calitate si astfel eviti intreruperile care se traduc prin bani pierduti.

Mai mult, studiourile iti ofera un sistem in care primesti banii repede. La Standard Studio te ajutam sa iti procuri cardul si sa setezi metoda de plata corecta pe contul de model. Primesti banii pe card in fiecare zi de vineri, direct de la Streamate, fara intermediere.

 

 

videochat de acasa

  • Spatiul potrivit

Videochat de acasa

Desi acasa este confortabil, trebuie sa locuiesti singura si sa nu ai vecini prea galagiosi. E greu sa te concentrezi la interactiunea ta cu membrii, daca vecinul de deasupra isi gaureste peretii sau copilul de alaturi urla din toti plamanii. Camera trebuie decorata placut, sa fie personalizata si sa emane un aer incitant prin diversele accesorii lasate la vedere.

 

Videochat din studio

Camerele din studiouri sunt individuale si decorate special pentru videochat.
Modelele de la Standard Studio au camerele rezervate pe tura pe care si-o aleg. In plus, gasesc camera curata inainte de fiecare tura pentru ca asiguram serviciu de curatenie 24/24.

 

videochat studio

  • Atitudinea potrivita

Videochat de acasa

Daca alegi sa lucrezi de acasa si esti la inceput, habar nu o sa ai de ce sa te apuci, pentru ca nu te invata nimeni cum sa procedezi. O sa incepi sa lucrezi “dupa ureche” si o sa fii dezamagita ca nu iti atingi adevaratul potential.

Mai mult, o sa tinzi sa fii mai delasatoare, sa nu mentii un program stabil si constant, astfel nu vei putea sa iti fidelizezi membrii si sa stabilesti o relatie cu acestia.

 

Videochat din studio

La Standard Studio beneficiezi de training personalizat si permanent. Metodele noastre au fost testate in cei 7 ani de experienta si s-au dovedit foarte eficiente.

In plus, mediul de lucru foarte prietenos, confortabil, si programul flexibil o sa te motiveze sa fii dedicata si consecventa, iar rezultatele vor fi pe masura, urmand sa ai castiguri constante.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu toate acestea, daca iti asumi aceste minusuri si totusi alegi sa faci videochat de acasa, avem o solutie pentru tine: programul Standard Acasa.

Nu pierzi nimic daca il incerci, in primele 30 de zile este gratuit. Tocmai ca sa vezi daca e solutia potrivita pentru tine. Standard Acasa este o solutie software completa ce-ti permite sa faci videochat din confortul propriei case.

Este dificil sa te apuci de videochat de acasa pentru ca, practic, nu stii nimic despre domeniu si nici nu ai cunostintele necesare pentru a performa in fata camerei. Standard Acasa e aici sa te ajute.

Primesti in pachetul de baza:

  • software-ul care iti permite conectarea la site printr-un singur buton
  • asistenta si prioritate la crearea unui cont pe cel mai mare si bogat site de videochat din lume – streamate.com
  • pachet de lectii video simple in care iti aratam ce trebuie sa faci exact ca sa-ti castigi un venit excelent

Insa, daca simti ca nu esti pregatita sa faci fata singura acestui job foarte rentabil, dar nu foarte usor, iti recomandam sa te adresezi unui studio profesionist ca sa ai parte de tot suportul de care ai nevoie ca sa devii un model de top.

Gandeste-te la meseria de prezentatoare TV. Ca sa mentina atentia a milioane de oameni pe tot parcursul emisiunii, prezentatoarea trebuie sa fie sarmanta si carismatica, platoul emisiunii sa fie unul atragator si sa o puna pe ea in evidenta, are nevoie de o aparatura care sa redea pe ecranele telespectatorilor cea mai buna calitate a imaginii si, mai ales, are nevoie de oameni care sa ajute cu productia si camerele de filmat.

Exact asa are nevoie de sprijin si indrumare si un model de videochat. Este mult mai linistitor si relaxant cand stii ca ai o intreaga echipa pe care poti sa te bazezi cu orice situatie care intervine. De aceea e recomandat sa faci videochat din studio.

standard studio

La Standard Studio ai toate beneficiile unui model independent plus tot suportul unui studio cu experienta de peste 7 ani in domeniu.

Iti asiguram tot ce este important ca sa faci multi bani: te ajutam cu partea legala, iti punem la dispozitie aparatura tehnica de ultima generatie si un spatiu confortabil si adecvat si te ajutam cu training si suport constant sa ai atitudinea potrivita de invingatoare.

videochat-standard-studio

Echipa este formata 100% din femei, iar metodele pe care ti le predam au fost testate si dovedite eficiente de mii de modele.

Programul este flexibil, adica ti-l faci asa cum vrei tu astfel incat sa ai timp si de munca si de distractie sau familie. In videochat poti face bani la orice ora, iar modelele Standard Studio isi aleg tura in functie de preferinte: de dimineata, de seara si de noapte.

In functie de tura aleasa, ti se va desemna o camera dedicata, si nu esti nevoita sa te muti in fiecare zi. In plus, menajerele fac curat inainte si dupa fiecare tura. Cand intri in camera totul este curat si parfumat si tu nu mai pierzi timpul.

Platile modelelor Standard Studio sunt emise direct de catre site, fara ca studioul sa le intermedieze sau sa aiba un comision din incasarile modelelor, exact ca modelele independente.

Vino sa te convingi ca Standard Studio este locul in care poti sa-ti transformi viata la care ai visat in realitate. Contacteaza-ne si vino sa vezi daca ne potrivim ca sa lucram impreuna la succesul tau!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.