Programul de puncte bonus Standard Rewards

standard rewards - puncte bonus

Modelele Standard Studio castiga din partea site-ului Streamate puncte bonus pentru fiecare sesiune live platita de site, adica la un anumit numar de minute de privat se acumuleaza cate un punct bonus. Colectatul de puncte bonus e usor – cu cat esti mai mult in privat, cu atat colectezi mai multe puncte. Punctele bonus NU se scad din banii generati de catre modele pe site, ci sunt in plus fara de acestia. Vei avea un cont in care se vor acumula aceste puncte si din care poti comanda produsele dorite.

Pentru a putea beneficia de acest bonus din partea Streamate este necesar sa acumulezi un numar minim de minute online in fiecare saptamana.

Cu punctele bonus iti poti cumpara orice obiect sau serviciu de pe site-ul Standard Rewards, care este gandit ca un magazin online, produsele fiind de la pantofi si genti la masini si excursii.

In plus, Streamate ofera un bonus extra de 100 de puncte bonus in fiecare saptamana in care ai avut un anumit numar minim de minute online.

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.